Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Samsung paljasti Galaxy Noten Premium Suite -päivityksen

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Samsung Galaxy Noten Premium Suite -päivitys

Samsung Galaxy Noten Premium Suite -päivitys

Samsung on esitellyt sen alkuperäiselle Galaxy Note -laitteelle tulossa olevaa päivitystä, jota Samsung nimittää Premium Suite -nimellä.

Tulevan päivityksen tärkein anti on Android-version päivitys Galaxy Noten nykyisin tarjoamasta Ice Cream Sandwichistä tuoreempaan Jelly Beaniin. Jelly Bean tuo mukaan muun muassa Googlen Project Butter -nimen alle kokoamat suorituskyky- ja käyttöliittymään sulavuusparannukset. Tarkemmin Galaxy Note on nyt päivittymässä Androidin 4.1-versioon.

Pelkkien puhtaiden käyttöjärjestelmäpäivitysten ohella Samsung on liittänyt osaksi päivitystä myös useita omia lisäyksiään, joista useimmat liittyvät kosketuskynän käyttöön. Näitä ovat muun muassa Paper Artist -piirtosovellus sekä paranneltu S Note -muistiinpanosovellus. Lisäksi mukana on kahden sovellusikkunan vierekkäin auki pitämisen mahdollista Multi Window -toiminto.

Samsung ei ole toistaiseksi paljastanut Galaxy Noten Premium Suite -päivityksen jakelun alkamisaikataulua.

Galaxy Note oli aikanaan Samsungin suosiota keränneen Note-laitesarjan ensimmäinen laite. Laitteesta löytyy 5,3 tuuman näyttö, kun uudemmasta Note II:sta löytyy suurempi 5,5 tuuman näyttö.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Henkka

    Tuleeko Premium Suite -päivityspaketin myötä myöskin S-Pen kynän paineentunnistuksen herkkyyteen parannuksia?.Nykyisessä se ei oikein toimi kunnolla (Note),kun taas Note 2 -mallissa toimii niin kuin pitääkin!.

Tuoreimmat jutut