Samsungin kevään ja syksyn Galaxy S20 ja Note20 -sarjojen huippupuhelimet on hinnoiteltu Suomessa myyntiin tullessaan kaikki yli 1 000 euron suositushinnoin.
Nyt Samsung kuitenkin on laajentanut Galaxy S20 -puhelinten valikoimaa uudella, edullisemmalla Galaxy S20 FE -mallikaksikolla.
Samsung Galaxy S20 FE 5G
- Android
- Muovi + alumiini
- 6,5" Super AMOLED -näyttö
- Sormenjälkilukija näytössä
- 12 + 12 + 8 Mpiks. kamera
- Qualcomm Snapdragon 865 -piiri
- 4500 mAh akku
Galaxy S20 FE on julkaistu sekä 4G- että 5G-versiona. Galaxy S20 FE 4G:n suositushinta Suomessa on 679 euroa ja tässä arvostelemamme Galaxy S20 FE 5G:n 779 euroa. Molemmissa on 128 gigatavua tallennusmuistia. Lisäksi Galaxy S20 FE 5G:stä on tulossa myyntiin myöhemmin myös 256 gigatavun malli.
MAINOS (ARTIKKELI JATKUU ALLA)
Hillitympien värivaihtoehtojen ohella Galaxy S20 FE tulee saataville myös pirteämmissä kuoseissa. Yhteensä eri värivaihtoehtoja on peräti kuusi kappaletta: punainen Cloud Red, oranssi Cloud Orange, laventeli Cloud Lavender, mintunvihreä Cloud Mint, valkoinen Cloud White sekä sininen Cloud Navy, joka on testipuhelimemme väri.
Galaxy S20 FE -mallilla Samsung pyrkii haastamaan OnePlussan ja Xiaomin kaltaiset edullisemmat, mutta huippuluokan suorituskyvyllä varustetut älypuhelimet. Samsungin aseina tässä taistossa on Galaxy S20 FE:n kattava varustelu ja harkittu kokonaisuus, joka tarjoaa paljon vastinetta rahalle.
Samsung Galaxy S20 FE 4G:n ja 5G:n tekniset tiedot
- 6,5 tuuman tasainen Super AMOLED -näyttö 120 hertsin virkistystaajuudella, 20:9-kuvasuhteella ja 2400×1080 pikselillä (407 PPI)
- Optinen sormenjälkilukija näytön alla
- AKG-stereokaiuttimet ja Dolby Atmos -tilaäänituki
- Kolme takakameraa
- 12 megapikselin 79 asteen pääkamera dual pixel PDAF -automaattitarkennuksella, 1,8 mikronin pikselikoolla, f/1,8-aukolla ja optisella kuvanvakaimella
- 12 megapikselin 123 asteen ultralaajakulmakamera 1,12 mikronin pikselikoolla ja f/2,2-aukolla
- 8 megapikselin 3x optisen zoomin ja 32 asteen telekamera 1,0 mikronin pikselikoolla, f/2,0-aukolla ja optisella kuvanvakaimella, digizoom 30x-tasolle asti
- 32 megapikselin etukamera 80 asteen kuvakulmalla, 0,8 mikronin pikselikoolla ja f/2,2-aukolla
- Samsung Exynos 990 -järjestelmäpiiri (4G-mallissa) tai Qualcomm Snapdragon 865 -järjestelmäpiiri (5G-mallissa)
- 6 tai 8 gigatavua RAM-käyttömuistia
- 128 tai 256 gigatavua sisäistä tallennusmuistia ja microSD-muistikorttipaikka (tuki 1 teratavuun asti)
- Kaksi nano-SIM-korttipaikkaa (toinen jaettu muistikorttipaikan kanssa)
- 2G / 3G / 4G -mobiiliverkkoyhteys, lisäksi 5G-mobiiliverkkoyhteys 5G-mallissa
- 4G LTE: kategoria 19/18, 1,6 Gbit/s / 211 Mbit/s
- 5G-mallissa 5G: Non-Standalone, alle 6 gigahertsin taajuusalueet ja millimetriaaltotaajuudet
- Wi-Fi 6 802.11a/b/g/n/ac/ax (1,2 Gbit/s) / Bluetooth 5.0 / NFC -yhteydet
- GPS / GLONASS / BDS / Galileo -paikannus
- Kiihtyvyysanturi / gyroskooppi / kompassi / barometri / läheisyyden tunnistin / valoisuuden tunnistin / Hall-anturi
- USB-C-liitäntä
- 4 500 milliampeeritunnin akku 25 watin pikalatauksella (mukana 15 watin laturi)
- Langaton lataus (15 wattia) ja langaton virranjako
- Mitat 159,8 x 74,5 x 8,4 millimetriä
- Paino 190 grammaa
- Android 10 -käyttöjärjestelmäversio osana Samsung One UI -ohjelmistoa
Hyvää Samsung Galaxy S20 FE 5G:ssä
- Hyvä näyttö. Samsungin huippupuhelinten AMOLED-näytöt ovat olleet perinteisesti hyviä, eikä Galaxy S20 FE ole tästä poikkeus. Galaxy S20 FE:n 6,5 tuuman Super AMOLED -näyttö on riittävän tarkka, kirkas ja tarjoaa laajat katselukulmat. Lisäksi näyttö tarjoaa sulavan liiketoiston, kiitos 120 hertsin virkistystaajuuden. Hyvä näyttö on yksi tärkeimmistä asioista älypuhelimessa, ja tässä Galaxy S20 FE on onnistunut.
