Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Ota Wolt käyttöön – saat 3 ilmaista kotiinkuljetusta

Siirry lataamaan Wolt puhelimeesi

Wolt-sovellus

Wolt-sovellus

Wolt on sovellus, jolla voit tilata ruokaa tai maksaa paikan päällä syödessäsi tai noutaessasi jo yli 400 ravintolassa laajasti Helsingissä, Tampereella ja Turussa sekä hieman muuallakin!

Saat nyt kolme ilmaista kotiinkuljetusta (alennuksen arvo 3 x 3,90 € = 11,70 €) uutena Wolt-käyttäjänä ensimmäisestä kotiinkuljetustilauksestasi, kun lataat Woltin tästä linkistä (jos avaat linkin tietokoneella, voit syöttää aukeavalla sivulla puhelinnumerosi ja saada linkin Woltin lataamiseksi). Vaihtoehtoisesti syötä koodi BRWsr sitä kysyttäessä, jos lataat Woltin muuten kuin yltä löytyvästä linkistä.

  • Wolt tarjoaa kotiinkuljetuksen yli 600 ravintolasta. Ei vain pizzaa ja kebabia, vaan monipuolisesti useita erilaisia ruokalajeja.
  • Näet kartalta, miten Wolt-kotiinkuljetustilauksesi lähestyy sinua. Keskimääräinen kotiinkuljetukseen kuluva aika on 21 minuuttia ja kuljetusmaksu useimmiten vain 3,90 euroa.
  • Voit tehdä Woltilla myös ennakkotilauksen paikan päällä syödessä tai kun haluat takeaway-annoksen. Säästät jonotusaikaa ja maksu käy kätevästi aina Woltiin liitetyltä luotto- tai muulta maksukortilta.

wolt_400