Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Kiinnostavatko mobiilimaailma, älypuhelimet ja tabletit? Hae uutis- ja testikirjoittajaksi Mobiili.fihin

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

m+mobiili

Aloitimme Mobiili.fissä toimintamme viime syksynä ja nyt meillä on jo kymmeniä tuhansia lukijoita viikossa. Tarvitsemme lisävoimia sisällöntuotantoon ja toivoisimme löytävämme tiimiimme yhden lisäjäsenen vahvistamaan uutis- ja testituotantoamme.

Haemme tehtävään erityisesti henkilöä, joka on hyvin kiinnostunut laaja-alaisesti mobiilimaailman kehityksestä – niin mobiililaitteista, sovelluksista, mobiilin tuomista uusista mahdollisuuksista kuin alan kehityksestä bisnesnäkökulmastakin.

Mobiilikehityksen innokkaan seurannan sekä riittävän asiantuntemuksen ohella työ vaatii myös asianmukaista kirjoitustaitoa ja hyvää englanninkielen taitoa, erityisesti lukemisen osalta.

Lyhyt yhteenveto työnkuvastasi ja vaatimuksistamme

 • Työskentelysi tapahtuu pääasiassa arkipäivisin
 • Olet valmis kirjoittamaan vähintään 5-8 uutisjuttua päivässä ja noin 25-30 viikossa (haluttaessa kuitenkin enemmänkin, mikä tietenkin näkyy suoraan palkassa)
 • Työaikasi ovat periaatteessa itse joustavasti valittavissa – toki silloin tehdään, kun tehtävää (uutisia) on
 • Voit tuottaa lisäsisältöä lisäksi mahdollisesti myös viikonloppuisinkin
 • Suurin osa työstäsi koostuu lyhyehköjen, ytimekkäiden uutisjuttujen tuottamisesta – perustuen joko alan toimijoiden lehdistö- ja muihin materiaaleihin tai muihin, useimmiten englanninkielisiin, lähteisiin
 • Työstät mahdollisesti myös laajempia analyysejä sekä ajoittain testijuttuja uusimmista mobiililaitteista, älypuhelimista ja tableteista
 • Työntekosi tapahtuu kotoa käsin
 • Hallitset mobiilitekniikan perusasiat, eli tunnet alan, tekniikan ja muut asiat sen verran hyvin, että voit kirjoittaakin niistä
 • Ilman hyvää englannin kielen lukutaitoa et työssä pärjää
 • Palkkaus perustuu suoraan tuotettujen juttujen määrään sekä laajuuteen/tasoon – palkan määrä sovitaan erikseen valittavan henkilön kanssa
 • Voit aloittaa työskentelyn vaikka heti

Emme edellytä haettavalta henkilöltä ehdottomasti 18 vuoden ikää, joten jos et ole vielä täysi-ikäisyyttä saavuttanut, ei se ole este tämän paikan hakemiselle.

Minkäänlaisia erityisiä koulutus- tai kokemusvaatimuksia emme myöskään hakijoille aseta, vaan kiinnostuksemme on todellisessa osaamisessasi niin mobiilialan asiantuntemuksen kuin tuottamasi sisällön kielellisen laadun osalta.

Halutessasi voit mahdollisesti myös keskittyä kiinnostusesi mukaan enemmän vaikkapa Android- tai Windows Phone -maailmasta kertomiseen osana tiimiämme.

Jos tunnet osaavasi homman, ensimmäinen askel on ottaa yhteyttä. Voit kertoa perustiedot itsestäsi sekä mahdollisen aiemman uutis- ja testikirjoittajan näkökulmasta relevantin kiinnostuksesi/kokemuksesi. Palaamme tämän jälkeen asiaan ottamalla yhteyttä sinuun.

Ota yhteyttä: [email protected]

P.S. Jos et itse ole hommaan sopiva, voit vinkata asiasta myös sopivalle kaverillesi!

Hyvänä vinkkinä tämä paikka voisi sopia mainiosti luonteeltaan ja joustavilta työajoiltaan esimerkiksi yliopisto-opiskelijalle koulutyön oheen.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Esa Mäkelä

  … Seitsemän kuukauden koeaikasi on nyt päättynyt ja… :’D

Tuoreimmat jutut