Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Amazonin Kindle-luuria povataan kesälle – viiden miljoonan puhelimen tilauksesta huhutaan

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Amazonin logo

Amazonin logo

Verkkokauppajätti Amazonin omasta älypuhelimesta huhutaan taas. Tälläkin kertaa huhut liittyvät puhelimen ominaisuuksien sijaan sen valmistukseen.

Taiwan Economic News kertoo, että puhelimen valmistuksesta tulisi vastaamaan Foxconn International Holdings. Tietojen mukaan Amazon olisi tilannut uutta puhelinta valmistettavaksi viisi miljoonaa kappaletta.

Puhelimeen komponentteja toimittavista yhtiöistä toimivat lähteet kertovat myös, että puhelin oltaisiin lanseeraamassa markkinoille vuoden 2013 toisen tai kolmannen vuosineljänneksen aikana.

Amazonille oma älypuhelin olisi luonteva laajennus yhtiön Kindle-tuotesarjaan, joka on laajentunut kirjanlukulaitteista jo monipuolisempiin tablettilaitteihin Kindle Fire -mallien myötä. Edullisesti hinnoiteltujen tablettiensa ansiosta Amazon on noussut yhdeksi harvoista menestyjistä Applen iPadillaan hallitsemilla tablettilaitteiden markkinoilla.

Myös Amazonin puhelimen voi olettaa perustuvan Kindle Fire -tablettien tavoin erittäin rankasti muokatulle painokselle Googlen kehittämästä Android-käyttöjärjestelmästä. Muita tietoja, kuten esimerkiksi näytön kokoa tai kameraan liittyviä seikkoja, ei Amazonin tulevasta puhelimesta vielä tiedetä. Amazonin liiketoimintamallin perusteella luvassa voisi kuitenkin odottaa olevan kilpailukykyisesti hinnoitellun ja samalla myös varsin edullisen laitteen. Taiwan Economic Newsin raportti toteaa puhelimen hinnaksi 100-200 Yhdysvaltain dollaria, mutta ei tee varsin laajan hintavälin lisäksi edes selväksi, onko kyseessä puhelimen valmistushinta vai hinta puhelimen lopulta ostavalle asiakkaalle.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut