Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

”Nokia Moneypenny on Lumia 630/635”

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Nokia

Nokia

Nokian aiemminkin huhuttu Moneypenny-koodinimellinen uutuuspuhelinmalli tulee saamaan nimekseen Lumia 630 tai Lumia 636, markkinasta riippuen, kertoo tuttuja sarjavuotaja @evleaks Twitterissä.

Lisäksi @evleaks on kertonut myös, että Spinel koodinimi kuuluu puolestaan Asha 230 -mallille.

Molemmat koodinimet olivat mukana listassa koodinimistä (Goldfinger, Moneypenny, Normandy, Phantom, Spinel), jonka @evleaks julkaisi marraskuun alkupuolella.

Näistä sittemmin Normandy on paljastunut Nokian Androidista muokattuun käyttöjärjestelmään perustuvaksi edullisen puhelimen kehitysprojektiksi, jonka tulevaisuus on Microsoft-kaupan vuoksi nyt epäselvä.

Myös Goldfingeristä on aiemmin saatu jo lisätietoa. Siihen odotetaan uudenlaista 3D Touch -ominaisuutta, joka tarkoittaa, että puhelinta voi ohjana näytön kosketuksen ohella myös koskettamatta, näytön edessä tehtävillä eleillä ja liikkeillä.

Aiempien huhujen mukaan Goldfinger ja Moneypenny, eli siis Lumia 630 / 635, tulisivat olemaan ensimmäisiä Windows Phone 8.1 -laitteita.

Windows Phone 8.1 on tuomassa muun muassa ilmoituskeskuksen, pika-asetukset sekä Cortana-nimellä ainakin toistaiseksi tunnetun ääniavustajatoiminnon.

Lisäksi aiemmin @evleaks on kertonut myös, että Moneypennysta olisi tulossa tarjolle kahdellakin SIM-korttipaikalla varustettu versio. Nokia ei ole vielä toistaiseksi tuonut tarjolle tupla-SIM-Lumioita, jotka voisivat olla suosittuja erityisesti kehittyvillä markkinoilla.

Lumia 630 / 635:stä ei muuten ole tarkempia tietoja ominaisuuksista. Edellisessä sukupolvessa Nokia on tarjoillut kuusisatasten osalta 3,8 tuuman Lumia 620:n sekä 4,7 tuuman Lumia 625:n.

Uusien laitteiden julkistusaikataulusta ei ole vielä tietoa. Mahdollista on, että uutuudet nähtäisiin vasta helmikuun lopulla Mobile World Congressissa. Mikäli Nokia-kauppa ehtii sulkeutua ajoissa, MWC:ssä voi olla jo aika ensimmäisen Microsoftin puhelinten. Microsoftille siirtyy kaupassa oikeus käyttää Nokia-brändiä ainoastaan peruspuhelimissa – ei älypuhelimissa, kuten Lumioissa.

Alkuvuodesta Nokialta odotetaan vielä alkuperäisestä aikataulusta myöhästynyttä Lumia 929 -mallia, joka tulee yksinoikeudella yhdysvaltalaiselle Verizonille. Viimeisimpien tietojen mukaan sitä voitaisiin myydä Lumia Icon -nimellä.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

Tuoreimmat jutut