Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

1 600 eurolla 7 tuuman Windows-tabletti kovaan käyttöön – tässä Panasonicin uutuus

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Panasonic Toughpad FZ-M1

Panasonic Toughpad FZ-M1

 

Panasonic on julkistanut uuden seitsemäntuumaisella näytöllä varustetun Windows 8.1 Pro -tablettilaitteen Toughpad-sarjaansa.

Toughpadit ovat tulleet tunnetuksi kestävyydestään, eikä uutuus Toughpad FZ-M1 ole tässä suhteessa poikkeus sääntöön. Panasonic kutsuu uutuuta markkinoiden ohuimmaksi ja kevyimmäksi vesitiiviiksi ja iskunkestäväksi seitsemän tuuman tabletiksi. Toughpad FZ-M1 kestää putoamisen 1,5 metrin korkeudelta, siinä on IP65-luokan pöly- ja kosteussuojaus ja se toimii laajasti eri lämpötioissa (-10 – +50).

Kuluttajien sijaan tähtäimessä ovat ennen kaikkea yritykset ja työkäyttö, mistä kertoo myös laitteen hintalappu. Maaliskuussa Suomessa myyntiin luvattu Panasonic Toughpad FZ-M1 tulee maksamaan noin 1 600 euroa.

Teknisten ominaisuuksien osalta uutuudesta löytyy Intel Core i-4302Y Pro -suoritin, neljä gigatavua RAM-muistia ja 128 gigatavua SSD-tallennusmuistia. Paksuutta uutuudella on 18 millimetriä ja painoa 540 grammaa, kiitos vahvan rakenteen. Seitsemäntuumaisessa näytössä on 1280×800 pikseliä ja se on päällystetty vahvistetulla lasilla ja Panasonicin kehittämällä heijastamattomalla kalvolla. Kameroita laitteessa on kaksi: edessä kahden megapikselin ja takana normaalisti viiden megapikselin. Valinnaisesti takakamera voidaan vaihtaa myös kahdeksan megapikselin versioon.

Liitäntöjen ja varustelun osalta Toughpad FZ-M1 on myös kustomoitavissa. Valinnaisia tehdasvarusteita ovat Panasonicin mukaan 4G-laajakaista, GPS-paikannus ja ulkoinen antenniliitäntä. Laajennusmoduuli tarjoaa vaihtoehtoisiksi yksin tai useina eri yhdistelminä varusteiksi Mini-Serial -minisarjaportin, LAN-liitännän, NFC-tekniikan, Smartcard-lukijan, 1D/2D -viivakoodinlukijan, UHF RFID-tekniikan ja akun hot swap -vaihtomahdollisuuden.Vakiona uutuudesta löytyvät jo Wi-Fi, Bluetooth 4.0, USB 3.0-liitäntä, microSD -korttipaikka, Micro-SIM-paikka, kuulokkeet ja virtaliitin.

”Huipputeknologian ja erittäin laadukkaan tuotantotekniikan avulla Toughpad FZ-M1 on voitu kehittää todella tehokkaaksi, mutta samalla taskukokoiseksi, ilman tuuletinta toimivaksi laitteeksi. Se sopii niin liikkuvaa toimistotyötä tekeville kuin monenlaisiin teollisuuden ja kuljetusalan tarpeisiin”, sanoo toimialajohtaja Kyösti Ollila Kaukomarkkinat Oy:stä. “Esimerkkejä laitteen mahdollisista käyttötarkoituksista ovat vaikkapa junien lipunmyynti tai poliisin työ autolla tai jalan partioitaessa.”

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut