Motorola esitteli heinäkuun lopulla uuden Edge 20 -älypuhelinkolmikkonsa, jonka keskimmäinen Edge 20 -puhelinmalli on jo myös myynnissä Suomessa 499 euron suositushintaan.
Motorola Edge 20 on paperilla lupaavan oloinen älypuhelin. Suuren näytön korkea 144 hertsin virkistystaajuus, keskihintaluokassa tehokas Qualcomm Snapdragon 778G -järjestelmäpiiri ja peräti 108 megapikselin pääkamera ovat houkuttelevia ominaisuuksia, ja näppärä Ready For -tuki muuttaa Motorolan tarvittaessa tietokoneen korvikkeeksikin.
Motorola Edge 20
- 6,7" AMOLED HDR10+ -näyttö
- Sormenjälkilukija näytössä
- 108 + 16 + 8 Mpiks. kamera
- 32 Mpiks. etukamera
- Qualcomm Snapdragon 778G -piiri
- 4000 mAh akku
Edge 20:n lisäksi sarjaan kuuluvat suositushinnaltaan 699 euron Edge 20 Pro ja 399 euron Edge 20 Lite.
MAINOS (ARTIKKELI JATKUU ALLA)
Pro-mallin eroja Edge 20:een nähden ovat lasinen/tekonahkainen takapinta, 5x-telekamera 3x:n sijaan, 8K-videokuvaus, tehokkaampi Snapdragon 870 -järjestelmäpiiri, suurempi RAM- ja käyttömuisti sekä hieman suurempi akku. Voit lukea myös aiemmin julkaistun arvostelumme Motorola Edge 20 Prosta tästä!
Motorola Edge 20:n värivahtoehdot ovat Suomessa harmaa Frosted Grey ja valkoinen Frosted White. Puhelin on varustettu 8 gigatavun RAM-käyttömuistilla ja 128 gigatavun sisäisellä tallennusmuistilla varustettuna.
Motorola Edge 20:n tekniset tiedot
- Takapinta muovia
- 6,7 tuuman OLED-näyttö 2400×1080 pikselillä ja 144 hertsin virkistystaajuudella, 576 hertsin kosketustunnistus, reikä kameralle näytön yläreunan keskellä, Corning Gorilla Glass 3 -lasi
- Kolme takakameraa
- 108 megapikselin pääkamera 1/1,52 tuuman kennolla, 0,7 mikronin pikselikoolla (yhdeksän pikseliä yhdistäen 2,1 mikronia 12 megapikselin kuvakoolla) ja f/1,9-aukolla
- 16 megapikselin 119 asteen ultralaajakulmakamera makrotilalla 1,0 mikronin pikselikoolla ja f/2,2-aukolla
- 8 megapikselin 3x optisen zoomin telekamera 1,0 mikronin pikselikoolla, f/2,4-aukolla ja optisella kuvanvakaimella
- Videokuvaus pääkameralla 4K (30 fps) ja 1080p (30 / 60 fps), hidastuskuvaus 1080p (120 fps), 720p (240 / 920 fps)
- 32 megapikselin etukamera 0,7 mikronin pikselikoolla (neljä pikseliä yhdistäen 1,4 mikronia 8 megapikselin kuvakoolla) ja f/2,25-aukolla
- Yksi kaiutin ja kolme mikrofonia
- Kaksi nano-SIM-korttipaikkaa
- Qualcomm Snapdragon 778G -järjestelmäpiiri
- 8 gigatavua RAM-käyttömuistia
- 128 tai 256 gigatavua sisäistä talennusmuistia
- 2G / 3G / 4G / 5G -mobiiliverkkoyhteys
- 4G LTE: kategoria 18/13
- 5G: alle 6 gigahertsin taajuusalueet n1/n3/n5/n7/n8/n28/n38/n41/n66/n77/n78
- Wi-Fi 6 & 6E 802.11a/b/g/n/ac/ax (2,4 + 5 + 6 GHz) / Bluetooth 5.2 / NFC -yhteydet
- GPS / GLONASS / Galileo -paikannus
- Kiihtyvyysanturi / gyroskooppi / kompassi / läheisyyden tunnistin / valoisuuden tunnistin
- USB-C-liitäntä (USB 2.0)
- 4 000 milliampeeritunnin akku 30 watin TurboPower-pikalatauksella
- Mitat 163 x 76 x 6,99 millimetriä ja paino 163 grammaa
- Android 11 -käyttöjärjestelmäversio
Hyvää Motorola Edge 20:ssä
- Tyylikäs, laadukas runko. Motorola Edge 20 on ulkoisesti kenties jopa miellyttävämpi kuin kalliimpi sisarmallinsa Edge 20 Pro. Nykymittapuulla mukavan kulmikkaaksi viimeistelty puhelin on 163-grammaisena hyvin kevyt, mutta silti vankan oloinen, ja käyttötuntuma onkin todella korkealla.
- Hyvä, suuri näyttö. Peräti 6,7-tuumainen OLED-näyttö on sama kuin Pro-mallissa ja noin 500 euron hintaluokassa hyvä. Poikkeuksellisen korkea 144 hertsin virkistystaajuus mahdollistaa sulavan selailun ja pelailun, ja leffojen katseluunkin paneeli sopii hienosti.
- Keskiluokassa mainio kamera. Hintaluokassaan Edge 20:n kamerakattaus on vakuuttava: 108 megapikselin pääkamera, telekamera kolminkertaisella optisella zoomilla ja laadukas 32 megapikselin etukamera erottuvat edukseen. Pääkamera on sama kuin Pro-mallissa ja haastaa parhaimmillaan satoja euroja tyyriimmätkin älypuhelimet. Hämärässä kameroilla on kuitenkin vaikeampaa.
Huonoa Motorola Edge 20:ssä
- Ei kuulokeliitäntää, muistikorttipaikkaa tai stereokaiuttimia. Kuulokeliitännät ja muistikorttipaikat ovat nykypäivänä puhelimissa pikku hiljaa entistä harvinaisempia, mutta stereokaiuttimet odottaisi kyllä 500 eurolla saavan. Edge 20:stä ne harmi kyllä puuttuvat, ja yksinäinen kaiutin ei sekään vakuuta äänenlaadullaan.
- Keskinkertainen päivitystuki. Motorola lupaa Edge 20 -mallistolleen kaksi vuotta joka toinen kuukausi julkaistavia Android-tietoturvapäivityksiä sekä kaksi suurempaa Android-ohjelmistopäivitystä. Android 12:n ja Android 13:n pitäisi siis saapua Edge 20:lle ja tietoturvan pysyä ajan tasalla alkusyksyyn 2023. Hintaluokassa on parempiakin lupauksia, mutta yksiselitteisen huono ei Motorolan lupauskaan ole.
Tyylikäs älypuhelin hyvällä hinta-ominaisuussuhteella
MAINOS (ARTIKKELI JATKUU ALLA)
Motorolan Edge 20 -kolmikon keskimmäinen vaihtoehto, Edge 20, sijoittuu noin 500 euron suositushinnallaan erittäin kilpailtuun keskihintaluokkaan. Tarjonta 500 euron molemmin puolin on laajaa ja tasokasta, ja paperilla Edge 20 myös pystyy vastaamaan haasteeseen monilla ominaisuuksillaan, vaikka heikkouksiakin on.
Ulkoisesti puhelin on mallistossa omanlaisensa. Siinä missä sisarmallit ovat selkeästi pehmeämmin muotoiltuja selvästi pyöristettyine kulmineen ja takapintoineen, on Edge 20:n takapinta täysin suora. Tämä luo puhelimelle kulmikkaan olemuksen, joka sopii kirjaimellisesti hyvin yksiin Edge-nimen kanssa.
Takakuoren kookkaanpuoleinen kamerakohouma nousee selvästi muusta pinnasta tehden puhelimesta melkoisen keinulaudan tasaisella pinnalla. Vain 163 gramman painoisena Edge 20 tuntuu kädessä todella keveältä, mikä ei kuitenkaan madalla laatutuntumaa. Puhelin on vankka ja laadukkaan tuntuinen, vaikka kylkien ohella myös takapinta muovia onkin.
Näyttölasissa on käytetty Corningin Gorilla Glass 3 -suojalasia, joka ei ole aivan uusimpien versioiden tasoinen luvatulta kestävyydeltään. Naarmujakin vastaan voi olla siis hyvä idea hankkia jonkinlainen suoja. Edge 20:n myyntipakkaukseen sisältyy puolestaan silikonisuojakuori, jolla puhelin muuten tarvittaessa pysyy suojattuna.
MAINOS (ARTIKKELI JATKUU ALLA)
Motorola Edge 20:ssä on USB-C-liitäntä, eikä 3,5 millimetrin kuulokeliitäntää. Myös muistikorttipaikka ja vesitiiviydestä kertova IP-luokitus jäävät haaveeksi, vaikka Motorola vakuuttaakin uutuuden kestävän roiskeita.
Sormenjälkilukija on Motorola Edge 20:ssä integroitu virtapainikkeeseen, joka äänenvoimakkuuden säätimen kanssa sijaitsee varsin ylhäällä oikealla kyljellä. Kun lukijan sijaintiin tottuu, avautuu näyttö nopean sulavasti, mutta kookkaassa puhelimessa kummankin painikkeen toivoisi olevan hieman alempana, myös vasenkätisiä käyttäjiä ajatellen.
Vasemmalla kyljellä Edge 20:ssä on myös Google Assistant -painike, joka niin ikään on sijoitettu melko ylös. Hyvä niin, sillä virtuaaliavustajan aktivoivan painikkeen läsnäoloa on vaikea perustella vakio-Androidin ollessa täynnä erilaisia tapoja avustajan aktivointiin. Virhepainalluksia ei korkean sijainnin vuoksi juuri onneksi tapahdu.
Motorola Edge 20:ssä on sama näyttö kuin pari sataa euroa tyyriimmässä Edge 20 Prossa. Siinä missä Pron hintaluokassa paneeli on keskinkertainen, on se 500 euron puhelimessa suhteessa selkeästi parempi. Kookas 6,7-tuumainen OLED-näyttö toistaa värit todenmukaisesti, on tarpeeksi kirkas aurinkoiseenkin syyspäivään ja tarjoaa laajan väriskaalan HDR10+-tukensa ansiosta.
MAINOS (ARTIKKELI JATKUU ALLA)
Full HD -tasoinen 2400 x 1080 pikselin tarkkuus on riittävä. Näytön kohokohta on kuitenkin 144 hertsin erityiskorkea virkistystaajuus, joka tekee liikkeestä näytöllä todella sulavva ja pehmeää.
Noin 500 eurolla on saatavilla myös muutamia tehokkaampia, esimerkiksi nimenomaan pelaamiseen kinoptimoituja älypuhelimia, jotka on varustettu Qualcommin Snapdragon 8-sarjan piireillä, kuten vaikkapa Snapdragon 870:llä tai 888:lla. Snapdragon 778G on kuitenkin tehoiltaan ylemmän keskiluokan vaihtoehto, jonka suorituskyky riittänee jo useimmille moniajon ollessa helppoa ja mobiilipelienkin pyöriessä pääasiassa hyvin.
Esimerkiksi edullisempien Xiaomi Mi 11 Lite 5G:n tai Xiaomi 11 Lite 5G NE:n ja OnePlus Nord 2 5G:n kanssa suorituskyky on kokonaisuutena jokseenkin samalla tasolla.
Ilahduttavasti Edge 20 ei merkittävästi lämpene tai menetä suorituskykyään rasituksen jatkuessakaan, mikä ilmenee esimerkiksi suorituskykytesteistä, joita puhelin jaksaa tahkota useamman putkeen pitkälti yhteneväisillä tuloksilla.
Alla olevassa taulukossa Motorola Edge 20:n suorituskykyä on vertailtu joihinkin kilpaileviin älypuhelimiin ja muihin kalliimpiin verrokkeihin huippuluokasta.
Hintaluokkansa tehokkain puhelin Motorola Edge 20 ei ole, mutta suorituskyky on kuitenkin kokonaisuutena varsin hyvin kunnossa – erityisesti jokapäiväiseen normaaliin käyttöön.
Osansa Motorola Edge 20:n sulavassa käyttökokemuksessa on myös lähes puhtaalla Android-ohjelmistolla, jossa on vain vähän valmistajan tekemiä muokkauksia. Motorolan sovelluksia on mukana vain muutama, ja muuten ohjelmisto on pitkälti Android 11 -vakiotasoa.
Kevyttä ohjelmistoa on kuitenkin paranneltu pikkumuutoksilla, jotka tekevät käyttökokemuksesta oikeasti näppärämmän. Moto-sovellus tarjoaa käyttöön lukuisia kikkoja, jotka hyödyntävät puhelimen sensoreita pikatoimintojen aktivoimiseksi.
Esimerkiksi puhelimen edestakainen heilautus aktivoi LED-kuvausvalon taskulampuksi, kolmen sormen asettaminen näytölle napsaisee kuvankaappauksen ja puhelimen kääntäminen ylösalaisin hiljentää saapuvan puhelun tai kytkee päälle älä häiritse -tilan. Edestakaisin suuntautuvan pyyhkäisyeleen sen sijaan saa aktivoimaan moniajonäkymän ja niin edespäin.
Moto-sovelluksella voi myös mukauttaa puhelimen ulkoasua sovelluskuvakkeita, fontteja ja korostevärejä vaihtelemalla. Vilkaisunäytön voi niin ikään aktivoida samasta paikasta ja asettaa puhelimen havahtumaan vaikkapa aina otettaessa puhelin käteen.
Vilkaisunäyttö on kätevä, mutta itsestään havahtuva puhelin saattaa esimerkiksi housuntaskussa ollessaan kilautella kavereille omia aikojaan. Tämä kannattaa ottaa huomioon vilkaisunäyttöä mukautettaessa.
Myös uudistunut kamerasovellus on Motorolan omaa tuotantoa, ja siitä hieman lisää tuonnempana.
Eräs Motorola Edge 20:n yllätyksistä on Ready For -tuki. Hieman omituisesti nimetty toiminto mahdollistaa puhelimen liittämisen ulkoiseen näyttöön tai vaikkapa televisioon joko langallisesti tai langattomasti. Puhelimen näytön voi heijastaa ruudulle sellaisenaan tai vaihtoehtoisesti aktivoida käyttöön tietokonetilan.
Edge 20:een saa liitettyä myös hiiren ja näppäimistön, ja Windowsia muistuttavalla työpöytämäisellä käyttöliittymällä käyttö on yllättävän sujuvaa ja mukavaa. Esimerkiksi Samsungin DeX-toimintoa muistuttava Ready Forin kaltainen toiminto on keskihintaluokassa perin harvinainen näky ja täten pieni positiivinen erottava tekijä Edge 20:lle.
Motorola on luvannut päivittää Edge 20:n ohjelmistoa kahden vuoden ajan. Alkusyksyyn 2023 on luvassa Android-tietoturvakorjauksia joka toinen kuukausi, minkä lisäksi tulossa ovat sekä Android 12 että Android 13, jossakin vaiheessa.
Päivitystakuu on 500 euron puhelimelle mukiinmenevä, muttei missään nimessä käänny vahvuudeksi.
Motorola Edge 20:n akunkesto on pitkä ja luotettava. Erittäin ahkerallakin käytöllä virtaa oli päivän päätteeksi jäljellä vielä keskimäärin jotakuinkin kolmannes, ja 144 hertsin virkistystaajuuskaan ei vaikuttaisi juuri verottavan akunkestoa.
Mukautuva, enintään 120 hertsiin nouseva virkistystaajuus tai 60 hertsin alhainen taso saattaa pidentää käyttöaikaa entisestään jonkin verran, mutta käytännön tasolla erot ovat pieniä. Hyvä niin, sillä puhelimen parhaista puolista on iloa vain, jos niitä voi käyttää.
Peruskäytöllä kahden vuorokauden käyttöaika yhdellä latauksella on realismia ja täysin mahdollisuuksien rajoissa.
Myyntipakkauksen sisältämä TurboCharge-laturi täyttää Edge 20:n kiinteän 4 000 milliampeeritunnin akun noin tunnissa 30 watin teholla. Latausaika ei ole parhaimmistoa, mutta keskihintaluokassa vielä kohtuullista tasoa. Puoleenväliin akku täyttyy ripeästi, mutta loppua kohden latausvauhti hidastuu selvästi.
Langatonta latausta Motorola Edge 20 ei tue ensinkään.
Monipuolisuudessaan mainio kamerapuhelin
Motorola Edge 20 on monipuolisesti varusteltu kamerapuhelin. Kohokohtana on peräti 108 megapikselin pääkamera, joka ominaisuuksiltaan on sama kuin reilusti kalliimmassa Edge 20 Prossa. Myös teknisesti vakuuttava telekamera kuuluu kokoonpanoon, joka koostuu yhteensä neljästä kamerasta:
- 108 megapikselin pääkamera 1/1,52 tuuman kennolla, 0,7 mikronin pikselikoolla (yhdeksän pikseliä yhdistäen 2,1 mikronia 12 megapikselin kuvakoolla) ja f/1,9-aukolla
- 16 megapikselin 119 asteen ultralaajakulmakamera makrotilalla 1,0 mikronin pikselikoolla ja f/2,2-aukolla
- 8 megapikselin 3x optisen zoomin telekamera 1,0 mikronin pikselikoolla, f/2,4-aukolla ja optisella kuvanvakaimella
- 32 megapikselin etukamera 0,7 mikronin pikselikoolla (neljä pikseliä yhdistäen 1,4 mikronia 8 megapikselin kuvakoolla) ja f/2,25-aukolla
Erittäin korkeat megapikselimäärät ovat viime vuosina yleistyneet älypuhelinmarkkinoilla, ja kaukana ovat ajat, kun Nokia-malleja nimitettiin ”hirviökamerapuhelimiksi” muutamien kymmenien megapikselien kameroidensa vuoksi. Myös Edge 20:ssä on 108 megapikselin pääkamera, ja etevä onkin.
Etenkin päivänvalossa pääkamera tallentaa todella näyttäviä otoksia, jotka vetävät parhaimmillaan vertoja jopa reilusti kalliimmille älypuhelimille. Värit ovat luonnolliset, yksityiskohdat tarkkoja ja kuvanlaatu tasaista.
Oletuksena Edge 20:n kameraohjelmisto yhdistää yhdeksän pikseliä, joten pääkameran otokset ovat 12 megapikselin kokoisia. Myös 108 megapikselin valokuvia voi räpsiä, mutta suurta hyötyä isommasta pikselimäärästä ei ole kuvia kohtuullisessa koossa tarkasteltuna.
Kun ilta hämärtyy, sumenevat myös Edge 20:n valokuvat kohtalaisen nopeasti kamerasta riippumatta. Pääkamerasta puuttuu harmittavasti optinen kuvanvakautus, ja videoiden lisäksi myös valokuvista tulee auringon laskettua helposti tärähtäneen näköisiä. Vakaata kättä, tukea tai kolmijalkaa siis tarvitaan.
Peräti 8K-tarkkuuteen venyvästä Edge 20 Prosta poiketen Edge 20 kykenee vain 4K-videokuvaukseen 30 ruutua sekunnissa. Alemmalla 1080p-tarkkuudella videoita voi kuvata myös 60 ruudun sekuntitahtiin, ja videot ovat valokuvien tavoin näyttäviä. Kuten mainittua, ei kuvanvakautus kuitenkaan lukeudu Edge 20:n vahvuuksiin.
Ultralaajakulmakameralla voi automaatttitarkennusten ansiosta laajakulmaotosten lisäksi tallentaa myös lähikuvia, ja Pro-mallista tutuilla teknisillä ominaisuuksilla se suoriutuu kummastakin tehtävästään hyvin – kunhan valoa vain on riittävästi. Heti hämärän tultua muuttuvat laajakulmakuvat hyvin suttuisiksi, eikä laatu ole kummoista.
Hintaluokkaansa nähden Edge 20 on hyvin varusteltu kamerapuhelin, ja myös telekamera on teknisesti vakuuttava. Kahdeksan megapikselin kamera kykenee kolminkertaiseen optiseen zoomiin ja ansaitsee kehut etenkin kuvien väreistä. Yksityiskohdat eivät ole parhaiden zoom-kameroiden tasolla, mutta telekamera tuo kuitenkin monipuolisuutta kokoonpanoon tehden sen onnistuneesti.
Telekamerassa on myös optinen kuvanvakain, josta myös pääkamerassa olisi huomattavasti iloa. Videokuvausta telekamera tukee 1080p-tarkkuudella ja 30 ruutua sekunnissa.
Motorola on päivittänyt tälle vuodelle kamerasovelluksensa, ja uusi ohjelmisto on mukana myös Edge 20:ssä. Asetukset-valikkoa on jaoteltu selkeämmin valokuvien, videoiden, tekoälyn ja muiden tietojen välilehtiin, ja uudistus on looginen sekä onnistunut.
Kameran päänäkymä on pysynyt kohtalaisen muuttumattomana, ja tärkeimmät asetukset monine kuvaustiloineen ovat yhä vain muutaman pyyhkäisyn päässä. Edellä mainitut tarkemmat asetukset saa auki perinteisestä hammasrataskuvakkeesta.
Kuvaustiloja Edge 20:llä on useita etu- ja takakameran samaan aikaan aktivoivasta Kaksoiskuvauksesta yhtä väriä korostavaan Spottiväri-tilaan ja manuaalitilasta muotokuviin. Muotokuvista Edge 20 selviytyy hienosti: tausta sumeutuu tarkasti kohteen noustessa pääosaan.
Motorola Edge 20 on varsin hyvä kamerapuhelin. Se on teknisesti lähes Pro-sisarmallinsa tasolla, ja etenkin pääkamera on parhaimmillaan erinomainen. Telekamera tuo kamerakattaukseen monipuolisuutta, ja 32 megapikselin etukamerakin suorittaa kuvasta toiseen kelpo tasolla.
Yhteenveto: Tasaisen vahva älypuhelin
Motorola Edge 20 on älypuhelin, joka on tasaisen vahva oikeastaan jokaisella osa-alueella. Sen näyttö on hyvä ja kookas, tehokkuus riittävällä tasolla ja kamera parhaimmillaan erinomainen. Sen kulmikas muotoilu erottuu edukseen, käyttöaika on hyvällä tasolla eikä latausnopeuskaan aiheuta suurta pettymystä, vaikka myös keskihintaluokassakin toki paljon nopeampaakin on nähty.
Toisaalta Motorola Edge 20:llä ei ole selkeitä vahvuuksia, joilla se nousisi haastajiensa yläpuolelle. Android-päivitystuki ei ole paras mahdollinen, yksinäisen kaiuttimen äänentoisto on latteaa ja kuuloke- sekä muistkorttipaikkojen puuttuminen saattaa harmittaa joitakin.
Erittäin kilpaillussa keskihintaluokassa Motorola Edge 20:n vahvuus on kaiken kaikkiaan tasaisuus. Selkeästi erilaiseksi puhelimen tekee Ready For -tuki, vaikka tietokoneen korvikkeena toimiminen ei liene useimmille ensisijaista puhelinta valittaessa.
Lisäksi keskihintaluokassa Motorola Edge 20:ssa erikoisuuksiksi voidaan laskea myös näytön korkea 144 hertsin virkistystaajuus sekä telekameran löytyminen 108 megapikselin pääkameran ohella. Näiltä osin se on lähes samalla viivalla kuin kalliimpi sisarmallinsa Edge 20 Pro. Voit lukea myös aiemmin julkaistun arvostelumme Motorola Edge 20 Prosta tästä!
Esimerkiksi noin 400 eurolla jo myytävä Samsungin uusi Galaxy A52s 5G sisältää myös hyvän näytön ja saman järjestelmäpiirin, mutta lisänä IP67-luokitellun vesitiiviyden ja paremman päivitystuen taipuen kuitenkin kenties kokonaisuutena kamerakilvassa. Erittäin vahva ja vaihtoehto on noin 500 euron huipputehokas Xiaomi Mi 11i Snapdragon 888:lla, eikä noin 500 euron Samsung Galaxy S20 FE 5G:täkään kannata sivuuttaa. Edullisempi noin 400 euron OnePlus Nord 2 5G on sen sijaan satasen halvempi, mutta silti tehokas ja laadukas. Xiaomilta alle 400 euron Mi 11 Lite 5G on myös edullisempi vaihtoehto, joka tarjoaa hyvän suorituskyvyn, mutta häviää kameroiden osalta.
Motorola Edge 20 sopii käyttäjälle, joka etsii kaikin puolin hyvää, helppokäyttöistä ja mukavan kevyesti vakio-Androidista muokatulla ohjelmistolla varustettua älypuhelinta kohtuullisella hinnalla. Noin 500 euron hinnalleen puhelin tarjoaa jo kohtuullisesti vastinetta, ja tarjouskampanjoiden alkaessa muodostuu siitä suurella todennäköisyydellä yhä vain houkuttelevampi vaihtoehto.
—
Alla vielä lisää esimerkkikuvia Motorola Edge 20:n kameroilla. Sisällönhallintajärjestelmä pakkaa kuvia varsin rajusti ja tarkemmin niitä kannattaa tarkastella täydessä koossa alkuperäisversioina. Kaikki kuvat löytyvät myös tästä Dropbox-kansiosta.
Mainos: Noin 1 600 000 tuotteen hintavertailu ja hintaseuranta - katso Hinta.fistä mistä saat halvimmalla
Salasana hukassa?
Etkö ole vielä rekisteröitynyt? Rekisteröidy tästä »