Vuoden 2021 Slush-tapahtuma järjestetään 1.-2. joulukuuta. Huawei toimii tänä vuonna yhtenä Slush-tapahtuman pääkumppanina ja tukee tapahtumassa kasvuyrityksiä, esittelee uusia innovaatioita ja järjestää muun muassa pitchauskilpailun valituille startupeille.
Huawei on nyt julkistanut Huawei Startup Awards -kilpailunsa finalistit. Huawein järjestämä kilpailu sai yli 50 hakemusta, joista valitut kahdeksan startup-yritystä on valittu pitchaamaan finaalissa torstaina 2. joulukuuta Helsingin Messukeskuksessa. Finalistien joukossa on muun muassa lääketiedettä, tietosuojaa ja liikkuvia energiaratkaisuja parantavia startup-yrityksiä
Kahdeksan finaaliin valittua startup-yritystä antaa Slushissa 5 minuutin pitchin parhaasta teknologiaratkaisustaan. Kaikilla finalisteilla on mahdollisuus tavata Huawein johtoa mahdollista yhteistyötä ja tulevaisuuden investointeja silmälläpitäen. Lisäksi heille tarjotaan mahdollisuus käyttää Huawei Cloud -alustaa. Pitchauskisan voittajayritys palkitaan 30 000 eurolla ja pääsyllä erilliseen sparrausseminaariin.
MAINOS (ARTIKKELI JATKUU ALLA)
”Olemme todella iloisia siitä, että niin monta erinomaista yritystä haki kilpailuumme. Finalistien valitseminen oli hyvin vaikea tehtävä. Kaikki valitut kahdeksan yritystä ovat esittäneet mielenkiintoisia ratkaisuja, jotka voivat parantaa ihmisten jokapäiväistä elämää ja tuoda heille uusia kokemuksia. Meillä on suuret odotukset kaikista finalisteista ja olemme innoissamme lähestyvästä kilpailusta”, sanoo tohtori Hu Junling Huawein investointiosastolta.
Huawei Startup Awards -kilpailun 8 finalistia ovat:
Inscripta – Helsinki
MAINOS (ARTIKKELI JATKUU ALLA)
Inscripta on luonut yrityksille nykyaikaisen ja kustannustehokkaan saneluun, potilaskirjaustyön ja tallentamiseen suunnitellun ratkaisun. Ratkaisu koostuu sanelusovelluksesta, tekoälypohjaisesta puheentunnistuksesta sekä tekstinkäsittelyhenkilöstön- ja työkulun hallinnasta.
Pazzing – Tromsø
Pazzing kehittää uuden maailman pelikokemuksia lisätyn todellisuuden (AR) avulla. Yhtiö luo maailman, jossa pelaaminen ja yhteistyö ovat keskiössä.
OutThink – Helsinki
MAINOS (ARTIKKELI JATKUU ALLA)
OutThink on vallankumouksellinen ihmisriskien hallintafoorumi (SaaS), joka helpottaa tietoturvavastaavien työtä keskittymällä tietoturvaloukkauksien keskeisimpään lähteeseen: ihmisten käyttäytymiseen.
Tespack – Espoo
Tespack keskittyy älykkäisiin liikkuviin energiaratkaisuihin. Laitteistoja ja ohjelmistoja yhdistämällä yritys luo pelastushenkilöstölle, hallituksille ja extremeurheilijoille räätälöityjä energiaratkaisuja.
VividQ – Cambridge
MAINOS (ARTIKKELI JATKUU ALLA)
VividQ edistää näyttöteknologian vallankumousta tietokoneohjelmoiduilla holografeilla. Yrityksen ohjelmistot ja IP mahdollistavat realistisen visuaalisen kokemuksen seuraavan sukupolven digitaalinäytöissä.
Gleechi – Tukholma
VR-koulutuksen avulla toteutettu oppiminen parantaa oppijan osallistumista, tiedon sisäistämistä ja lisää oppijan luottamusta käyttää oppimaansa. Virtuaaliympäristö antaa oppijoille mahdollisuuden harjoitella vaarallisia skenaarioita ja opetella toimintamenetelmiä turvallisesti.
Walkbeat – Göteborg
Kävelytyylin analysointi on ratkaisevan tärkeää monissa terveydenhoidon toiminnoissa, kuten liikkuvuushäiriöissä, kuntoutuksessa, suorituskykyharjoittelussa, kliinisissä tutkimuksissa, T&K-toiminnassa.
Wisear – Pariisi
EEG:n mahdolliset käyttötapaukset vaihtelevat lääketieteellisestä diagnoosista kontrolliin ja rentoutumiseen. Wisear pyrkii pienentämään EEG-laitteiden kokoa ja parantamaan niiden ulkonäköä.
Mainos: Noin 1 600 000 tuotteen hintavertailu ja hintaseuranta - katso Hinta.fistä mistä saat halvimmalla
Salasana hukassa?
Etkö ole vielä rekisteröitynyt? Rekisteröidy tästä »