Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Google Play -musiikkipalvelu tuli iPhonelle

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Google Play -musiikki Applen iOS-laitteille

Google on tuonut Play-kauppansa musiikkipalvelun nyt myös Applen iOS:lle eli ennen kaikkea iPhonelle. Sovellus toimii toki iPod toucheissakin sekä myös iPadissa, jolle sitä ei ole kuitenkaan optimoitu.

Google Play -musiikki tarjoaa joko ilmaiseksi verkkosäilytystilan 20 000 kappaleelle, joita voi sitten toistaa laitteellaan, tai 7,99 eurolla kuukaudessa All Access -musiikkitilauksen, jossa musiikkia voi lisäksi suoratoistaa rajoituksettomasti Googlen valikoimista Spotifysta tuttuun tapaan. Tarjolla on myös valmiita soittolistoja, minkä lisäksi toki voi koota myös omia – myös automaattisesti kappaleeseen, artistiin tai albumiin perustuen. Alkuun palvelu tarjoaa 30 päivää ilmaista kokeiluaikaa.

Google Play -musiikki iOS:lle löytyy Applen App Storesta. Itse sovellus on ilmainen.

Aiemmin Googlen musiikkisovellus ja -palvelu ovat olleet tarjolla sen omalle Android-käyttöjärjestelmälle. Google Play -musiikin piti tulla Applen laitteillekin jo aiemmin kuukausia sitten, mutta lanseeraus on viivästynyt tähän hetkeen. Androidille Google Play -musiikki julkaistiin toukokuussa ja tuolloin iOS-version luvattiin olevan tulossa tulevina viikkoina.

Google on aiemmin kommentoinut, että iOS-version myöhästymisen syynä olisi ollut käyttöjärjestelmän Flash-tuen puutteesta johtuvat ongelmat DRM-kopiointisuojauksen kanssa.

Apple lanseerasi iOS 7:n yhteydessä tänä syksynä oman iTunes Radio -palvelunsa, mutta sen saatavuus rajoittuu toistaiseksi vasta Yhdysvaltoihin.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut