Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Vihdoin julki: Windows Phone odotti 1,5 vuotta Subway Surfersia + 17-vuotias Tomb Raider I App Storeen

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Subway Surfers tuli Windows Phonelle

Subway Surfers tuli Windows Phonelle

Mobiilipelimaailmassa tapahtuu: kilpailevilla alustoilla suosittu Subway Surfers on viimein saapunut nyt myös Windows Phone -puhelimille. Toisaalta legendaarinen alkuperäinen Tomb Raider -peli on tullut tarjolle Applen App Storesta.

Subway Surfersin takana on tanskalainen Kiloo-peliyhtiö. Pelin pääidea on tuttuakin tutumpi: paetaan takaa-ajajia. Subway Surfersin tapauksessa graffitien maalaamisesta kiinni jäävän ohjastetaan nuorisojoukon jäseniä pakenemalla tarkastajaa, keräten kolikoita ja väistellen esteitä. Tällä reseptillä Subway Surfersista tuli hittipeli: vuosi pelin alkuperäisen julkaisun jälkeen Kiloo kertoi peliä ladatun 175 miljoonaa kertaa.

Alun perin Subway Surfers julkaistiin jo toukukoossa 2012, joten sen rantautumisessa Windows Phonelle on kestänyt melko pitkään. Nyt se kuitenkin on tarjolla ilmaiseksi Windows Phonen sovelluskaupasta. Toistaiseksi peli vaatii Windows Phone 8 -puhelimen, jossa on vähintään yksi gigatavu RAM-muistia. Tuki pienemmille 512 megatavun RAM-muistillisille laitteille on luvassa myöhemmin.

QR-koodilinkki Subway Surfersiin Windows Phonen sovelluskaupassa

QR-koodilinkki Subway Surfersiin Windows Phonen sovelluskaupassa

 

Toisena päivän peliuutisena, vanha ja monille pidempään tietokonepelaamista harrastaneille tuttu Tomb Raider I on tullut nyt alkuperäisenä versionaan tarjolla Applen App Storesta.

Tomb Raider I tuli App Storeen

Tomb Raider I tuli App Storeen

 

Tomb Raiderissa seikkaillaan Lara Croftina erilaisissa antiikkisissa ympäristöissä, taistellaan ja ratkaistaan matkan varrella arvoituksia. Nyt julkaisu iOS-versio sisältää kaksi lisäjaksoa pelin 1998 tapahtuneesta uudelleenjulkaisusta. Alun perin Tomb Raider julkaistiin jo 1996. Yhteensä pelattavaa pitäisi nyt olla tarjolla 15 tunnin edestä.

Aiempaan nähden Tomb Raider I:ssä muu on pysynyt samana, mutta ohjaimet on toki tuotu tarjolle kosketusnäytölle. Lisäksi Tomb Raider I tukee myös Logitechin ja MOGAn tuoreita iPhone-peliohjaimia.

Pelistä on tarjolla yksi yhteinen versio iPhonelle ja iPadille. Hintaa Tomb Raider I:llä on App Storessa 0,89 euroa.

QR-koodilinkki Tomb Raider I:een App Storessa

QR-koodilinkki Tomb Raider I:een App Storessa

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut