Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Virallinen iPhone-peliohjain markkinoille satasella

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Logitechin iPhone-peliohjain

Logitech on julkistanut Applen iPhonelle uuden peliohjaimen, joka on kehitetty Applen uuden standardin mukaisesti. Applehan panosti iOS 7:n yhteydessä nyt myös ensi kertaa virallisesti peliohjainten tukemiseen.

Logitechin uutuuden nimi on Logitech Logitech PowerShell Controller + Battery. Logitechin mukaan ohjain tuo pelikonsoleista tutut toiminnot myös osaksi älypuhelimilla pelaamista. Nimensä mukaisesti ohjain tarjoaa myös oman akkunsa, joka tarjoaa lisävirtaa pelailusessioihin. Akulla on kokoa mukavat 1 500 milliampeerituntia, joten se jopa kaksinkertaistaa akunkeston normaalista.

Uusi ohjain on varustettu fyysisillä painikkeilla, suuntaohjaimella ja erillisillä liipaisinpainikkeilla

Suomessa uuden peliohjaimen suositushinta on 99 euroa.

Logitechin uutuus on yhteensopiva iOS 7 -käyttöjärjestelmää käyttävien iPhone 5s:n ja iPhone 5:n sekä viidennen sukupolven iPod touchin kanssa. Painoa peliohjainkokonaisuudella on 120 grammaa. iPhonen virtapainike, äänenvoimakkuuden säätimet, kamera, kaiuttimet sekä kuuloke- ja virtaliitäntä ovat käytettävissä myös peliohjaimen ollessa paikoillaan.

Peliohjain vaatii luonnollisesti erillisen tuen myös peleiltä. Logitech nostaa esiin ohjainta jo tukevista peleistä Bastionin, Fast & Furious 6: The Gamen, MetalStorm Acesin, Galaxy On Fire 2 HD:n ja Nitron.

Applen laitteille on aiemminkin nähty useita peliohjaimia, mutta Logitechin tarjokas kuuluu ensimmäisten virallisten joukkoon.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut