Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Google Maps päivittyi myös iOS:llä – nyt ensi kertaa räätälöity iPadillekin

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Kuvankaappaus Google Mapsista iPadille

Kuvankaappaus Google Mapsista iPadille

Google on nyt julkaissut päivityksen myös Applen iOS-laitteille Google Maps -karttasovelluksestaan.

Androidille pitkälti vastaavan päivityken jakelu vaiheittain alkoi jo viikko sitten. Uusi Explore-toiminto tarjoaa helposti tietoa lähialueen erilaisista paikoista ilman erillistä hakua. Toiminto löytyy hakukenttää napauttamalla. Myös navigointia on parannettu. Liikenneongelmista on nyt valituissa maissa tarjolla lisätietoa ja Maps voi hälyttää kesken matkan, mikäli parempi reitti tulee saataville. Lisäksi mukana on muita pienempiä uudistuksia.

Merkittävänä uutuutena nyt ensi kertaa Google Maps tulee myös räätälöitynä iPad-versiona. Aiemmin Applen laitteille on tarjottu vain iPhone-versiota, joka on iPadin ruudulla näkynyt pienikokoisempana. Tuoreen 2.0-version myötä Google Maps kuitenkin täyttää koko ruudun tyylikkäästi iPadeissakin.

Suurempaa näyttöpinta-alaa hyödynnetään muun muassa pitämällä kartta jatkuvasti näkyvissä näytöllä hakutulosten ilmestyessä sen päälle. Google Mapshan tarjoaa tutut karttatoiminnot ja muun muassa navigoinninkin.

Google Maps löytyy ilmaiseksi Applen App Storesta.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut