Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Samsungin pikku-Galaxyn ominaisuudet paljastuivat päivän etuajassa

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Samsung Galaxy S III Mini

Samsung Galaxy S III mini isoveljensä rinnalla MobileGeeksin julkaisemassa kuvassa

Samsung julkistaa huomenna pienikokoisemman version Galaxy S III -lippulaivamallistaan, Galaxy S III minin. Kerroimme jo aiemmin tänään Samsungin mobiilidivisioonan vetäjän JK Shinin vahvistaneen asian. Shinin mukaan uutuus tulisi kuulumaan isoveljensä tapaan huippuluokkaan ominaisuuksiltaan, mutta sisältämään pienemmän näytön. Nyt päivää ennen julkistusta Galaxy S III minin ominaisuudetkin ovat kuvan kera vuotaneet julkisuuteen saksalaisen MobileGeeks-sivuston kautta.

Vuotaneiden ominaisuuksien mukaan Samsung Galaxy S III minin ominaisuudet kääntyvät kuitenkin pettymyksen puolelle. Tietojen mukaan uutuuden neljän tuuman näytön tekniikka olisi Super AMOLED ja tarkkuus 800×480 pikseliä sekä kameran tarkkuus vain viisi megapikseliä. Apple asemoi Galaxy S III Miniä Applen iPhonen haastajaksi, ja näillä kahdella merkittällä saralla pikku-Galaxy jää iPhonen jalkoihin. Uuden iPhone 5:n neljän tuuman näytön tarkkuus on 1136×640 pikseliä ja kameran tarkkuus kahdeksan megapikseliä.

Galaxy S III mini tulee sisältämään ST-Ericssonin U8420-sirun yhden gigahertsin kellotaajuudella, mikä on Galaxy S III:sta löytyvää Exynos-sirua hitaampi, gigatavun RAM-muistia, 16 gigatavua tallennusmuistia sekä microSD-muistikorttipaikan.

Yhteyksien osalta pikku-Galaxy tarjoaa neljä GSM-taajuutta ja kolme 3G-taajuutta 14,4 megabitin HSDPA- ja 5,76 megabitin HSUPA-tiedonsiirron, Wi-Fi a/b/g/n:n, Bluetooth 4.0:n, NFC:n sekä microUSB-liitännän.

Uutuuden mitat ovat 121,6 x 63 x 9,9 millimetriä ja kuoret ovat muovia. Kuorien sisältä löytyy 1 500 milliampeeritunnin akku.

Käyttöjärjestämänä uutuudesta pitäisi löytyä suoraan Androidin 4.1 Jelly Bean -versio Samsungin TouchWiz-käyttöliittymällä.

Pikku-Galaxyn hinnan vuoto kertoo asettuvan 400 euroon, joka ei ole kovin paljoa isoveljeään vähemmän.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut