Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Nokia 108 julki – alle kolmen kympin kamerapuhelin

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Nokia 108 eri väreissä

Nokia on julkistanut uuden 108-mallin aivan edullisimpien peruspuhelintensa mallisarjan jatkoksi. Nokia 108:n hinnaksi ennen veroja kerrotaan 29 dollaria eli noin 22 euroa. Suomen verojenkin kanssa puhelimen hinta jäisi alle kolmen kympin. Puhelimen toimitukset alkavat vuoden neljännen neljänneksen aikana eli loka-joulukuussa.

Nokia 108:n erikoisuus omassa hintaluokassaan on kameran löytyminen. Kameran tarkkuus on hintaluokkaan odotetusti VGA-tasoa eli 0,3 megapikseliä.

”Yhä on olemassa huikea osuus maailman väestöstä, joka ei ole koskaan omistanut kamerapuhelinta. Seuraavalle miljardille ja siitä eteenpäin, aiomme tuoda uusia mobiilikokemuksia yhä alempiin hintaluokkiin, ja Nokia 108 ja Nokia 108 Dual SIM ovat loistavia esimerkkejä tästä sitoutumisestamme”, kommentoi Nokian Mobile Phones -yksikköä johtava Timo Toikkanen.

Lisäksi Nokia 108 sisältää 1,8 tuuman värinäytön, FM-radion, MP3-soittimen, Bluetoothin Slam-pikajakotoiminnolla sekä microSD-muistikorttipaikan tuella 32 gigatavun korteille.

Värivaihtoehtoja kuorille ovat punainen, musta ja valkoinen. Keltainen ja syaani ovat lisäksi tulossa laajentamaan valikoimaa myöhemmin. Nokia 108:n mitat ovat 110,4 x 47 x 13,5 millimetriä ja paino 70,2 grammaa. 

Puheaikaa on tarjolla 13,8 tuntia ja valmiusaikaa komeat 31 vuorokautta. Tietyillä markkinoilla Nokia tuo 108:n tarjolle kaksi SIM-korttipaikkaa tarjoavana Dual SIM -versiona. 

Nokian aloitustason mallisto koostuu nyt Nokia 105:stä, jossa on 1,5 tuuman värinäyttö, 1,8 tuuman näytöillä varustetuista Nokia 106:sta ja Nokia 107 Dual SIMistä sekä myös kameran sisältävästä Nokia 108:sta.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Kuvuri

  Voe ku kallis, samaan hintaan saa iPhone 5c silikoni suojakuoren jossa on veikeitä reikiä. Niin, ja Apple ilmeisesti myy niitä enemmän kuin Nokia puhelimiaan.

  • vesa

   ihan tosiko :((( aivan silmät kostuu.

 2. Kaarlo Kunnari

  Mistähän näitä Dual Sim kännyköitä saa Suomessa, koska kysyttäessä paikallisista liikkeistä, niin ei heillä ole eivätkä ole edes kiinnostuneeet.

  Täällä Junttilassa kun kukaan ei liiku ulkomailla ja ne jotka liikkuvat kantavat 2-3- puhelinta mukanaan. Olisi mukavaa selvitä yhdellä puhelimella, jossa olisi paikallisen operaattorin Sim kortti ja toinen Sim kortti kotimaisen operaattorin. Miksi meillä ei homma käy, vaan pitää ostaa ao kännykkä ulkomailta? Olemmeko tyhmiä?

 3. kännykkä1992

  nyt näyttää oikealta suunnalta

  -puhelin on hyvä näppäimet ok toimii hyvin

  -kello hyvä , näppäimistö hyvä

  -enää neljä ominaisuutta , millä en tee mitään

  -vga tason kamera

  -video

  -musiikki

  -pelit

  vanhat gsm puhelimeni
  -2110
  -6310
  -6600 hyvä mutta kesti vain 7 vuotta näyttö tai ohjain hajosi
  ehkä ei kannata korjata

 4. juu-u

  ”Miksi meillä ei homma käy, vaan pitää ostaa ao kännykkä ulkomailta? Olemmeko tyhmiä?”

  Nokia haluaa optimoida voittonsa suomalaisilla kun on varaa kalliimpiin. Surullista.