Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Lenovo julkisti kaksi Yoga-tablettilaitetta – hurja jopa 18 tunnin akkukesto

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Kiinalainen tietokoneiden ja mobiililaitteiden valmistaja Lenovo on tänään julkaissut uusia laitteita. Lenovo julkisti kaksi uutta tablettia, jotka kantavat nimiä Yoga Tablet 8 ja Yoga Tablet 10. Aiemmin yhtiö on julkaissut Yoga-nimisiä laitteita vain Windows-käyttöjärjestelmällä, mutta uutuuksista löytyy Android-käyttöjärjestelmä.

Kuten jo nimistä voi päätellä, toisesta uutuudesta löytyy kahdeksan tuuman näyttö ja toisesta kymmenen tuuman näyttö. Laitteiden erikoisuuksia on niiden uniikki design ja hurja akkukesto. Laitteiden design muistuttaa hyvin paljon Applen Macien langattoman näppäimistön muotoilua.

Lenovon mukaan laitteita voi käyttää 16-18 tuntia yhdellä latauksella ja HD-tasoista videota voi katsella 12-14 tuntia. Normaalikäytöllä laitteiden akkukesto on selvästi nykyisiä tabletteja enemmän. Lenovo käyttää laitteissaan samanlaisia akkuja kuin PC-tietokoneissa.

Lenovo Yoga Tablet 8

Lenovo Yoga Tablet 8

 

Uutuuslaitteet ovat lähes identtisiä lukuunottamatta näyttöä ja tietenkin tätä myöten myös kokoa. Kummankin näytön tarkkuus on 1280 x 800. Laitteita pyörittää MediaTekin ARM-Cortex A7 -neliydinsuoritin 1,2 gigahertsin taajudella ja niissä on gigatavu RAM-muistia. Laitteissa on suhteellisen uusi Android Jelly Bean 4.2.2 -käyttöjärjestelmäversio. Lisäksi Lenovon uutuuksissa on 1,6 megapikselin etu- ja viiden megapikselin takakamerat. Niissä on enimmillään 32 gigatavua tallennustilaa, joka on myös laajennettavissa microSD-muistikortilla.

Lenovo Yoga Tablet 10

Lenovo Yoga Tablet 10

 

Laitteet tulivat jo tänään myyntiin Yhdysvalloissa, mutta niiden saapumisesta muulle maailmalle ei ole vielä tietoa. Yoga Tablet 8 maksaa 249 dollaria ja suurempi Yoga Tablet 10 kustantaa 299 dollaria. Euromääräisiä hintatietoja ei vielä ole saatavilla.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Alex

    Muulle maailmalle ei ole tietoa, mutta digital spy tietää kertoa että ensi kuussa eurooppaan: http://www.digitalspy.co.uk/tech/news/a527483/lenovo-announces-yoga-tablet-with-hinged-stand.html

  2. Designerilla on tainnut olla nenän edessä iMacin näppis: http://www.apple.com/fi/keyboard/

Tuoreimmat jutut