Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Facebook laajentaa ilmaisia puhelujaan – Suomessa saadaan vielä odottaa

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Facebook Messengerin ilmainen puhelu -toiminto

Facebook Messengerin ilmainen puhelu -toimintos

Facebook on laajentanut Messenger-sovelluksensa kautta tarjolla olevien ilmaisten internet-puhelujensa saatavuutta kattamaan Kanadan ohella Yhdysvallat. Euroopassa tukea naamakirjapuheluille saadaan vielä odotella.

Kerroimme aiemmin vuodenvaihteen jälkeen Facebookin aloittaneen verkkopuheluiden testauksen osana Messenger-sovellustaan.

Puheluiden tuleminen osaksi Facebook Messengeriä voisi jälleen kiihdyttää puhe- ja viestiliikenteen siirtymistä operaattoreiden palveluista dataliikenteenä toimivaksi sovellusten kautta.

Tuki puheluille Yhdysvalloissa otettiin käyttöön Facebookin toimesta eikä vaadi sovelluksen erillistä päivittämistä uuteen versioon. Asiasta kertoo muun muassa The Verge.

Facebook Messengerin kautta ilmaiset puhelut muille Facebook-käyttäjille onnistuvat mobiilidatayhteyden tai Wi-Fi-verkon yli. Toistaiseksi ominaisuus on tarjolla vain Messengerin versiossa Applen iOS-laitteille, mutta sen odotetaan saapuvan myös osaksi Messengerin Android-versiota.

Facebook on aiemmin tehnyt yhteistyötä tietokoneen selaimella toimivien videopuheluiden osalta Microsoftin nykyisin omistaman Skypen kanssa, mutta uuden puhelintoiminnallisuuden kehityksestä Facebook on vastannut itsenäisesti.

Tällä viikolla suuressa julkistustilaisuudessaan Facebook ei huhujen vastaisesti esitellyt uutta Facebook-puhelinta tai -mobiilikäyttöjärjestelmää eikä myöskään vieläkään Facebook Messengerin Applen iPad-versiota, vaan vain Graph Search -yhteisöhakutoiminnon.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

Tuoreimmat jutut