- Kolmen kameran kokonaisuus. Monesti aivan huippuluokkaa edullisemmissa älypuhelimissa on nykypäivänä tingitty erillisestä telekamerasta, ja kameramäärää kasvatettu enemmän ja vähemmän turhilla makro- tai syvyyskameroilla. Galaxy S20 FE:ssä on kuitenkin kolme kameraa, jotka kaikki ovat tervetulleita: 12 megapikselin pääkamera suurella 1,8 mikronin pikselikoolla, 12 megapikselin 123 asteen ultralaajakulmakamera sekä 8 megapikselin telakamera 3x optisella zoomilla.
- Laaja varustelu. Galaxy S20 FE:ssä on pöly- ja vesitiivis rakenne (IP68), muistikorttipaikka, langaton lataus ja virranjako kuin myös esimerkiksi stereokaiuttimet. Varustelusta ei varsinaisesti puutu kuin erillinen 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä sekä esimerkiksi infrapunalähetin, jota Samsung ei muissakaan malleissaan tosin tarjoa. Juurikin laaja ominaisuusvarustelu on yksi Galaxy S20 FE:n parhaita puolia.
- Paljon vastinetta rahalle. Galaxy S20 FE on hinnoiteltu kilpailukykyisesti, kun huomioi puhelimen kattavan varustelun, hyvän näytön, kamerat sekä suorituskyvyltään edelleen Android-puhelinten kärkea edustavan Qualcomm Snapdragon 865 -järjestelmäpiirin. Samsungin eri Galaxy S20 -puhelinmalleista uusi FE tarjoaa selvästi parhaimmalla tavalla vastinetta rahalle.
- Päivityslupaus. Muiden huippupuhelintensa ja valittujen muiden laitteidensa tavoin Samsung tarjoaa tätä nykyä myös Galaxy S20 FE:lle päivityslupauksen kolmesta uudesta Android-versiopäivityksestä. Galaxy S20 FE on saamassa siis myös Android 11:n, 12:n kuin myös vielä 13:n, jonka julkaisua Googlelta odotetaan vuoden 2022 syksyllä. Kolmen versiopäivityksen lupauksella Samsung erottuu tällä hetkellä selvästi Android-puhelinvalmistajien joukosta.
Huonoa Samsung Galaxy S20 FE 5G:ssä
- Pikalataus ei kärkitasoa, ja mukana vähemmän tehokas laturi. Akun pikalatauksessa Galaxy S20 FE on jo jäänyt kärkitasosta ja jää jatkossa entistä enemmän, erityisesti puhelimen mukana toimitettavalla 15 watin laturilla. Sillä Galaxy S20 FE:n akku latautuu tyhjästä 30 minuutissa 35 prosentin varaukseen, ja täyteen lataus vie yli puolitoista tuntia. Osassa kilpailijoita akku latautuu jopa tuplasti nopeammin.
- Muovinen takapinta varauksin. Galaxy S20 FE:n rakenteen muovipinta takana parantaa kestävyyttä, mutta tiputtaa hieman premium-fiilistä. Lisäksi vaikka muovipinta ei ole altis särkymiselle lasin tavoin, voi sen mattapinta ajan myötä kulua ja kiillottua niin, ettei Galaxy S20 FE välttämättä säilytä pidemmässä käytössä tyylikkyyttään.
Järki edellä toteutettu älypuhelin
MAINOS (ARTIKKELI JATKUU ALLA)
Galaxy S20 FE on kokonaisuutena hyvältä tuntuva älypuhelin. Puhelin rakentuu alumiinirungon ympärille. Takapinta on muovia lasin sijaan, mikä on yksi kohta, jossa valmistuskulujen pitäminen kurissa näkyy Galaxy S20 FE:ssä.
Laatutuntumaan muovisella takapinnalla ei kuitenkaan ole mahdottoman suurta vaikutusta. Mattapintaiseksi käsitelty muovipinta on ainakin uutena varsin tyylikäs, eivätkä sormenjäljet näy pinnassa häiritsevästi. Pidemmällä aikavälillä muovipinnan herkkyys kulumiselle on kuitenkin avoin kysymys.
Rakenteeltaan Galaxy S20 FE on IP68-luokitellusti pöly- ja vesitiivis, eli kestää testatusti upotuksen 1,5 metrin syvyyteen 30 minuutiksi. Pölyn- ja vedenkestävyys on usein seikka, jossa edullisemmissa huippuluokan suorityskyvyn tarjoavissa puhelimissakin on tingitty, mutta Galaxy S20 FE on ilahduttava poikkeus tähän.
Galaxy S20 FE:n 6,5 tuuman Super AMOLED -näyttö on tasaista mallia, mikä on selkeä erottava tekijä aiemmista kevään kalliimmista Galaxy S20 -malleista, joissa näytöt kaartuvat hieman reunoille. Tasainen näyttö on kuitenkin käytettävyydeltään jopa parempi ratkaisu, sillä virhekosketuksia syntyy sen kanssa vähemmän.
MAINOS (ARTIKKELI JATKUU ALLA)
Näytönreunukset Galaxy S20 FE:ssä ovat kuitenkin samalla huomattavasti aiempia Galaxy S20 -malleja ja monia muitakin älypuhelimia suuremmat. Design ei näytäkään yhtä tyrmäävältä kuin monissa samankin hintaluokan vaihtoehdoissa.
Käteen 20:9-kuvasuhteen ja 6,5 tuuman näytön Galaxy S20 FE istuu hyvin. Kyse on nykypäivänä kooltaan melko keskivertoisesta älypuhelimesta.
Kuvanlaadultaan Galaxy S20 FE:n Super AMOLED -näyttö on hyvä, kuten on Samsungin huippumalleille tyypillistä. Kirkkaus, tarkkuus, katselukulmat, kontrasti ja väritoisto miellyttävät kaikki silmää. Näyttö tukee myös 120 hertsin virkistystaajuuden päivitysnopeutta, jonka ansiosta liike näytöllä toistuu miellyttävän sulavasti.
Asetuksissa tarjolla ovat 120 ja 60 hertsin virkistystaajuuden vaihtoehdot. Toisin kuin jo kalliimmissa Galaxy Note20 Ultrassa ja taittuvanäyttöisessä Galaxy Z Fold2:ssa, Galaxy S20 FE:n näyttö ei kuitenkaan tue laajasti näytön sisällön mukautuvaa ja näin virrankulutusta vähentävää virkistystaajuuden vaihtelua. Muuten kuin akunkeston osalta tällä ei ole huomattavaa vaikutusta käyttökokemukseen.
MAINOS (ARTIKKELI JATKUU ALLA)
Galaxy S20 FE tarjoaa sopivan kokoisella 6,5 tuuman näytöllä kaiken kaikkiaan hyvän katselukokemuksen, jota säestävät myös AKG-brändätyt stereokaiuttimet. Kaiutinten äänenlaatu kuulostaa varsin hyvältä, mutta ne eivät yllä voimakkuudessaan ja selkeydessään aivan markkinoiden kärkeen.
Näytön alle sijoitettu sormenjälkilukija Galaxy S20 FE:ssä toimii hyvin. Lukija on kevään Galaxy S20 -huippumallien ultraäänilukijasta poiketen tavanomaisempi optinen toteutus, mikä tässä tapauksessa on pelkästään positiivinen asia. Galaxy S20 FE tunnistaa sormen nopeasti ja varmasti käytännössä joka kerta, mutta toki sormi täytyy asettaa melko tarkasti näytön alareunassa sijaitsevalle lukijalle.
Huippuluokan suorituskykyä
Samsung on tavallisesti varustanut Galaxy S ja Note -sarjojen huippumallinsa Euroopan markkinoilla omilla Exynos-järjestelmäpiireillään. Kuten jo alkuvuoden Galaxy S10 Lite -mallissa, joka oli tavallaan myös Galaxy S20 FE:n edeltäjä, on myös Galaxy S20 FE:n 5G-versiossa Qualcommin Snapdragon-huippupiiri.
Galaxy S20 FE 4G:ssä piirinä on Samsungin oma Exynos 990, Galaxy S20 FE 5G:ssä Qualcomm Snapdragon 865.
Samsungin viimeisimmät Exynos-huippupiirit ovat jääneet niin suorituskyvyssä kuin akunkestossa jälkeen Snapdragon-verrokeistaan, joten Galaxy S20 FE 5G:n perustuminen Snapdragon 865:lle on sille ehdoton vahvuus.
Suorituskyvyltään Galaxy S20 FE 5G onkin nyt jotakuinkin linjassa esimerkiksi kilpailevien OnePlussan ja Xiaomin huippupuhelinten kanssa.
LPDDR4X-tyypin RAM-käyttömuistia Galaxy S20 FE 5G:ssä on 6 gigatavua ja sisäistä tallennusmuistia 128 gigatavua. Myöhemmin myyntiin myös Suomessa pitäisi olla tulossa toisen, 256 gigatavun muistiversion. Tallennusmuistia voi myös laajentaa microSD-muistikortilla.
Akunkesto Galaxy S20 FE 5G:ssä osoittautui hyväksi. Puhelimen 4 500 milliampeeritunnin akusta riittää virtaa läpi kahden varsin aktiivisen käyttöpäivän, mitä voidaan pitää nykyisin hyvän akunkeston mittarina. Toki runsaammalla käytöllä akunkesto jää kahdesta täydestä päivästä, mutta kokonaisuutena akunkestoa voidaan pitää erittäin hyvänä.
Akun pikalatauksen vauhti alkaa olla yksi heikkouksista Galaxy S20 FE 5G:ssä. Erityisesti mukana myyntipakkauksessa toimitettavalla 15 watin laturilla latausnopeus jää jälkeen useista keskeisistä kilpailijoista. Galaxy S20 FE:n akku latautuu tyhjästä 30 minuutissa 35 prosentin varaukseen, ja täyteen lataus vie yli puolitoista tuntia.
Galaxy S20 FE itsessään tukisi 25 watin pikalatausta, mutta laturi tätä varten on hankittava erikseen.
Esimerkiksi kilpailevassa OnePlus 8:ssa sen akku latautuu tyhjästä 50 prosenttiin vain 22 minuutissa, ja täyteen astikin reilussa tunnissa. Lisäksi lokakuun aikana OnePlussalta tuleva uusi OnePlus 8T esittelee uuden Warp Charge 65:n, joka OnePlussan mukaan täyttää OnePlus 8T:n yhteensä 4 500 milliampeeritunnin kaksiosaisen akun tyhjästä täyteen 100 prosenttiin 39 minuutissa. Jo 10 minuutissa akku latautuu tyhjästä 40 prosentin ja vain 15 minuutissa 58 prosentin varaukseen. Samassa ajassa Galaxy S20 FE:n akku sen pakkauksen 15 watin laturilla latautuu vain 16 prosenttiin.
Kolmen hyödyllisen kameran kokonaisuus
Nykyisin on tavallista, että muissa kuin parhaimmissa huippumalleissa on kameroiden osalta tingitty jättämällä erillinen telekamera pois. Tähän Galaxy S20 FE on piristävä poikkeus. Galaxy S20 FE:stä nimittäin löytyvät pääkameran lisäksi sekä ultralaajakulmakamera että 3x optisen zoomin telekamera. Kamerat ovat yksityiskohdiltaan:
- 12 megapikselin 79 asteen pääkamera dual pixel PDAF -automaattitarkennuksella, 1,8 mikronin pikselikoolla, f/1,8-aukolla ja optisella kuvanvakaimella
- 12 megapikselin 123 asteen ultralaajakulmakamera 1,12 mikronin pikselikoolla ja f/2,2-aukolla
- 8 megapikselin 3x optisen zoomin ja 32 asteen telekamera 1,0 mikronin pikselikoolla, f/2,0-aukolla ja optisella kuvanvakaimella, digizoom 30x-tasolle asti
Sekä pää- että telekamerassa on siis myös optiset kuvanvakaimet, mikä on erinomainen asia ja parantaa kameroiden käytettävyyttä sekä edesauttaa hyvään lopputulokseen pääsemistä.
Kokonaisuutena Galaxy S20 FE:n kameroiden kuvanlaatu on helppo todeta hyväksi eri olosuhteissa. Kamerat eivät ole markkinoiden terävintä kärkeä, mutta erityisesti Galaxy S20 FE:n hintataso huomioiden kamerakokonaisuutta voidaan pitää onnistuneena. Kuvanlaatu eri kameroilla on tasaisen hyvää useissa erilaisissa olosuhteissa.
Kamerasovelluksessa ovat mukana tutut Samsung-toiminnot, kuten kuvaustilanteesta automaattisesti erilaisia otoksia tallentava ja tekoälyllä poimiva Yksi otos (Single Take) ja Super Steady -videonvakautus.
Näin Galaxy S20 FE eroaa muista Galaxy S20 -malleista
Galaxy S20 FE tarjoaa laajasti katsottuna pitkälti samankaltaiset ominaisuudet kuin kevään Galaxy S20-älypuhelimet. Tarkemmin tarkastelussa erojakin on kuitenkin runsaasti.
Jo ulkoisesti puhelimissa on merkittäviä eroja. Galaxy S20 FE:ssä on tasapintainen näyttö, kun muissa Galaxy S20 -malleissa näyttö kaartuu hieman pidemmille sivureunoilleen. Lisäksi muissa Galaxy S20 -malleissa takapinta on lasia, kun Galaxy S20 FE:ssä se on muovia.
Kooltaan Galaxy S20 FE sijoittuu lähelle Galaxy S20+:aa, jossa on 6,7 tuuman näyttö. 6,1 tuuman näytöllä varustettu Galaxy S20 on selvästi pienikokoisempi.
Galaxy S20 FE:n 6,5 tuuman Super AMOLED -näyttö on tarkkuudeltaan ja jonkin verran muiltakin ominaisuuksiltaan heikompi kuin muiden Galaxy S20 -mallien Dynamic AMOLED -näytöt. Pikseleitä Galaxy S20 FE:n näytössä on 2400×1080, kun muissa Galaxy S20 -malleissa on 3200×1440 pikselin näytöt. Silti myös Galaxy S20 FE:ssä pikselitiheys yltää hyvälle tasolle (407 PPI).
Pääkamera Galaxy S20 FE:ssä on sama 12-megapikselinen 1,8 mikronin pikselikoolla kuin Galaxy S20:ssa ja Galaxy S20+:ssa. Muut kamerat ovat erilaisia. Ultralaajakulmakameran tarkkuus Galaxy S20 FE:ssä on samat 12 megapikseliä, mutta pienemmällä pikselikoolla (1,12 vs. 1,4 mikronia), mikä tarkoittaa sen olevan lähtökohtaisesti heikompi hämäräkuvauksessa. Telakamerana Galaxy S20 FE tarjoaa 8 megapikselin kameran 3x optisella zoomilla, kun Galaxy S20:ssa ja S20+:ssa telekameran virkaa ajaa korkean 64 megapikselin tarkkuuden kamera 3x-hybridizoomilla.
Huippumalli Galaxy S20 Ultran kamerakokoonpano on poikkeava – siinä on muun muassa 108 megapikselin pääkamera ja 5x optisen zoomin telekamera periskooppirakenteella.
Etukameran tarkkuus Galaxy S20 FE:ssä on 32 megapikseliä, kun Galaxy S20:ssä ja S20+:ssa on 10 megapikselin etukamera. Etukameroissa on kuitenkin merkittäviä muitakin eroja. Galaxy S20 FE:ssä tarkennus on kiinteä, muissa Galaxy S20 -malleissa etukamerassakin on automaattitarkennus. Lisäksi pikselikoot eroavat.
Suorituskyvyn osalta edullisempi Galaxy S20 FE 5G peittoaa muut Suomessa myytävät, kalliimmat Galaxy S20 -mallit. Syynä on Galaxy S20 FE 5G:n sisältämä Snapdragon 865 -järjestelmäpiiri, joka on kokonaisuutena suorituskyvyssä hieman edellä Samsungin muissa Galaxy S20 -malleissa Euroopan markkinoilla käyttämää omaa Exynos 990 -piiriä. Ero ei ole valtava, mutta se on kuitenkin Galaxy S20 FE:n eduksi.
Pikalatauksen osalta myös Galaxy S20 FE tukee 25 watin pikalatausta, mutta muista Galaxy S20 -malleista poiketen sen mukana toimitetaan vähätehoisempi 15 watin laturi.
Yhteenveto: Erinomainen kohtuuhintaisempi huippupuhelin Samsungilta
Galaxy S20 FE 5G on älypuhelin, jossa on paljon ilahduttavia asioita – ja vähän mitään heikkouksia suhteutettuna puhelimen kalleimpia huippumalleja edullisempaan hintaan.
Samsungilta Galaxy S20 FE onkin erinomaisesti onnistunut uutuus, jolla se pystyy tarjoamaan vahvan haastajan esimerkiksi OnePlussan ja Xiaomin kilpaileville samalla tavoin huippuluokan suorituskyvyllä varustetuille, kohtuullisesti hinnoitelluille älypuhelinmalleille.
Galaxy S20:n vahvuuksina ovat hyvä Super AMOLED -näyttö, jonka tasapintaisuus voi miellyttää monia, monipuolinen kolmen kameran kokonaisuus sisältäen myös telekameran, pöly- ja vesitiivis rakenne, langaton lataus sekä Samsungin lupaus kolmesta käyttöjärjestelmäversiopäivityksestä. Kaiken kaikkiaan Galaxy S20 FE tarjoaa paljon vastinetta rahalle.
Toivomisen varaa Galaxy S20 FE jättää muovisen takapinnan hieman latistamassa laatutuntumassa, jonka vastapainona pudotuskestävyys tosin on lasipintaisia vaihtoehtoja parempi. Lisäksi akun latausnopeudessa Samsung on hieman perässä joitakin kilpailijoitaan, mitä korostaa Galaxy S20 FE:n mukana toimitettava vain 15 watin laturi.
Vaikka Galaxy S20 FE on vahva älypuhelin, jossa suuremmat heikkoudet ovat vähissä, kohtaa se markkinoilla heti myös kovaa kilpailua. OnePlus on tuomassa lokakuun aikana markkinoille kovan haastajan uuden OnePlus 8T:n muodossa, ja Xiaomin uutuus Mi 10T Pro näillä näkymin edullisemmalla hinnallaan on myös houkutteleva. Kevään Xiaomi Mi 10, jonka hinta on alle 600 euron, on myös vahva vaihtoehto ja toistaiseksi ehkä kovin haastaja Galaxy S20 FE 5G:lle. Vähemmän tunnetuista vaihtoehdoista Asus ZenFone 7 ja ZenFone 7 Pro kannattaa myös ehdottomasti huomioida.
Hieman kalleimpia huippumalleja edullisemmassa korkeintaan 600-800 euron hintaluokassa on nyt tarjolla paljon hyviä Android-puhelinvaihtoehtoja, joista Galaxy S20 FE on ehdottomasti yksi.
Alla vielä Galaxy S20 FE:n kameroilla otettuja esimerkkikuvia. Sisällönhallintajärjestelmä pakkaa kuvia varsin rajusti, joten tarkemmin kuvia kannattaa tarkastella täydessä koossaan alkuperäisversioina. Kaikki kuvat löytyvät lisäksi myös tästä Dropbox-kansiosta.
Ultralaajakulmakamera (0,5x):
Pääkamera (1x):
Telekamera (3x):
Pääkamera (1x):
Pääkamera (1x):
Pääkamera (1x):
Pääkamera (1x):
Pääkamera (1x):
Telekamera (3x):
Pääkamera (1x):
Pääkamera (1x):
Pääkamera (1x):
Pääkamera (1x, yötila):
Pääkamera (1x, yötila):
Mainos: Noin 1 600 000 tuotteen hintavertailu ja hintaseuranta - katso Hinta.fistä mistä saat halvimmalla
Salasana hukassa?
Etkö ole vielä rekisteröitynyt? Rekisteröidy tästä »