Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Motorola julkistaa uutta 25. heinäkuuta – luvassa uusia huippupuhelimia?

(Mainos: Wolt-sovelluksella voit tilata ruokaa jo yli 400 ravintolasta. Lataa se tästä ja saat 3 ilmaista kotiinkuljetusta uutena käyttäjänä.)

Motorolan kutsu julkistustilaisuuteen 25. kesäkuuta.

Motorolan kutsu julkistustilaisuuteen 25. kesäkuuta.

Motorola aikoo järjestää julkistustilaisuuden Yhdysvalloissa 25. heinäkuuta.

Tilaisuudessa odotetaan useita julkistuksia. Mukana voivat olla uudet Moto Z2 -sarjan huippupuhelimet. Mahdollinen julkistus on myös keskihintaluokan Moto X4.

Mobiilialan ykkösvuotaja Evan Blass on hiljattain paljastanut kuvat niin Moto Z2 Forcesta kuin myös Moto X4:stä.

Kiinalaisen Lenovon omistamalla Motorolalla on ollut jo myös kiireinen vuoden alkupuolisko, sillä se on ehtinyt julkistamaan jo myös Moto E4:n ja E4 PlussanMoto Z2 PlaynMoto C:n ja Moto C Plussan sekä Moto G5:n ja Moto G5 Plussan.

Motorola esittelee todennäköisesti tulevassa New Yorkin tilaisuudessaan tarkemmin myös uusia Moto Mod -lisäkuoria Z-sarjan puhelimille, joita vilautettiin jo syystä tai toisesta ennakkoon tilaisuudessa Ghanassa.

Moto Z2 Force on saamassa 5,5 tuuman näytön 2560×1440 pikselillä, kaksoiskameran, Qualcommin Snapdragon 835 -huippujärjestelmäpiirin sekä 4 gigatavua RAM-käyttömuistia. Force-lisänimi tulee kestävästä ShatterShield-näytöstä.

Moto X4 puolestaan sisältää 5,2 tuuman näytön 1920×1080 pikselillä, Qualcommin uuden Snapdragon 630 -järjestelmäpiirin, 4 gigatavua RAM-käyttö- ja 64 gigatavua tallennusmuistia. Akun kapasiteetti on 3 000 milliampeerituntia. Kameroita myös Moto X4:ssä on kaksi ja puhelin on myös IP68-luokitellusti pölyn- ja vedenkestävä.

Moto Z2 Force.

Moto Z2 Force.

Moto X4.

Moto X4.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-iittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut