Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

LG julkisti G Pro Liten: 5,5 tuuman keskiluokan Android-älypuhelin

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

LG G Pro LiteLG on julkistanut uuden LG G Pro Lite -nimeä kantavan Android-älypuhelimen. Uutuuden ideana vaikuttaisi olevan suurikokoisen näytön tuominen keskihintaluokkaan.

Valitettavasti tämä positiointi saattaa tarkoittaa myös, ettei G Pro Liteä tultaisi näkemään Suomen markkinoilla. Tiedotteessaan LG kertoo G Pro Liten saapuvan markkinoille tässä kuussa Latinalaisessa Amerikassa, jota seuraavat Aasian, Venäjän, Kiinan, Intian ja Lähi-idän markkinat. Eurooppaa ei tiedotteessa mainita. Voi olla, että LG haluaa keskittyä kehittyneissä maissa esimerkiksi uuden LG G2 -lippulaivaälypuhelimensa myyntiin.

”LG G Pro Liten myötä esittelemme kilpailukykyisen laitteen massoille kasvilla suurilla älypuhelinmarkkinoilla”, toteaa LG Electronicsin mobiiliyksikön toimitusjohtaja Jong-seok Park. ”Markkina yli viiden tuuman näytöllä varustetuille älypuhelimille jatkaa kasvuaan.”

LG tarjoaa G Pro Liten yhteydessä myös stylus-kynän, joka mahdollistaa kirjoittamisen ja piirtelyn. Käyttöliittymään LG on tehnyt Androidin, joka G Pro Litestä löytyy 4.1.2 Jelly Bean -versiona, päälle jo aiemmista uutuuksistaan tuttuja lisäyksiä: KnockON-aktivointi valmiustilasta kahdella näytön napautuksella, QSlide usean yhtäaikaisen sovelluksen käyttöön ja esimerkiksi QuickMemo muistiinpanoihin.

G Pro Liten 5,5 tuuman näyttö tarjoaa 960×540 pikseliä. Laitteen teknisiä ominaisuuksia ovat myös kahdeksan megapikselin taka- ja 1,3 megapikselin etukamera, MediaTekin MT6577-järjestelmäpiiri kahdella yhden gigahertsin suoritinytimellä, yksi gigatavu RAM-muistia, kahdeksan gigatavua tallennustilaa, microSD-muistikorttipaikka sekä 3G-yhteydet ja tutut Bluetooth- ja Wi-Fi-lähiyhteydet. Virtaa tarjoaa kookas 3 140 milliampeeritunnin akku.

Uutuuden mitat ovat 150,2 x 76,9 x 9,4 millimetriä ja paino 161 grammaa. Tarjolle on tulossa musta ja valkoinen värivaihtoehto.

Ominaisuuksiensa puolesta LG G Pro Lite olisikin mukava uutuus Suomenkin markkinoille. Jää nähtäväksi löytääkö LG:n uutuus aikanaan tiensä myös meikäläisille markkinoille.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut