Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Samsungin tulevassa Galaxy S IV:ssä ei Samsungin suoritinta?

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Suojakuoria väitetysti Samsung Galaxy S IV:lle MobileFunin julkaisemassa kuvassa

Suojakuoria väitetysti Samsung Galaxy S IV:lle MobileFunin julkaisemassa kuvassa

Samsungin tuleva tämän vuoden Android-lippulaivamalli Galaxy S IV ei todennäköisesti tule sisältämään Samsungin omaan suunnitteluun perustuvaa suoritinsirua. Sen sijaan tulevan Galaxy S IV:n sisältä löytyisi Qualcommin siru. Lisäksi väitetyistä Galaxy S IV:n suojakuorista on ilmestynyt verkkoon kuvia.

Aiemmin Samsungin on huhuttu kehittävän Galaxy S IV:stä useita eri siruilla varustettuja versioita. Ilmeisesti Samsungin omien sirujen, kuten kahdeksanytimisen Exynos 5 Octan, kanssa on ilmennyt ongelmia virrankulutus- ja lämpöongelmia. Samsungin sirusuunnitelmista on kertonut korealainen DT.co.kr-sivusto.

Viime aikoina erilaisten suorituskykymittausohjelmistojen tilastoista on myös paljastunut laitteita Qualcommin siruilla useilla eri Galaxy S IV -variantteihin kytkeytyvillä mallikoodeilla. Näillä näkymin Qualcommin suoritinsiru tulee siis löytämään tiensä myös esimerkiksi Galaxy S IV:n eurooppalaisversioon. Tietoja tukee myös Piper Jaffray analyytikko Gus Richard, joka tuoreessa raportissaan viittaa myös Samsungin ongelmiin oman sirunsa kanssa ja siirtymiseen Qualcommin asiakkaaksi Galaxy S IV:n osalta.

Mittausohjelmistojen perusteella Galaxy S IV:n sisälle löytäisi tiensä Qualcommin Snapdragon 600 -neliydinsiru 1,9 gigahertsin kellotaajuudella sekä Adreno 320 -grafiikkasuorittimella. Vastaava siru, tosin 1,7 gigahertsin kellotaajuudella, löytyy myös tuoreen HTC Onen sisältä.

Itse Samsung Galaxy S IV -puhelimesta ei vielä ole nähty luotettavia kuvavuotoja, mutta väitetysti nyt MobileFun tarjoilee kuvia Galaxy S IV:lle tarkoitetuista suojakuorista. Kuvien perusteella Galaxy S IV:n muotoilu olisi huomattavasti Galaxy S III:a kulmikkaampi ja liikkuisi enemmänkin samoilla linjoilla Galaxy S II:n kanssa.

Lisäksi huhujen mukaan Samsung esittelisi Galaxy S IV:n kaveriksi myös terveyslisävarusteen, joka mahdollistaisi muun muassa verenpaineen ja pulssin mittaamisen. Lisälaitetta säestäisi S Health -sovellus.

Samsungin odotetaan tämän hetken tiedon perusteella julkistavan Galaxy S IV:n omassa tilaisuudessaan 14. maaliskuuta. Aiempien huhujen mukaan Galaxy S IV:n näyttö olisi kooltaan 4,99 tuumaa ja tarkkuudeltaan 1920×1080 pikseliä ja kameran tarkkuus 13 megapikseliä, minkä lisäksi mukana olisi myös muun muassa tuki LTE-yhteyksille sekä kenties myös kosketuksettomille eletoiminnoille.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut