Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Jolla paljasti vihdoin millaisen erikoispuolikkaan ensimmäiset ennakkovaraajat saavat (päivitetty)

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Jollan toimitukset alkavat valkoisella toisella puolikkaalla - ensimmäiset ennakkovaraajat saavat lisäksi eksklusiivisen unikonpunaisen kuoren

Jollan toimitukset alkavat valkoisella toisella puolikkaalla – ensimmäiset ennakkovaraajat saavat lisäksi eksklusiivisen unikonpunaisen kuoren

 

Jolla valkoisella toisella puolikkaalla

Jolla valkoisella toisella puolikkaalla

Jolla on viimein paljastanut lisätietoja puhelimesta 100 euroa maksaneille ennakkotilaajille tarjottavasta eksklusiivisesta toisesta puolikkaasta eli Jollan puhelimen takakuoresta. Vielä viime viikolla Slushissa Jollan johtajat eivät asiasta hiiskuneet.

Jollan mukaan aluksi Jolla-puhelimia tullaan toimittamaan vain valkoisella toisella puolikkaalla. Muita yhteensä yhdeksästä Jollan sivuillaan listaamasta värivaihtoehdosta luvataan tarjolle vasta myöhemmin.

Touko-heinäkuussa auki olleen ensimmäisen ennakkotilauskampanjan tilaajille, jotka maksoivat puhelimestaan tuolloin 100 euroa ennakkoon, Jolla kertoo toimittavansa myös eksklusiivisen toisen puolikkaan, jonka väri on Poppy Red eli unikonpunainen. Tämä värivaihtoehto on tarjolla vain ennakkotilaajille eikä siitä ilmeisesti ole toistaiseksi vielä saatavilla kuvamateriaalia.

Päivitys 19:35: Itse asiassa Poppy Redistä on ollut tarjolla kuvamateriaalia jo pitkään, sillä kyseessä on Jollan tuttu vanha punainen värivaihtoehto, joka on nähty yhtiön lehdistökuvissa. Kuva alla.

Jollan Poppy Red -värivaihtoehto

Jollan Poppy Red -värivaihtoehto

 

Mahdollista on, että kuoressa voisi olla värin lisäksi vielä joitain muitakin erikoistunnisteita ennakkotilaajien osalta.

Tiedot käyvät ilmi Jollan tukisivuilta, joille on nyt lisätty vastauksia kysymyksiin puhelimen ostoon ja toimituksiin liittyenSivun ilmestymisen huomasi JollaTides.

Jollan toinen puolikas eli puhelimen älykäs takakuori on keskeinen osa Jollan puhelimen konseptia ja itse laitteiston osalta uutuuden lähes ainoa erikoisuus. Toisen puolikkaan liitännät mahdollistavat myös toimintojen lisäämiseen puhelimeen erilaislla puolikkailla, mutta aivan aluksi tällaisia vaihtoehtoja ole vielä tulossa tarjolle.

Jolla aloittaa puhelimensa myynnin ensi viikon keskiviikkona 27. marraskuuta Helsingin Kampin Narinkkatorilta yhdessä suomalaisoperaattorikumppaninsa DNA:n kanssa. Tuolloin myydään ensimmäiset 450 Jollaa. Jollan puhelimen koko hinta on 399 euroa, josta osa ennakkovaraajista on maksanut 100 euroa ennakkoon.

Tämän jälkeen Jolla kertoo toimittavansa varausjärjestyksen mukaisesti puhelimet touko-heinäkuun ja syys-lokakuun ennakkotilauskampanjoiden varaajille EU:n alueella sekä Norjassa ja Sveitsissä. Suomessa Jollan myynti on laajenemassa ennakkovaraaja-asiakkaiden jälkeen myös DNA Kauppa -myymälöihin. DNA:lla on Suomessa Jollan myyntiin lanseerauksen osalta operaattoreista yksinoikeus.

Jolla ilmoitti keskiviikkona Narinkkatorin tapahtumaan ilmoittautuneille paikasta tilaisuudessa. Tänään Jolla on alkanut ottaa yhteyttä muihin ennakkovaraajiin, jotka voivat hoitaa puhelimen loppumaksun Jollan verkkokaupassa saatuaan sinne kutsulinkin sähköpostiinsa. Jollan mukaan puhelimen toimitusaika on 3-4 viikkoa siitä, kun oston on suorittanut loppuun verkkokaupassa. Viesteissään Jolla on kertonut, että jos puhelimen tilauksen tekee loppuun 2. joulukuuta mennessä, pitäisi puhelimen saapua vielä joulukuun aikana.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. OJ

  Mitenkähän noi takapuolikkaat mahtaa pysyä matkassa puhelimen pudotessa lattialle? Ei oo toki ollu tapana itsellä pudotella, mutta moni on myös jo tottunut unibody luureihinkin…

  • za

   No, haitanneeko se ketään kun ainakin s3 ja iPhone 4 menevät niin tuhannen pirstaleiseksi näytöstä että jos takakansi sattuu irtoamaan ei ei paljoa pulssia enään nosta…

 2. zadaa

  zadaa. Vai että pillunpäreiksi???. =) Unipody puhelimet on taas vaikea korjata, joten…muun muassa Nokia Lumia kun näyttö hajoaa!!.

 3. zadaa

  za…

 4. Jolla toisi varmaan rahaa Jollafirmalle, mikäli oikeasti saataisiin kauppojen hyllyille / myyntiin. Todennäköisesti alkua vielä siirretään niin kuin moneen kertaan tähänkin asti.

 5. Voihan halko

  Paksu laite. Tuntuu halolta ja vaikea tohon hintaan myydä keskinkertaista tekniikaa sisältävä ”Halko”

  Jolla olisi voinut hankkia raudan joltain valmiin alaustan osaajalta.
  esim Huawei J6 jolla OS:llä

  Tuntuu surkuhupaisalta tuoda markkinoille 2v vanha laite.

 6. Maksoin eilen loput omasta ennakkotilauksestani.

  Laitteen teknilliset ominaisuudet ovat hintaan peilaten täysin riittävät. Itse olen paljon enemmän kiinnostunut käyttöjärjestelmästä, ohjelmista ja siitä kuinka Android-sovellukset hyörivät Sailfishin syleilyssä.

  Moni on kaipaillut kovempia speksejä. Sehän olisi tiennyt lisää hintaa. Kun katsellaan vaikkapa Lumian myyntiä, niin parhaiten myy se, jossa nämä speksit ovat heikoimmat ja hinta matalin (Lumia 520).

 7. ville

  Joo ite kans maksoin loput hinnasta eilen ja en todellakaan ole ostamassa tuotetta sen spektejen takia vaan käyttöjärjestelmän, kun on käyttäny 2 vuotta n9 ei paluuta androidin tai iphoneen oo paluuta. Mutta tuosta toisesta puolikkaasta toivottavasti siihen saahaan jotaki spesiaali sydeemejä eikä vain joku uniikki väri huoh :)

 8. Eetu

  @Tatu Tyrväkäinen ”Todennäköisesti alkua vielä siirretään niin kuin moneen kertaan tähänkin asti.”

  Ei ole siirretty vielä kertaakaan tähän päivään mennessä, alusta asti luvattu ennakkotilaajille luuri kouraan vuoden loppuun mennessä.
  Oma Jolla maksettu, nyt vaan odotellaan :) Neljän päivän päästä saadaan varmaan jo ensimmäiset arvostelut.

 9. ottulo

  Kiinnostavaa tietoa, tosin odotan kyllä tuon LE puolikkaan sisältävän muutakin erityistä kuin vain värin. Tuntuu hiukan oudolta että hehkuttavat puolikkaiden mahdollisuuksia, mutta eivät edes itse niitä käyttäisi…

  Itse artikkelista sellainen huomio, että ”yhteyttäminen” liittyy enemmänkin kasvimaailmaan kuin viestintään. Sen voisi varmaan korjata. :P

Tuoreimmat jutut