Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Nokian Asha 503 nyt myyntiin

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Nokia Asha 503 keltaisena

Nokia Asha 503 keltaisena

 

Nokia on kertonut tänään blogissaan tuovansa maailmanlaajuisesti parhaillaan myyntiin ympäri maailmaa uusia Asha 502 ja Asha 503 -puhelimiaan.

Suomen markkinoille läheisesti toisiaan muistuttavasta kaksikosta saapuu Asha 503, joka löytyykin jo ainakin joidenkin myyjien valikoimista. Esimerkiksi Verkkokauppa.comin varastosta Asha 503:a on tarjolla heti 99,90 euron hintaan. Myös muut myyjät ovat aloittamassa myyntiä aivan näillä hetkillä ja hintatasokin on käytännössä samaa luokkaa.

Asha 503 on tulossa tarjolle Suomessa ainakin mustana, valkoisena sekä keltaisena värivaihtoehtona.

Asha 503 on uuden sukupolven Asha-puhelin, jossa on uusi Asha 501:ssä aiemmin ensi kertaa nähty Asha-alusta. Asha 501 ei ole saapunut laajasti Suomen markkinoille, joten täällä älykkäämmästä Ashasta päästään nauttimaan vasta nyt ensi kerran.

Asha 503:ssa on kolmen tuuman kosketusnäyttö, viiden megapikselin kamera kuvausvalolla, microSD-muistikorttipaikka sekä Asha 502:een ja myös Asha 501:een nähden lisänä 3G-yhteyksien tuki.

Uusien Ashojen käyttöliittymässä merkittävässä roolissa on Fastlane-näkymä, joka kokoaa yhteen nykyhetken kannalta relevantit tiedot, menneet tapahtumat sekä tulevat tilaisuudet. Liitimme alle mukaan aiemman videomme, jossa Ashan ohjelmistoa esitellään Asha 501:llä. Tuoretta päivityksen ekstroja lukuun ottamatta videolla nähtävä Asha 501:n ohjelmisto löytyy samanlaisena myös Asha 503:sta.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut