Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Huomenna julkistettavasta Googlen Moto G:stä vielä kaiken paljastavia vuotoja

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Moto G

Vasta huomenna virallisesti julkistettava, Googlen omistaman Motorolan uusi Moto G -puhelin on paljastunut jo useiden eri vuotojen ja aikaisten kauppaan ilmestymisten myötä kokonaisuudessaan aiempien vuotojen jatkoksi.

Moto G:stä odotetaan edullisempaa sisarmallia Motorolan aiemmalle Moxo X:lle.

Puhelimesta löytyy 4,5 tuuman kosketusnäyttö 1280×720 pikselin tarkkuudella, viiden megapikselin taka- ja 1,3 megapikselin etukamerat, Qualcommin Snapdragon 400 -järjestelmäpiiri neljällä 1,2 gigahertsin suoritinytimellä, yksi gigatavu RAM-muistia, kahdeksan gigatavua sisäistä tallennusmuistia, 3G HSPA -yhteydet sekä tutut Wi-Fi-, Bluetooth- ja GPS-yhteydet. Viimeisimpien tietojen mukaan akulla on kokoa 2 070 milliampeerituntia – aiemmin on ollut puhetta myös pienemmästä 1 950 milliampeeritunnin akusta.

Moto G:n mitat ovat 129,9 x 65,9 x 6-11,6 millimetriä. Painoa sillä on 143 grammaa. 

Käyttöjärjestelmänä Moto G:ssä on Android, mutta version osalta on nähty jo viitteitä myös uuteen 4.4 KitKatiin 4.3 Jelly Beanin ohella, eikä puhelimesta sen myyntiin tullessa löytyvää versiota voida vielä näin pitää aivan varmana tietona.

Moto G on löytynyt listattuna jo Amazonista, saksalaisesta Phone Housesta sekä vielä myös brittiläisen Tescon kaupasta, joista kaikista se on sittemmin jo myös poistunut. Tesco paljasti Moto G:n hinnaksi 149,99 puntaa eli noin 180 euroa. Uutuuden hinnoittelusta näyttäisi ainakin tietyillä markkinoilla olevan tulossa mukavan kilpailukykyinen.

Mitäpä Motorolalle jää Moto G:stä kerrottavaa enää huomiselle kun ominaisuudet ja hintakin jo tiedetään? Eipä varmaan paljoa.

Wall Street Journalin jakamien Strategy Analytics -tutkimusyhtiön lukujen mukaan Moto X:ää olisi myyty vain vaatimattomat 500 000 kappaletta. Moto X on kuitenkin ollut myös tarjolla erittäin rajatusti pääpainopisteen ollessa Yhdysvalloissa. Uusi Moto G on tulossa markkinoille huomattavasti laajemmin eri maissa, mutta saapuminen tänne pieneen Suomeen on toistaiseksi vielä suuri kysymysmerkki.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut