Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Nokia-fanit näyttivät voimansa: Lumia 1520 voittoon GSM Arenan älypuhelinten mestarien liigassa – kaksi muutakin Nokiaa neljän kärjessä

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

GSM Arenan älypuhelinten mestarien liigan tulokset: 1. Lumia 1520 2. Lumia 1020 3. Lumia 520 ja Nexus 5

GSM Arenan älypuhelinten mestarien liigan tulokset: 1. Lumia 1520 2. Lumia 1020 3. Lumia 520 ja Nexus 5

 

Nokian Lumia 1520 -puhletti porhalsi voittoon GSM Arena -sivuston järjestämässä älypuhelinten mestarien liiga -äänestyskamppailussa.

Kisa järjestettiin GSM Arenan valitsemalla ensin 32 puhelinta mukaan, jonka jälkeen pudotuspelien omaisesti äänestyksissä kierros kierrokselta pudotettiin häviäjiä pois. Finaaliäänestykseen mennessä Nokian voitto oli jo varma, sillä viimeisellä kierroksella kohtasivat Lumia 1520 ja Lumia 1020.

Leikkimielinenkin kilpailu toimii varmasti hyvänä markkinointivalttina Nokialle. Nokia-fanit ovat seisseet yhtiön takana vankasti äänestämällä ahkerasti Lumioita. GSM Arena on yksi suurimmista mobiiliaiheisista verkkosivustoista koko maailmassa, joten Lumiat saivat tässä yhteydessä mukavaa näkyvyyttä.

Lumia 1520 selvisi voittajaksi lyömällä ensin selvästi Samsungin Galaxy S4 minin sekä Nokian oman Lumia 720:n. Sonyn Xperia Z1:stä oli jo hieman vastusta, minkä jälkeen Lumia 1520 pudotti skabasta vielä Nokian vuoden 2013 tärkeimmän tuotteen, halpamallin Lumia 520:n. Nokia sai siis kolme Lumiaansa kisan neljän parhaimman joukkoon. Kolmannen sijan halpa-Lumian kanssa jakoi Googlen ja LG:n Nexus 5.

Lopulta myös Lumia 1020 -superkamerapuhelin nöyrtyi Lumia 1520:lle.

Alta löytyy kaaviomuodossa älypuhelinten mestarien liigan eteneminen.

GSMArenan älypuhelinten mestarien liiga

GSMArenan älypuhelinten mestarien liiga

 

Nokialaiset ovat menestyneet hyvin viime vuoden parhaiden äänestyksessä – lähinnä, koska ne ovat erottuneet Android-laitteiden massasta eikä Applen osalta viime vuonna nähty sormenjälkilukijaa lukuun ottamatta merkittäviä uudistuksia iPhoneen.

Suomessa Matkapuhelinfoorumin äänestyksessä esimerkiksi vuoden 2013 matkapuhelimeksi valittiin Nokian Lumia 1020.

Mikäli Lumia 1520 kiinnostaa, kannattaa tarkastaa myös aiemmin julkaisemamme Lumia 1520 -arvostelu.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. wahwah

  Kyllä se aina 1020:n voittaa, mutta 520 on paras WP -luuri.

 2. Holle

  Lähetin tuon kaavion kaverille Shenzheniin, heillä kun on käytössä yli 70 erimallista älypuhelinta, tekevät kaikenlaista softaa ja suunnittelevat myös lisälaitteita niihin. Olivat mokomat tulostaneet ja laittaneet seinälle ja 2 tunnin lounaspaussin aikana siinä oli käynyt varmaan koko henkilökunta ihmettelemässä. Enimmäkseen oli kuulunut röhönaurua, mutta monille oli ollut myös yllätys että Lumioita yleensä on olemassa, niitä kyllä on ko. firmassakin. Ei ole hyvä testi kun Nubia puhelin puuttuu, häh?. iPhone 5S rökittää muut kuulema mennen tullen (jopa 5c’kin), olkoonkin et jossain tilanteessa ruutu sais olla isompi, mutta se suorituskyky suhteutettuna kokoon, aivan uskomatonta, ja mitä kaikkea siihen voi suunnitella ja lisätä sekä softan että hardwaren puolesta.

  Tämmöisen neuvon vielä antoivat: ”Älkää nyt ihmeessä nolatko itseänne tommosilla testeillä, vaan tehkää lisää pelejä”

 3. omenadroid

  Hienoa että ihmiset rupeavat pikkuhiljaa näkemään mitkä kännykät ovat parasta vastinetta rahalle (Y).

 4. NokiaPaysTheBills

  Helppohan se on tällaisia vääristymiä verkossa masinoida kun vehkeen ostajat ovat Nokian vuosien Suomen mediatuputuksessa aivopesemiä lampaita. Ostakaa vaan romuja ja äänestäkää…

 5. Jani

  NokiaPaysTheBills. Totta!. ;/

 6. Fandroid

  Empäs tiennytkään että Nokialla on noin montaa fania. Kaikkihan sen tietää ettei Lumiaa osta kukaan ;). Gsmarena on Yankkisivusto.
  Jos ja kun joku Lumian shoppaa niin etuna ainakin on se ettei tartte jonottaa asfaltilla viikkokausia makoilemassa. Nokian akutkaan ei ole räjähdelleet sitten vuoden 2003. Missähän maassa tuo Hollen kaupunki mahtaa olla ainakaan Google ei tuntenut eikä bingilläkään tullut bongoa ..

 7. Engadged Smartphone of 2012

  http://www.engadget.com/2013/02/06/vote-for-the-2012-engadget-awards/

  Ai olihan se Shenzhen siellä kartalla. Muuten siellä olisi duuniakin tarjolla jos kiinnostaa .. kahden tunnin ruokiksesta ilmossa ei ollut infoa.

  http://www.my.jobs/shenzhen-chn/quality-development-manager-nokia-shenzhen/42278105/job/

  Tuossa pääsis vaikuttaan ettei Nokia/WP olis enää niin *aska!

Tuoreimmat jutut