Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Sonyn tulevassa keskihintaisessa Xperia SP -älypuhelimessa 4,6 tuuman näyttö

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Sony Xperia SP (vasemmalla) ja Xperia V

Sony Xperia SP (vasemmalla) ja jo lanseerattu Xperia V aiemmin julkaistussa kuvassa

Sonyn aiemmin kuvien muodossa verkkoon vuotaneesta tulevasta Xperia SP -älypuhelimesta on nyt saatu uutta tietoa ominaisuuksista Xperia Blog -sivustolta. Sonyn odotetaan paljastavan uutuuspuhelimen ensi viikon Mobile World Congressin yhteydessä.

Tuoreiden tietojen mukaan Xperia SP:n näytön koko on 4,6 tuumaa. Näytön tarkkuus on 720p HD -tasoa. Lisäksi Xperia SP tarjoaa kahdeksan megapikselin kameran Sonyn Exmor -kennolla, kahdeksan gigatavua tallennustilaa ja microSD-muistikorttipaikan. Uudet tiedot kertovat Xperia SP:stä löytyvän myös kustomoitavissa oleva ilmoitusnauhan. Aiemmat tiedot ovat kertoneet myös Qualcommin kaksiytimisestä Snapdragon S4 -sirusta 1,7 gigahertsin kellotaajuudella ja Adreno 320 -grafiikkasuorittimella sekä LTE-tuesta.

Android-käyttöjärjestelmästä Xperia SP:n pitäisi sisältää Jelly Bean 4.1.2 -versio.

Rakenteen osalta Xperia SP:ssä on käytetty reunoilla myös alumiinia, mutta takakuori on valmistettu muovista. Painoa Xperia SP:llä pitäisi tietojen mukaan olla 155 grammaa mittojen ollessa 130,6 x 67,1 x 9,98 millimetriä.

Hinnaltaan Xperia SP tulee sijoittumaan keskihintaluokkaan. Sonyn mallistohierarkissa se sijoittuu alkuvuodesta julkistettujen huippuluokan Xperia Z:n ja rajoitetusti saataville tulevan Xperia ZL:n alapuolelle.

Aiemmin Xperia SP on tunnettu myös HuaShan-koodinmellä sekä C530x-mallikoodilla.

Sony ei tule järjestämään ensi viikon Mobile World Congressissa omaa lehdistötilaisuuttaan, mutta tulee silti olemaan läsnä messuilla. Sony julkistanee Xperia SP:n ja mahdollisesti muut älypuhelinuutuutensa vain lehdistötiedotteella ennen messujen vauhtiin pääsyä.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

Tuoreimmat jutut