Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Zoom, Active ja Mini – Samsungilta tulossa uusi Galaxy S4 -trio jo tässä kuussa?

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Samsungin logo

Samsungin logo

Samsung saattaa laittaa yhä lisää pökköä pesään jo tämän kuun aikana julkistamalla Galaxy S4:stä johdetun uutuuskolmikon. Näin väittää SamMobile-sivusto, jonka tarjoama informaatio on useimmiten osunut oikeaan.

Tulossa olisivat toukokuun lopulla julkistettavaksi pienempi Galaxy S4 Mini, kestävämpi Galaxy S4 Active sekä paremmalla, 16 megapikselin kameralla varustettu Galaxy S4 Zoom. Koko kolmikosta on huhuttu jo aiemminkin, mutta näin aikaisesta julkistuksesta ei ole aiemmin huhuttu.

Aikataulutietoja sekoittaa myös se, että Galaxy S4 Miniä muun muassa SamMobile huhusi julkistettavaksi jo joitakin viikkoja sitten. Näin ei kuitenkaan tapahtunut, jonka jälkeen sen myyntiintulon kerrottiin SamMobilen toimesta venyvän heinäkuulle asti. Nyt puhelin olisikin taas näkemässä päivänvalon jo nyt, mutta myyntiintulon kerrotaan yhä tapahtuvan viikolla 29 eli heinäkuun puolivälissä.

Galaxy S4 Activen huhutaan saapuvan Metallic Orangeksi nimettynä värivaihtoehtona kauppoihin myöskin viikolla 29. Sen sijaan paremmalla kameralla varustettu Galaxy S4 Zoom nähtäisiin markkinoillakin jo aiemmin, mustana jo viikolla 23 eli kesäkuun alussa sekä valkoisena viikolla 25.

Mikäli tuoreet tiedot Galaxy S4 -kolmikon julkistuksista jo tämän kuun aikana pitävät kutinsa, kiihdyttää Samsung tahtiaan entisestään. Tänä vuonna se on esitellyt jo pitkälle toistakymmentä uutta Android-laitetta ja uutuuksia on nähty lähes viikottain. Vaikka uutuustrio kantaa Galaxy S4:n nimeä ei se tarkoita puhelinten vastaavan Galaxy S4 -lippulaivamallin huippuluokan ominaisuuksia kaikilta osin. Tältä osin Samsung etenee aiemman mallin mukaisesti. Edellisenkin sukupolven osalta Galaxy S III Mini olisi varustettu huomattavasti isoveljestä Galaxy S III:sta poikkeavilla ominaisuuksilla.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

Tuoreimmat jutut