Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Suuri yllätys: Nokian Elopille viestintäalan palkinto

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Stephen Elop

Stephen Elop

Nokian toimitusjohtaja Stephen Elop on valittu vuotuisen European Communication Awardin voittajaksi vuoden 2013 osalta.

Eurooppalaisten viestintäjohtajien järjestön European Association of Communication Directorsin (EACD) palkinto ”kunnioittaa erinomaisia viestinnän saavutuksia Euroopan tasolla, ja annetaan henkilölle tai organisaatiolle, jonka viestintätoimet ovat viimeisen vuoden aikana erottuneet Euroopan tasolla”.

Elopille annettu viestintäalan palkinto on suuri yllätys, sillä yleisesti erityisesti viestinnän osa-alueella Nokian on nähty epäonnistuneen surkeasti viimeisten vuosien aikana. Viestinnän epäonnistumisen on nähty muun muassa kiihdyttäneen Symbian-puhelinten myynnin laskua.

Palkinnon myöntäjät ovat kuitenkin toista mieltä. ”Stephen tunnetaan hänen suorasta ja läpinäkyvästä viestintätyylistään, joka näkyi myös hänen nyt kuuluisasta ’Palava öljylautta’ -muistiostaan”, palkinnon antamista perustellaan. ”Stephen sai palkinnon tunnustuksena hänen uniikista viestintätyylistään ja sitoumuksestaan asettaa aina työntekijöiden ja asiakkaiden mielipiteet etusijalle.”

Aiemmin vastaavan palkinnon ovat pokanneet Marks and Spencer -kauppaketjun Marc Bolland, Siemens-teknologiajätin Peter Löscher ja Fiatin Sergio Marchionne.

Mitä mieltä olet Elopin viestintäpalkinnosta ja Nokian viestinnän onnistumisesta Windows Phone -siirtymässä? Kommentoi.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. whatever

  Siellä on pari ruskeaa kirjekuorta vaihtanut omistajaa, ei sen kummempaa. Ei ole ensimmäinen kerta, kun joku palkinto on mennyt täysin ansaitsemattomalle henkilölle.

 2. am

  Siis nyt vetää vähän tyhjää, onko tää joku anti-palkinto?
  Sisäinen, ei ulkopuolisille tarkoitettu muistio ja päätös lopettaa lupaava puhelinmallisto juuri ennen lisärahan hukkaamista realisoitumattomaan itätuulen puhallukseen. Hieman on rajoitettu näköalaa että on moinen tulos saatu aikaiseksi, mutta mitäs minä viestintäalaa sivustakatsomaton näistä ymmärtäisin. :D

  Huhtikuu tulee kahdesti tänävuonna tai joku on ostanu joululahjansa etukäteen.

  Siinä mun kommentti tähän asiaan. :)

 3. Markus

  Emme yleensä julkaise Mobiili.fissä vitsejä, mutta tämä ihan todella tapahtunut palkitseminen taitaa luisua osaltaan myös huumorikategoriaan… :D

  Eihän tälle voi muuta kuin nauraa.

  • Eemeli

   Taas Markus osoittaa epäammattimaisuuttaan ja tökeröittään. Toimittajan kuuluisi olla kaikissa tapauksissa puolueeton, kertoa asiat siten miten ne ovat, eikö laukoa omia mielipiteitään. Edes kommenteissa!

   Aivan perseestä tämä sivusto. Nyt meni Mobiili.fi vitunmoiseen banniin multa!

   • Markus

    Okei, eli toimittajat eivät siis saa käyttää omia aivojaan eivätkä missään nimessä keskustella verkossa millään tavalla (koska eivät saa sanoa yhtään mitään siitä, mitä ajattelevat)?

    Mietipä nyt vähän.

 4. Esa

  Hauska vitsi mutta Peelo saattaa oikeasti luulla olevansa oikealla asialla. Tuskin hän itse tajuaa sarkasmia.

 5. Esa

  Sattui mieleen, miten Tietokonelehden blogaaga Ossi kirjoitti otsikolla ”Elop pelastaa Nokian ja Suomen”. Kertokaa minulle kun näin on tapahtunut.

Tuoreimmat jutut