Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

S-ryhmältä uusi mobiilisovellus: mukana bonukset ja S-Pankki

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

S-mobiili Windows Phonella

S-mobiili Windows Phonella

 

S-ryhmä on tuonut tarjolle uuden sovelluksen älypuhelimiin. S-mobiili-nimisessä sovelluksessa yhdistyvät S-Pankki ja Yhteishyvä-lehdestä tuttu bonuslaskelma, kertoo SOK tiedotteessaan.

Sovelluksen avulla voi luonnollisesti tarkastaa S-Pankin pankkitilin saldon ja vahvistaa e-laskuja. Nyt laskujen maksu onnistuu myös kuvaamalla laskun viivakoodin. Myöhemmin sovellukseen on luvassa myös tiedot S-ryhmän parhaista eduista sekä tarjouksista.

”Mobiilipalvelut ovat nopeimmin toimialoja muuttava trendi. Siksi S-ryhmän arvokkain brändi, vihreä kortti, menee nyt älypuhelimeen. S-mobiilissa yhdistyvät Suomen arvostetuimman asiakkuusohjelman ja mutkattomimman pankin palvelut”, kertoo SOK:n markkinointijohtaja Veli-Pekka Ääri.

SOK:lla tutkitaan myös uudenlaisten ominaisuuksien tuontia sovellukseen. Esimerkiksi hotellien huonevarauksien ja ravintoloiden lounaspassien tuomista sovellukseen tutkitaan.

Palvelun kehittämisessä on käytetty myös asiakkaiden palautetta. S-ryhmä rekrytoi sosiaalisen median kautta palvelutestaajia. Heidän avulla käyttökokemus tehtiin miellyttäväksi kuluttajien näkökulmasta. Myös nimi S-mobiili on lähtöisin asiakkailta. ”S-mobiili on aidosti asiakaslähtöinen. Sitä alettiin kehittää asiakkaiden toiveesta, ja valmiista sovelluksesta tehtiin sellainen, jota asiakkaamme ovat kaivanneet”, sanoo johtaja Jari Sinkkonen.

S-mobiili tulee saataville Androidille, Windows Phonelle ja iOS:lle. Windows Phonelle ja iOS:lle S-mobiili on saatavilla jo tästä päivästä lähtien ja Androidille sovellus saapuu 30. marraskuuta.

QR-koodi Windows Phone -sovellukseen

QR-koodi Windows Phone -sovellukseen

QR-koodi iOS -versiolle

QR-koodi iOS -versiolle

 

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Revippa

  mitä, tekeekö joku oikeesti windows phonelle sovelluksia ennen androidia, johan on :D

 2. Hena

  Kiitokset QR-koodeista, tosi hyvä lisä tänne sivustoon! Pääsee koneelta skannaamaan koodin luuriin ja sieltä sovellukselle :)

  • Erno Konttinen

   Hyvä, että tykkäät! Kommenteissa joskjs pyydeltiin niin lisäilin ne sen takia :)

 3. j_ami

  Kannattaa kumminkin muistaa että eletään Suomessa ja WP on täällä muuta maailmaan paljon vahvempi. Yrityksissä älypuhelinosuus taitaa olla jossain 87% luokkaa. Lisäksi WP alustalle kun tekee sovelluksen, voi päästä helpommin latauslistojen kärjeen :)

  • Sikari

   Meinasitko että S-ryhmä teki sovelluksen jotta pääsevät latauslistan kärkeen?

   Jep jep…. :D

 4. espresso-

  Mitä ihmettä? Android on käytetyin Mobiili OS (n. 80 % maailman älypuhelimista),
  mutta mitä tekee S-Pankki, jättää sen viimeiseksi. Nokialaista ylimielisyyttä
  sanon minä

  • Erno

   Mutta nyt onkin kyse Suomesta ja Windows Phonen markkinaosuus monta kymmentä prosenttia. Ei tuota sovellusta käytä muut kun suomalaiset

  • Hena

   Suomen markkinoista kun on kyse, niin ei sitä androidia ole pakko tyrkyttää ensimmäisenä kaikkialle. Fanipoika vetäissyt herneen nokkaansa? :D

 5. Kirsti Uuttu

  Mistä voin kysellä oman S korttini numeroa että voin kurkkia kaupassa paljonko mulla on bonuksia?

Tuoreimmat jutut