ChatGPT:n tutkimusraportteja koostava Deep Research on nyt laajemmin saatavilla. Sitä voivat käyttää entistä useammat maksavat asiakkaat.
ChatGPT:stä tuttu OpenAI esitteli helmikuun alussa uuden Deep Research -toiminnallisuuden, joka mahdollistaa eri näkökulmista kysymystä tarkastelevien, lukuisiin lähteisiin perustuvien raporttien tuottamisen jopa muutamassa minuutissa. Ensi alkuun vain Pro-tilaajille tarjottu ominaisuus on nyt myös Plus-, Team-, Edu- ja Enterprise-käyttäjien saatavilla.
Deep Research soveltuu tilanteisiin, joissa käyttäjä ei kaipaa valmista vastausta, vaan tukea esimerkiksi merkittävän ostoksen harkintaan. Ominaisuus on oiva myös muun muassa talouden, tieteen, politiikan ja tekniikan aloilla työskenteleville, OpenAI luonnehtii.
MAINOS (ARTIKKELI JATKUU ALLA)
Tutkivan ChatGPT:n voi aktivoida kirjoittamalla totutusti kehotteen ja napauttamalla Deep Research -valintaa. Valmiin raportin koostaminen kestää viidestä aina 30 minuuttiin, ja halutessaan tekoälylle voi myös jakaa asiakirjoja tai taulukoita taustamateriaaliksi.
Laajemman saatavuuden ohella Deep Research osaa nyt liittää kuvia raportteihin muun muassa suoria viittauksia selventääkseen. Lisäksi tekoäly tulkitsee aiempaa paremmin erilaisia asiakirjatyyppejä, minkä tulisi suoraan parantaa tuotosten laatua, OpenAI kuvailee.
Plus-, Team-, Edu- ja Enterprise-käyttäjät voivat tuottaa kymmenen Deep Research -raporttia kuukaudessa. Pro-käyttäjillä rajoitus puolestaan nousee sadasta 120:een.
MAINOS (ARTIKKELI JATKUU ALLA)
Ilmaiskäyttäjille Deep Researchia ei lähiaikoina tuotane, sillä syvällisten raporttien tuottaminen edellyttää yhä merkittävää laskentatehoa tuottaen näin runsaasti kustannuksia OpenAI:lle.
Deep Research on nyt käytössä seuraavilla ChatGPT-tilauksilla: Pro, Plus, Team, Edu ja Enterprise.
Mainos: Noin 1 600 000 tuotteen hintavertailu ja hintaseuranta - katso Hinta.fistä mistä saat halvimmalla
Salasana hukassa?
Etkö ole vielä rekisteröitynyt? Rekisteröidy tästä »