Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Pienempiä Windows-tabletteja tulossa: Lenovolta kahdeksan tuuman Miix 8, myös 7 tuuman tabletti jo bongattu

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Lenovo Miix 8

Lenovo Miix 8

Windows-tablettien suunta käy kohti pienempiä kokoja ja edullisempia hintoja. Näin Microsoft ja laitevalmistajat yrittävät nostaa Windows-tablettien myyntiä.

Uuden kesäkuun lopulla esiversiona julkaistavan ja syksyksi valmistuvan Windows 8.1 -käyttöjärjestelmäpäivityksen myötä markkinoille on luvassa myös uusi aalto Windows-laitteita. Pienemmistä Windows-tableteista toistaiseksi on virallisesti julkistettu vasta Acerin kahdeksantuumainen Iconia W3, joka saapuu jo kesäkuussa markkinoillekin. Pienempien tablettien menekkiä Microsoft koittaa vauhdittaa myös paketoimalla mukaan ilmaisen Office-paketin.

Kuluvalla viikolla Taiwanissa Computex-messuilla esillä oli myös muita uusia pienempiä Windows-tabletteja.

Lenovo Miix 8 takaa

Lenovo Miix 8 takaa

Lenovon tulevaan tarjontaan kuuluu oheisissa kuvissa esiintyvä kahdeksan tuuman Miix 8 -tablettilaite. Yksityiskohtaiset tiedot laitteesta ovat vielä toistaiseksi hämärän peitossa. Laitteesta kertovan Microsoft-Newsin mukaan sen pitäisi kuitenkin olla ohut ja kevyt, sisältää näyttävän näytön sekä 3G-yhteystuen. Lisäksi tarjolle on tulossa kosketuskynä.

Lisäksi Computexissa esiteltiin jo Inventec-sopimusvalmistajan kehittämää seitsemän tuuman näytöllä varustettua Lyon-koodinimellistä Windows-tablettia. Alla videolla esiteltävä laite ei tällaisenaan päätyne kauppoihin, mutta tarjoaa pohjan mahdollisille muiden merkkien laitteille, jotka Inventec valmistaa.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

Tuoreimmat jutut