Huaweista irtautunut Honor on kertonut tänään Weibo-yhteisöpalvelun tilillään avanneensa virallisesti uuden globaalin pääkonttorinsa Shenzhenissä, Kiinassa.
Huawei myi Honorin marraskuussa 2020 uusille omistajille johtuen Yhdysvaltojen asettamista rajoituksista, joista uuteen omistukseen siirtyminen Honorin vapautti. Sittemmin itsenäistynyt Honor on rakentanut liiketoimintaansa uudelleen, aloittaen toimintansa jälleen jo yli 50 maassa.
MAINOS (ARTIKKELI JATKUU ALLA)
Yhteensä itsenäisellä Honorilla on noin 10 000 työntekijää eri toiminnoissaan. Honorilla on myös neljä merkittävää tutkimus- ja tuotekehityskeskusta, ja yhteensä yli 50 prosenttia henkilöstöstä työskenteleekin tutkimus- ja tuotekehitystehtävissä. Lisäksi Honor on kertonut, että sen tuotteita myydään yli 30 000 toimipisteessä ja asiakaspalvelu palvelee esimerkiksi huoltoasioissa yli 3 000 toimipisteessä.
Honorin mukaan sen uuden pääkonttorin korkean tason varustus mitä tulee tiloihin ja kehittyneisiin instrumentteihin takaa kasvavalle tiimille hyvän työskentely-ympäristön.
Alla kuvia Honorin pääkonttorista.
MAINOS (ARTIKKELI JATKUU ALLA)
MAINOS (ARTIKKELI JATKUU ALLA)
Honor kertoo myös sen muiden tutkimus- ja tuotekehityskeskusten Pekingissä, Xi’anissa ja Nanjingissa muuttaneen uusiin tiloihin.
Kiinan kotimarkkinoillaan Honor on tuonut markkinoille läpi vuoden 2021 jo lukuisia älypuhelinmalleja, ja myös globaaleilla markkinoilla ensimmäisiä uusia julkaisuja odotetaan loppuvuoden aikana.
MAINOS (ARTIKKELI JATKUU ALLA)
Kesäkuussa Kiinassa julkistetun Honor 50 -älypuhelinsarjan pitäisi tulla Euroopassa esimerkiksi Espanjassa markkinoille vuoden 2021 viimeisen vuosineljänneksen aikana eli loka-joulukuussa, ja myös hiljattain julkistetut Honor Magic3 -sarjan huippupuhelimet ovat tulossa Honorin mukaan myös globaaleille markkinoille.
Honor kertoi aiemmin, että Google-palvelut ovat tekemässä paluun kansainvälisillä markkinoilla sen uusiin laitteisiin. Uudet tuotteet käyvät vielä läpi Googlen tarkistusta muun muassa mitä tulee yhteensopivuuteen ja sovellusten toimintaan, mutta tämän jälkeen niiden pitäisi olla valmiita kansainvälisille markkinoille.
Lisäksi jo alkuvuodesta 2021 Honor vahvisti, että sen kumppaneina jatkavat esimerkiksi AMD, Intel, MediaTek, Micron Technology, Microsoft, Qualcomm, Samsung, SK Hynix sekä Sony. Nämä toimittavat Honorin tuotteisiin muun muassa järjestelmä-, muisti- ja muita piirejä sekä esimerkiksi kamerakennoja.
Magic3-sarjan älypuhelimet ovatkin esimerkiksi nyt ensimmäisten joukossa varustettu Qualcommin viimeisimmällä Snapdragon 888+ -huippupiirillä.
Kiinassa Honor on onnistunut jo nousemaan takaisin älypuhelinvalmistajien TOP5-joukkoon sen ohitettua huhti-kesäkuussa myös entisen emobrändinsä Huawein. Seuraavaksi Honor tavoittelee vastaavaa comebackia myös globaaleilla markkinoilla.
Mainos: Noin 1 600 000 tuotteen hintavertailu ja hintaseuranta - katso Hinta.fistä mistä saat halvimmalla
Salasana hukassa?
Etkö ole vielä rekisteröitynyt? Rekisteröidy tästä »