Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Tablettipuheille vauhtia: Nokian musiikkisovellus tulee Windows 8:lle ja RT:lle

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Nokia Music, Lumia ja kuulokkeet

Nokia Music, Lumia ja kuulokkeet

Nokia Musiikki -sovellus on tulossa tarjolle myös Microsoftin Windows 8 ja Windows RT -käyttöjärjestelmille. Uutta sovellusta esiteltiin Mobile World Congresissa.

Sovellusta pääsi kokeilemaan muun muassa The Verge, jonka video Nokia Musiikista tablettilaitteella löytyy alta.

Nokialla ei ole toistaiseksi kovin hyvää syytä tuoda Musiikki-sovellustaan Windows 8:lle ja RT:lle. Voisiko julkaisu enteillä siis myös Nokian tablettilaitteen saapumista? Näin voi olla, mutta mitään varmoja tietoja asiasta ei ole.

Nokia Musiikki -sovellushan tarjoaa ilmaisen musiikin suoratoistomahdollisuuden. Ilmaisuuden vuoksi kappaleiden ylihyppäämistä soittolistoilla on kuitenkin rajoitettu. Nokia on nyt tuomassa tarjolle myös maksullisen, nelisen euroa kuussa maksavan Musiikki+:n (julkaisua Suomen osalta odotellaan vielä), joka ei sisällä rajoituksia kappaleiden vaihdon tai offline-tilaan tallentamisen osalta. Uuden Musiikki+:n myynti onkin Nokian oman tabletin ohella ainoa toinen järkevä selitys sovelluksen saapumiselle Windows 8:lle ja RT:lle. Aiemminhan Nokia ei ole tienannut suoraan Musiikki-palvelullaan mitään, vaan se on vain toiminut lisähoukuttimena Lumia-ostajille.

Nokialta on odotettu jo pitkään omaa Windows-pohjaista tablettia, mutta ajan kuluessa huhut ja puheet uutuudesta ovat hiljentyneet. Osasyynä saattaa olla Nokian suunnanmuutos. On mahdollista, että Windows RT -tablettien heikon vastaanoton jälkeen Nokia on monien muiden tavoin päättänyt suunnata huomionsa täydellä Windows 8:lla varustettuun laitteeseen, joka ei välttämättä ole edes Nokian itsensä valmistama. Suunnitelmien muuttuminen on voinut viivästyttää tablettiprojektia.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. WebDeveloper

    Hienoa nähdä miten upeasti Win8 ekosysteemi integroituu.

    Voisi moni valmistaja ottaa oppia miten palvelut toimivat yhteen laitteesta riippumatta.

Tuoreimmat jutut