Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Razer mukaan rannekehuumaan Nabullaan – yhdistelmä älykelloa ja aktiivisuusseurantaa

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Razer Nabu

Razer Nabu

 

Myös monille PC-pelaajille tuttu Razer on lähtenyt mukaan älykkäiden rannelaitteiden huumaan. Razerin uutuus yrittää löytää omaa paikkaansa aktiivisuutta seuraavien rannekkeiden ja älykellojen välimaastosta. Razer on nimittänyt laitteensa Nabuksi.

Uutuutta esiteltiin Las Vegasissa käynnissä olevilla CES-messuilla.

Razer Nabu muistuttaa ulkonäöltään muita rannekkeita, joskin mukaan on lisätty mustan ohella kirkasta neonvihreää tuomaan väriä.

”Älykellot ovat nykymuodossaan liian kolhoja ja aktiivisuusseurantalaitteet unohdetaan nopeasti alkuinnostuksen jälkeen – me olemme korjanneet kaiken tämän”, kommentoi Razerin perustaja, toimitusjohtaja ja luova johtaja Min-Liang Tan. ”Razer Nabu tarjoaa vallankumouksellisen alustan, joka yhdistää eron niin sanottujen älykellojen ja fitness-rannekkeiden välillä.”

Nabussa on itse asiassa kaksi näyttöä: toinen näyttää pienenä ikonina tietoja ilmoituksista, kun taas toinen suurempi näyttää myös hieman tekstiä. Alapuolelta löytyvä suurempi näyttö aktivoituu vain tarvittaessa, kun ranneke tunnistaa käyttäjän kääntäneen kättään sitä katsoakseen. Käyttäjä voi myös ohjelmoida omia muita vastaavia eletoimintojaan.

Luonnollisesti Nabu seuraa  liikuntaa, kuten askeleiden ja noustujen portaiden määrää, sekä nukkumista ja unenlaatua. Razer tarjoaa mobiililaitteeseen oman sovelluksensa, joka toimii rannekkeen kanssa. Razer Nabu tukee Android- ja iOS-laitteita, joihin se yhdistyy Bluetooth 4.0:lla.

Erikoisuutena Nabu-rannekkeesta löytyy vielä Pulse-toiminto, joka ilmoittaa jos lähistöllä on toinen Nabun käyttäjä omasta kaveripiiristä. Myös muita sosiaalisia toimintoja on tuotu mukaan, kuten yhteystietojen vaihto kättelemällä.

Razer Nabun markkinoilletulosta ei ole vielä sitten tarkempaa tietoja. Kiinnostuneille kehittäjille Razer lupaa kuitenkin tarjota Nabun jo alkuvuodesta 2014 – ja erittäin edulliseen 49 dollarin hintaan.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut