Suomalainen Nokia-puhelinyhtiö HMD Global panostaa tämän vuoden Nokia-älypuhelinmallistossaan kestävään kehitykseen, ja ympäristöystävällisyys pysyy varmasti kantavana teema myös tulevaisuudessa. Uusi suuntaus on vahvasti esillä myös Nokia G60 5G:ssä.
Nokia G60 5G on teknisten ominaisuuksiensa perusteella alempaan keskiluokkaan sijoittuva Nokia-älypuhelin puhtaalla Android 12 -ohjelmistolla, kattavalla päivitystuella sekä kestävällä, keskivertoa ympäristöystävällisemmin toteutetulla rakenteella.
Nokia G60 5G
- Android
- Muovi
- 6,58" IPS LCD -näyttö
- Sormenjälkilukija kyljellä
- 50 + 5 + 2 Mpiks. kamera
- Qualcomm Snapdragon 695 -piiri
- 4500 mAh akku
Tyystin muovirunkoisessa Nokia G60 5G:ssä on käytetty kierrätysmateriaaleja, ja myös myyntipakkauksessa ekologisuus on huomioitu. Mielenkiintoisena yksityiskohtana kiinteä akku on lisäksi toteutettu siten, että enimmäiskapasiteetin pitäisi säilyy normaalia pidempään – jopa 800 lataussyklin ajan.
MAINOS (ARTIKKELI JATKUU ALLA)
Nokia G60 5G:ssä on ttarjolla ekninen kattaus, jonka tulisi tarjota miellyttävä käyttökokemus useiksi vuosiksi. Luokassaan älypuhelin tarjoaa hyvän kokonaisuuden, vaikkei hinnoittelu olekaan kovin edullinen.
1. syyskuuta julkistettu Nokia G60 5G on saatavilla 9. syyskuuta alkaen. Värivaihtoehtoja ovat musta sekä harmaa, ja suositushinta Suomessa on 349 euroa 4+64 gigatavun muistivarianttina.
Nokia G60:n tekniset tiedot
- 6,58 tuuman LCD-näyttö 20:9-kuvasuhteella, 2408×1080 pikselin Full HD+ -tarkkuudella ja 120 hertsin virkistystaajuudella, kirkkaus jopa 400 nitiä (tyypillinen) ja 500 nitiä (korkean kirkkauden tila), Corning Gorilla Glass 5 -lasi
- Sormenjälkilukija virtapainikkeessa puhelimen oikealla sivulla
- Qualcomm Snapdragon 695 -järjestelmäpiiri
- 4 tai 6 gigatavua RAM-käyttömuistia ja 64 tai 128 gigatavua sisäistä tallennusmuistia (UFS 2.2) sekä microSD-muistikorttipaikka (tuki maksimissaan 1 teratavun korteille)
- Muistivariantit 4+64, 4+128 ja 6+128 gigatavua
- Kolme takakameraa
- 50 megapikselin automaattitarkenteinen pääkamera OmniVisionin 1/2,67″-koon kennolla, 0,64 mikronin pikselikoolla (neljä pikseliä yhdistäen 12,5 megapikselin kuvakoolla 1,28 mikronia) ja f/1,8-aukolla
- 5 megapikselin kiinteätarkenteinen ultralaajakulmakamera 1/5″-koon kennolla ja f/2,0-aukolla
- 2 megapikselin syvyyskamera 1/5″-koon kennolla ja f/2,4-aukolla
- LED-kuvausvalo
- 8 megapikselin etukamera 1/4″-koon kennolla, 0,64 mikronin pikselikoolla ja f/2,0-aukolla
- Kaksi mikrofonia
- Kaksi nano-SIM-korttipaikkaa (toinen jaettu muistikorttipaikan kanssa) ja eSIM
- 2G / 3G / 4G / 5G -mobiiliverkkoyhteys
- 5G: alle 6 gigahertsin taajuudet n1, n3, n5, n7, n8, n28, n38, n40, n41, n77, n78
- Wi-Fi 6 (2,4 ja 5 GHz, 802.11a/b/g/n/ac/ax) / Bluetooth 5.1 / NFC -yhteydet
- GPS / GLONASS / BDS / Galileo -paikannus
- Kiihtyvyysanturi / gyroskooppi / kompassi / läheisyyden tunnistin / valoisuuden tunnistin
- USB-C-liitäntä (USB 2.0) ja 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä
- 4 500 milliampeeritunnin akku tuella 800 lataussyklille ja 20 watin pikalataus (Qualcomm Quick Charge 2.0, USB Power Delivery 3.0)
- Mitat 165,99 x 75,93 x 8,61 millimetriä ja paino 190 grammaa
- Android 12 -käyttöjärjestelmäversio
- Päivityslupauksena kolme Android-versiopäivitystä ja kolme vuotta kuukausittain julkaistavia tietoturvapäivityksiä
Hyvää Nokia G60 5G:ssä
- Keskivertoa vihreämpi. Nokia G60 5G on monin tavoin keskimääräistä ekologisempi. Kierrätysmateriaaleja on käytetty runsaasti, akun tulisi säilyttää kapasiteettinsa kauemmin ja kattavahko ohjelmistopäivitystuki kannustaa käyttämään puhelinta pidempään.
- Kiintoisa tyyli. Ekologisuus vaikuttaa myös Nokia G60 5G:n ulkonäköön tehden uusiomuovista valmistetusta takakuoresta kivalla tavalla rosoisen. Puhelimesta saa täten myös tavanomaista hieman paremman otteen.
- Tasapainoinen käyttökokemus. Nokia G60 5G on tasapainoinen älypuhelin, jota on mukava käyttää. Se ei kenties erityisesti loista millään osa-alueella, mutta kokonaisuus on tasapainoinen ja luotettava.
- Pitkään kestävä akku. Akunkesto on Nokia G60 5G:n parhaita puolia ja hyvä myös hintaluokassaan. Kaksi vuorokautta on kohtuukäytöllä saavutettavissa, ja akun tulisi samalla säilyttää kapasiteettinsa tavallista kauemmin.
Huonoa Nokia G60 5G:ssä
- Keskitasoinen kamera. Kamera on Nokia G60 5G:ssä vain kohtalainen, eikä se ole hintaluokassaan tyydyttävää kummoisempi. Etenkin videokuvaukseen (enintään 1080p 30 fps) kaipaisi lisää tarkkuutta, eikä ultralaajakulmakamerakaan erityisesti häikäise. Pääkameran kuvanlaatu on sen sijaan ihan hyvää.
- Verkkainen lataus. Nokia G60 5G:n akku kestää pitkään, mutta niin kestää latauskin. Tyhjästä täyteen 4 500 milliampeeritunnin akku latautuu reilussa kahdessa tunnissa.
- Puhtaan Androidin puutteet. Puhdas Android on nopea ja helppokäyttöinen, mutta samalla hyvin riisuttu. Monien valmistajien pidemmälle mukautetuissa ohjelmistoissa esimerkiksi muokkausmahdollisuuksia ja näppäriä lisätoimintoja on enemmän, vaikkakin Nokia G60 5G:lle päivitysten pitäisi toisaalta saapua nopeammin.
Keskihintainen älypuhelin ympäristötietoisille
MAINOS (ARTIKKELI JATKUU ALLA)
Suomalaisen HMD Globalin ensimmäiset Nokia-älypuhelimet saapuivat markkinoille vuonna 2017, ja viidessä vuodessa on tapahtunut paljon. Myös Nokia-puhelinyhtiön liiketoimintasuunnitelmaa on uudistettu moneen otteeseen, ja nyt HMD Global panostaa ympäristöystävällisyyteen.
Ekologisuus on toki yleisestikin kasvava trendi, mutta yleisluontoisten ”vihreyslupausten” sijaan HMD Global on panostanut laitteistossaan käytännön muutoksiin, jotka myös kuluttajan on helppo havaita. Niin ikään 349 euron Nokia G60 5G:ssä uusi lähestymistapa on selvästi läsnä.
Nokia G60 5G on ensinnäkin muovirunkoinen, mikä parantaa puhelimen iskunkestävyyttä esimerkiksi lasiin verrattuna. Vaikka muovi ei kenties ensituntumalta vaikutakaan ekologiselta ratkaisulta, on Nokia G60 5G:ssä materiaali pääosin kierrätettyä – koko takakuori ja 60 prosenttia rungosta on uusiokäytettyä.
Kierrätysmateriaali vaikuttaa kiintoisalla tavalla Nokia G60 5G:n ulkonäköön. Takakuori on sekä arvosteluun saamassamme mustassa älypuhelimessa että valkeassa vaihtoehdossa hieman rosoinen. Uusiomuovista on vaikea saada täysin sileää, ja samalla pieni karkeus korostaa puhelimen ekologisuutta tuoden sille tietynlaista persoonaa.
MAINOS (ARTIKKELI JATKUU ALLA)
Muutoin kyseessä on tyylillisesti hyvin tavanomainen älypuhelin. Oikealla kyljellä on kaksi painiketta – äänenvoimakkuusnäppäin ja virtapainike sormenjälkilukijalla – alhaalla taas USB-C-liitäntä, ainut kaiutin ja 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä.
Kahdella nano-SIM-kortille paikat sisältävä korttikelkka on vasemmalla kyljellä, ja toisen paikoista voi halutessaan ottaa microSD-muistikortin käyttöön.
Nokia G60 5G on nimensä mukaisesti uuden sukupolven 5G-puhelin, joita valtaosa myytävistä älypuhelimista jo onkin. Tuettuina ovat alle kuuden gigahertsin taajuudet melko laajasti yhteensä 11 eri taajuuden voimin (n1, n3, n5, n7, n8, n28, n38, n40, n41, n77, n78).
Nokia G60 5G on verrattain iso älypuhelin, jonka käyttö edellyttää toisinaan kahta kättä. Näytön reunukset ovat nykymittapuulla verrattain paksut, ja etukamera on sijoitettu loveen 6,58-tuumaisen näytön yläreunassa.
MAINOS (ARTIKKELI JATKUU ALLA)
Näyttö on toteutettu LCD-teknologialla ja yleisellä 20:9-kuvasuhteella. Näytön tarkkuus on 2408 x 1080 pikseliä ja enimmäiskirkkaus 400 nitiä tai valoisassa ympäristössä korkean kirkkauden tilassa 500 nitiä. Paneelia suojaa Corningin Gorilla Glass 5 -lasi, joka ei ole suojalaseista uusimpia, mutta silti ihan passeli valinta.
Näyttö on alemmassa keskihintaluokassa kohtalaista tasoa. Se toistaa sisältöä kohtalaisen tarkasti ja sulavasti 120 ruutua sekunnissa, mutta enimmäiskirkkaus ei edes syysauringon häikäistessä tahdo aina riittää. LCD-teknologian värit puolestaan eivät perinteisesti ole AMOLED-näyttöjen tasolla.
Stereokaiuttimia Nokia G60 5G ei sisällä eikä yksinäinen kaiutin ole erityisen äänekäs, eikä latteahkoa ääntä voi erityisen puhtaaksikaan kutsua. Langallisten kuulokkeiden kytkemiseen käytettävissä on perinteinen 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä.
Keskivertoa kestävämmin tuotetun Nokia G60 5G:n käyttö on mukavan sujuvaa. Muovirakenteen ansiosta se tuntuu suuresta koostaan huolimatta verrattain kevyeltä, ja käteen 190-grammainen älypuhelin istuu pyöristettyine kulmineen mukavasti.
Myyntipakkauksessa ei toimiteta erillistä suojakuorta, niin ikään osin ympäristösyistä, mutta rosoisen takakuoren ansiosta Nokia G60 5G pysyy kädessä hyvin ilmankin. Niin ikään laturi on hankittava erikseen, vaikka USB-C-kaapeli pakettiin kuuluukin.
Sulava ja pitkä käyttöaika sekä kohtuullinen kamerakattaus
Nokia G60 5G:ssä on Qualcommin Snapdragon 695 -järjestelmäpiiri, joka on saanut Suomessa myytävässä mallivariantissa tuekseen 4 gigatavua RAM-käyttömuistia ja 64 gigatavua sisäistä tallennusmuistia. Keskiluokan piiri on selkeä parannus useissa vuoden 2021 Nokia-älypuhelimissa käytettyyn Snapdragon 480:een nähden, vaikka ei mitenkään häkellyttävän tehokas olekaan.
Alla oleva taulukkokin paljastaa, ettei Nokia G60 5G ole muihin keskihintaluokkaisiin, usein tehokkaammin piirein varustettuihin älypuhelimiin verrattuna erityisen tehokas. Käyttökokemus on kuitenkin luotettavan mukava, mikä lienee useimmille tärkeintä.
Samalla hinnalla kaupasta irtoaa kuitenkin tehokkaampia esimerkiksi Snapdragon 778G:llä tai MediaTekin Dimensity 900 / 1200 / 1300 -järjestelmäpiireillä varustettuja älypuhelimia.
Snapdragon 695 kykenee parhaimmillaan ihan hyvään graafiseen suorituskykyyn, vaikkei ahkeralle pelaajalle puhelinta voikaan suositella. Ajoittainen pelailu, erityisesti vähemmän graafisesti raskaiden pelien tai grafiikoista tinkimällä, kuitenkin onnistuu.
Nokia G60 5G ei erityisemmin lämpene pitkässäkään käytössä, mikä on aina ilahduttavaa. Puhelinta voi rasittaa huoletta, mutta lämpötila pysyy silti kurissa.
Jokapäiväisessä käytössä Nokia G60 5G on siis luotettava kumppani, joka tarpeen mukaan taipuu myös pelaamiseen, vaikkei siihen ole tehtykään. Puhelinta kuvaa hyvin tasaisuus – kaikki ominaisuudet ovat hyvin tasapainossa, eikä selkeitä puutteita tai teknisiä erinomaisuuksia ole.
Käyttöaika on kuitenkin vähintään parempaa keskitasoa. Nokia G60 5G:ssä on kiinteä 4 500 milliampeeritunnin akku, josta riittää kevyesti virtaa vuorokaudeksi, käyttipä puhelinta lähes miten ahkerasti tahansa.
Peruskäyttäjälle, joka älypuhelimellaan selailee nettiä sekä sosiaalista mediaa ja katselee suoratoistosisältöjä, saattaa yksi lataus kerran kahdessa päivässä niin ikään riittää. Mikäli näytön virkistystaajuuden rajoittaa 120 hertsistä 60 hertsiin, voi akunkesto kohentua vielä hitusen, mutta merkittävistä eroista ei ole kyse.
Akun latausteho Nokia G60 5G:ssä on 20 wattia, ja noin reilun kahden tunnin latausaika on keskihintaluokassakin verrattain heikko. Kuten aiemmin todettiin, on laturi lisäksi hankittava erikseen, sillä myyntipakkauksessa sellaista ei ole.
Markkinoiden nopeimmin latautuviin älypuhelimiin nähden Nokia G60 5G:n lataus alkaa olla jo koomisen hidas, eikä saman hintaluokan vaihtoehtoihinkaan nähden tilanne ole paljoa parempi.
Nokia G60 5G:n akusta on erikseen nostettava esiin kuitenkin eräs mielenkiintoinen yksityiskohta. Litiumioniakku on nimittäin valittu laadukkaammin siten, että sen lataussyklikestävyys on tavallista parempi.
HMD Globalin mukaan Nokia G60 5G:n akku kestää ainakin 800 latauskertaa ilman, että kapasiteetti merkittävästi heikkenee. Tänään ostetun älypuhelimen käyttöajan tulisi siis olla jotakuinkin yhtä hyvä myös noin kolmen vuoden kuluttua – mikäli akun täyttää noin puolentoista vuorokauden välein.
Pitkä, luotettava akunkesto ja niin ikään tavanomaista kauemmin säilyvä enimmäiskapasiteetti ovat hyvä yhdistelmä. Nokia G60 5G on älypuhelin, jota voinee mielihyvin käyttää ainakin virallisen päivitystuen päättymiseen saakka. Mielenrauhaa antaa myös puhelimelle myönnetty kolmen vuoden takuu.
Nokia G60 5G:lle on luvattu kolme vuotta eli käytännössä kolme Android-käyttöjärjestelmäversiopäivitystä – Android 13, 14 ja 15 – sekä kolme vuotta tietoturvapäivityksiä. HMD Globalin perinteinen päivitystakuu on keskihintaluokassa edelleen verrattain hyvä, ja myös ympäristöystävälliseen strategiaan se sopii hienosti.
Tietoturvapäivityksiä Nokia G60 5G:lle on myös odotettavissa mukavan tiheästi, sillä niiden julkaisun pitäisi tapahtua kuukausittain.
Markkinoille tullessaan Nokia G60 5G sisältää pitkälti vakiotasoisen Android 12 -ohjelmiston, jonka yksinkertaisuus on sekä hyve että hienoinen heikkous. Esimerkiksi mukautusmahdollisuudet ovat Nokia G60 5G:llä monia kilpailijoita heikommat. Liioin esimerkiksi erillistä pelitilaa ei ole.
Puhdas Android sopii oivasti esimerkiksi kuluttajalle, joka etsii luotettavaa ja vakaata älypuhelinta niin sanottuun peruskäyttöön. Keskenään yhteensopiviksi suunnitellut Google-sovellukset ovat helppokäyttöisiä ja monipuolisia.
Sovellustarjonnassa Nokia G50 5G luottaakin pitkälti Googlen palveluihin. Mukana on vain muutamia HMD Globalin omia tekeleitä, kuten laitetiedot sekä yksinkertainen kamerasovellus.
Kamerapuhelimia on keskihintaluokassa monenlaisia erittäin etevistä suorittajista vähemmän tasokkaisiin. Nokia G60 5G on jotakuinkin keskikastia kolmella takakamerallaan.
- Kolme takakameraa
- 50 megapikselin automaattitarkenteinen pääkamera OmniVisionin 1/2,67″-koon kennolla, 0,64 mikronin pikselikoolla (neljä pikseliä yhdistäen 12,5 megapikselin kuvakoolla 1,28 mikronia) ja f/1,8-aukolla
- 5 megapikselin kiinteätarkenteinen ultralaajakulmakamera 1/5″-koon kennolla ja f/2,0-aukolla
- 2 megapikselin syvyyskamera 1/5″-koon kennolla ja f/2,4-aukolla
- LED-kuvausvalo
- 8 megapikselin etukamera 1/4″-koon kennolla, 0,64 mikronin pikselikoolla ja f/2,0-aukolla
Teknisesti Nokia G60 5G:n kamerakattaus ei ole mitenkään erikoinen. Ominaisuuksia verrattaessa pääkamera on nelikon selvästi pätevin tapaus, mikä pitää paikkansa myös käytännön tasolla.
Pääkameran tarkkuus on 50 megapikseliä, mutta oletuksena kuvat ovat 12,5 megapikselin kokoisia. Pikselien yhdistämisellä pyritään muun muassa tallentamaan kuviin enemmän valoa vaihtelevissakin olosuhteissa.
Pääkameran kuvat ovat kokonaisuutena mukiinmeneviä. HMD Globalin älypuhelimille tyypilliseen tapaan yksityiskohtia on verrattain paljon, mutta niiden väliset rajat ovat toisaalta melko pehmeitä. Tämä tekee väreistä kenties hieman tavanomaista haljakampia, vaikka etenkin ulkona kuvanlaatu on toisinaan varsin hyvää.
Sisätiloissa Nokia G60 5G:llä on hankalampaa, ja sama pätee hämäräkuvaukseen. Kuvat tärähtävät helposti, ja hidas kuvausaika tekee vapaalla kädellä kuvaamisesta vaikeaa illan pimetessä. Erillinen yötila on saatavilla, mutta kovinkaan suurta hyötyä se ei käytännön tasolla tarjoa valomäärän kasvaessa ja yksityiskohtien hieman puuroutuessa.
Pääkamera vastaa myös zoom-kuvauksesta, sillä erillistä telekameraa ei ole – kuten ei useimmilla kilpailijoillakaan. Digitaalista zoomia on tarjolla kahdeksankertaiselle tasolle saakka, ja esimerkiksi pikaviestittelyyn kuvat kelpaavat. Arvostelun lopussa on esimerkkejä Nokia G60 5G:n zoom-kyvyistä.
Kiinteätarkenteinen ultralaajakulmakamera ajaa asiansa, vaikka erityisen hohdokkaiksi kuvia ei voikaan kutsua. Syvyyskamera sen sijaan on läsnä lähinnä muotokuvien taustasumennuksessa avittamassa, ja sen todellinen panos lienee pitkälti nimellinen – kolme kameraa on aina enemmän kuin kaksi, vaikka käytännön hyötyä ei juuri olisikaan.
Etukameralla Nokia G60 5G vangitsee otollisissa olosuhteissa mallikkaita selfieitä, mutta sisällä kameralla on yllättävän pahoissa vaikeuksissa kuvanlaadun kanssa. Sosiaalisen median tarpeisiin kuvat riittävät, vaikka noin 350 euron hintaluokassakin etukameralta voisi odottaa paikoin enemmän.
Nokia G60 5G:llä voi tallentaa videoita korkeintaan 1080p-tarkkuudella ja 30 ruutua sekunnissa. Videokuvaus on täten teknisesti verrattain heikko, eikä kuvanlaatu ole erityisen hyvää käytännössäkään. Vakaata videokuva kuitenkin on, mistä on annettava kehut.
HMD Global vastaa itse Nokia-älypuhelinten kamerasovelluksesta, ja Nokia G60 5G:ssä se on samanlainen kuin muissakin viime aikojen Nokioissa. Yksinkertainen ja pelkitetty sovellus on helppokäyttöinen, ja kuvaustiloja on kohtalainen kattaus aina kahden kameran kuvaamisesta Google Lens -integraatioon.
Yhteenveto: Tasapainoinen ja kestävästi valmistettu Nokia-älypuhelin
Suomalainen HMD Global pyrkii erottautumaan markkinoilla ympäristöystävällisyydellä, mikä on helposti nähtävissä myös Nokia G60 5G:ssä. Puhelin on suurilta osin uusiokäytetystä materiaalista valmistettu, ja tutun vahva päivitystuki kannustaa käyttämään samaa laitetta pidempään.
Parhaiten Nokia G60 5G sopii käyttäjälle, joka etsii vakuuttavan luotettavaa ja helppokäyttöistä älypuhelinta. Moniin kilpailijoihin verrattuna ekologisempi toteutus, pitkä päivitystuki ja kestävä akku ovat sen vahvuuksia, keskitasoiset kamerat, näyttö ja kaiutin taas heikompia osa-alueita.
Kaiken kaikkiaan Nokia G60 5G on kaikesta huolimatta tasapainoinen kokonaisuus, joka rosoisine takakuorineen saapuu erittäin kilpailtuun keskihintaluokkaan.
Hyviä vaihtoehtoja Nokia G60 5G:lle ovat Honor 50 esimerkiksi jopa 108 megapikselin kameralla, OnePlus Nord 2T 5G sekä Samsung Galaxy A53 5G. Kumpikin ovat hieman Nokia G60 5G:tä kalliimpia, mutta toisaalta tehokkaampia ja AMOLED-näyttöisiä. Samsung tarjoaa myös vielä Nokiaa paremman päivitystuen. Samsungilta erinomainen vaihtoehto on myös vanhempi, parempaa vastinetta rahalle tarjoava Galaxy A52s 5G varastojen vielä riittäessä.
Myös Xiaomilla on tarjolla monia ehdokkaita, kuten halvemmat ja tehokkaammat Mi 11 Lite 5G ja Redmi Note 11 Pro 5G. Jotakuinkin samanhintainen Xiaomi 11T puolestaan on selvästi tehokkaampi ja edellä myös kameroita vertailtaessa. Nokia G60 5G:n valttikortteja ovat lähinnä parempi päivitystuki – sekä tietenkin muu ympäristöystävällisyys.
Keskihintaista älypuhelinta etsittäessä myös tarjouskampanjoihin kannattaa kiinnittää huomiota. Monesti jopa 50-100 euron suuruiset hintavaihtelut vaikuttavat merkittävästi siihen, mikä ostopäätös minäkin päivänä antaa parhaiten vastinetta rahalle.
HMD Global on päättänyt panostaa ekologisuuteen, mikä pidemmällä tähtäimellä voi olla hyväkin ratkaisu. Nokia G60 5G on esimerkki tasapainoisesta älypuhelimesta, jossa yhdistyvät ympäristötietoisuus, tasapainoinen ominaisuuskattaus ja mukava käyttökokemus.
—
Arvostelun lopuksi vielä esimerkkikuvia Nokia G60 5G:n kameroilla. Sisällönhallintajärjestelmä pakkaa kuvia varsin rajusti, joten tarkemmin kuvia kannattaa tarkastella täydessä koossaan alkuperäisversioina. Kuvat ovat saatavilla myös tässä Dropbox-kansiossa.
Mainos: Noin 1 600 000 tuotteen hintavertailu ja hintaseuranta - katso Hinta.fistä mistä saat halvimmalla
Salasana hukassa?
Etkö ole vielä rekisteröitynyt? Rekisteröidy tästä »