Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Uusi vuoto – onko Applen uusi malli iPhone 5S:n rinnalle iPhone 5C värikkäillä muovikuorilla?

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Kuvassa väitetysti iPhone 5C -myyntipakkauksen osia

Kuvassa väitetysti iPhone 5C -myyntipakkauksen osia

Applen edullisemmasta iPhonesta on kuultu paljon puhetta ja nähty väitettyjä vuotokuvia kuorista, mutta puhelimen tarkasta mallinimestä ei toistaiseksi ole kuultu varsinaisia huhuja täi nähty vuotoja. Kunnes nyt.

Uudella kiinalaisella WeiPhone-keskustelupalstalla julkaistussa kuvassa esiintyy väitetysti tulevan useissa eri värivaihtoehdoissa markkinoille saapuvan muovikuorisen iPhone 5C:n myyntipakkauksen osia.

Vuoto voi hyvinkin olla aito: reilun kuukauden päästä jo markkinoille odotettavan puhelimen tuotanto on alkamassa päästä jo vauhtiin, uusi muovinen kotelo muistuttaa uusimman, myöskin värikkään, iPod touchin myyntipakkausta (kuvissa näkyvän valkoisen osan lisäksi läpinäkyvä kansi, joka paljastaa pakkauksesta löytyvän puhelimen)ja iPhone 5C -mallinimessäkin on järkeä.

Applen väitetyn edullisemman iPhonen kuoret useissa eri väreissä AppleDailyn aiemmin julkaisemassa kuvassa

Applen väitetyn edullisemman iPhonen kuoret useissa eri väreissä AppleDailyn aiemmin julkaisemassa kuvassa

Nimen C-kirjain tulisi tietenkin sanasta color, mikä viittaisi puhelimen värivaihtoehtoihin. Ensi kertaa iPhoneen odotetaan muita värejä kuin mustaa ja valkoista. Muovikuoret on bongattu vuodoissa valkoisen ohella punaisena, keltaisena, vihreänä sekä sinisenä.

Hiljattain kuultiin myöskin kiinalaishuhu, jonka mukaan Apple lopettaisi iPhone 5:n myynnin uusien iPhonejen saapuessa nyt syksynä. Tuolloin heräsivät myös spekulaatiot, että Apple voisi korvata kaikki nykyiset kolme iPhone-mallia kahdella uutuudella – muovikuorisella edullisemmalla mallilla sekä uudella nykyisestä iPhone 5:stä parannellulla iPhone 5S:llä. Sittemmin kuullun toisen huhun ja tuoreen vuodon perusteella todennäköisempi vaihtoehto on nyt, että jatkossa myytävä iPhone-mallisto tulee koostumaan iPhone 4S:stä, iPhone 5C:stä sekä iPhone 5S:stä.

iPhone 5C -mallinimi kielisi myös siitä, että puhelin olisi ominaisuuksiltaan hyvin lähellä nykyistä iPhone 5:stä. Tästä ovat huhutkin kertoneet, mutta käytännössä ainoaksi eroksi nykyisen iPhone 5:n ja uuden iPhone 5C:n voisivat jäädä kuoret. iPhone 5S:stä sitten löytyisi parempi kamera, enemmän tehoa ja kenties uutena ominaisuutena ainakin paljon puhuttu sormenjälkilukija kotinäppäimen yhteydestä.

Applen iPhone-julkistus tulee tapahtumaan karkeasti noin kuukauden sisällä – markkinoille uutuuksia odotetaan tämän jälkeen vielä syyskuun aikana – kenties muovikuorinen iPhone 5C ensin ja iPhone 5S hieman myöhemmin. Yksi asia on myös varma: uusia huhuja ja vuotoja tullaan näkemään ennen julkistusta vielä varmasti lisääkin.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

Tuoreimmat jutut