Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

GuitarFan tuo kitaramusiikin maailmaan keskittyvän tablettijulkaisun Android-tableteille ja iPadeille

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

GuitarFanKitaramusiikkiin, sen esittäjiin, akustisiin ja sähköisiin kitaroihin, niiden valmistajiin sekä kitaraan liittyviin laitteisiin, ohjelmistoihin ja sovelluksiin keskittynyt digitaalinen GuitarFan -julkaisu on nyt saatavana  Android-tableteille Google Play -sovelluskaupasta ja kahden viikon kuluessa iPadeille App Storesta. GuitarFan on ensimmäinen tableteille tuotettu kitaramusiikin maailmaa käsittelevä julkaisu, ei niin sanottu näköislehti. Jatkossa GuitarFan ilmestyy kahden kuukauden välein, 6 kertaa vuodessa.

GuitarFan kertoo kitarasankareista ja -yhtyeistä sekä kitaran ja kitaramusiikin historiasta. Julkaisu testaa ja esittelee akustisia sekä sähköisiä kitaroita lisälaitteineen, musiikkiohjelmistoja ja kitaraan liittyviä mobiilisovelluksia. Mikään musiikkilaji ei ole etusijalla: kitaralla soitetaan rockia, poppia, bluesia, heavya, jazzia, klassista, countrya ja soulia – mutta musiikillisia raja-aitoja ei ole. Uusin julkaisu esittelee kitaramusiikin eri lajeja myös videoina tabletin ruudulla.

Perinteiset akustiset kitarat ja soittotavat ovat edelleen suosittuja. GuitarFanin tavoite on myös aktivoida ja rohkaista niitä, jotka kitaran hankittuaan ovat syystä tai toisesta jättäneet soittimensa nurkkaan pölyttymään.

GuitarFania tehdään kaikille kitarafaneille, sillä soittotaitoa ei lukemiseen, videoiden katselemiseen ja kitaramusiikin kuuntelemiseen tarvita. GuitarFanin avulla voi myös aloittaa soittoharrastuksen tai kehittää kitaransoittotaitojaan: mukana tulee olemaan opetusvideoita nuotteineen ja tabulatuureineen.

Tekijöiden yhteistyökumppaneiden verkosto on laaja ja kansainvälinen. Toimittajana muiden muassa on legendaarinen yhdysvaltalainen, Los Angelesissa asuva musiikkijournalisti Steven Rosen. GuitarFan tullaan julkaisemaan myös englanninkielisenä. Julkaisun tavoitteena on myös edistää suomalaisen kitaramusiikin ja suomalaisten kitaristien tunnettuutta maailmalla. Ensimmäinen suomenkielinen numero on nyt ladattavissa Google Play -sovelluskaupasta tutustumishintaan 0,89 euroa.

Applen sovelluskehittäjäsivustolle tehty hyökkäys viivästytti myös GuitarFanin iPad-version julkistamista, mutta kahden viikon kuluessa se on saatavana App Storesta, kerrotaan GuitarFan-verkkosivustolla.

GuitarFan_1

GuitarFanin julkaisija on avannut myös mobiilituotteisiin keskittyvän verkkokaupan

Muun muassa GuitarFanin julkaisijana toimiva tablettilehtiin ja -esitteisiin sekä mobiilisovelluksiin erikoistunut Celain Oy laajensi heinäkuussa toimintaansa  mobiilituotteisiin keskittyvään verkkokauppaan: Verkkonurkan päätuotteina ovat tabletit, kannettavat tietokoneet ja langattomaan verkkoon liitettävät oheislaitteet. Verkkonurkka palvelee sekä yrityksiä että kuluttaja-asiakkaita.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut