Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Microsoft tuomassa Officen iOS:lle ja Androidille maaliskuussa 2013

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Microsoftin Steve Ballmer

Microsoftin Steve Ballmer

Microsoft on tuomassa Office-toimistopaketin sovellukset myös kilpaileville Applen iOS-käyttöjärjestelmälle sekä Androidille ensi vuoden maaliskuussa, kertoo tsekkiläinen IHNED-sivusto. Microsoftin tuotepäällikkö Petr Bobek olisi vahvistanut asian Tsekissä järjestetyssä tilaisuudessa.

Tämän lisäksi The Verge -sivusto kertoo nähneensä tsekkiläisten lähettämän tiedotteen asiasta.

Kaikkiaan Office-tulevat jatkossa saataville Microsoftin omien käyttöjärjestelmien Windows 8:n, Windows RT:n sekä Windows Phone 8:n lisäksi Mac-tietokoneille, Symbian-puhelimille sekä siis Androidille ja iOS:lle. Office 2013:n pitäisi saapua tietokoneille yritysten saataville joulukuussa ja kuluttajille helmikuussa. Office 365 -palveluiden ja Office-mobiilituotteiden (puhelimet ja tabletit) lanseerauksen pitäisi tapahtua maaliskuussa 2013.

Officen saapumisesta Applen iPadille on huhuttu jo pitkään, mutta toistaiseksi huhut eivät ole vielä realisoituneet todellisuudeksi. Piakkoin asia saattaa kuitenkin olla toisin. Toistaiseksi yhdysvaltainen Microsoftin edustaja on todennut The Vergelle: ”Olemme aiemmin kertoneet Office Mobilen tulevan toimimaan Windows Phoneissa, Android-puhelimissa ja iOS:lla.”

Office on Microsoftille jopa Windowsia merkittävämpi tuotelinja, joten sen tuomisessa myös Windowsin kanssa kilpaileville alustoille on järkeä.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut