Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

WhatsAppin tilapäivityksiin lisäominaisuuksia − tuttua jo Facebookista

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

WhatsApp-pikaviestisovellus on saanut päivityksen, joka antaa käyttäjille mahdollisuuden julkaista tilapäivityksiä uudella tavalla, yhtiö kertoi VentureBeat-sivustolle. Viimeisin päivitys mahdollistaa aiemman kuvien ja videoiden lisäämisen lisäksi tekstijulkaisujen taustavärin ja fontin muokkaamisen käyttäjän haluamalla tavalla.

Tekstin muokkaaminen ei toki liene mitenkään uusi juttu monille käyttäjille. Ominaisuutta testattiin Facebookissa joulukuusta 2016 alkaen, ja kaikille se tuli saataville viime maaliskuusta alkaen. WhatsApp-päivitys on puolestaan ollut valituilla kuluttajilla testikäytössä muutamia viikkoja ennen nyt tapahtunutta virallista julkaisuaan.

Facebook omistaa WhatsAppin, mutta tämä on ensimmäinen kerta, kun yhtiö testaa uutta ominaisuutta ensin Facebookilla muiden sovellustensa sijaan – yleensä trendi on ollut päinvastainen.

WhatsAppin tilapäivitykset toimivat Snapchatin lailla; julkaistu päivitys on ennen katoamistaan nähtävissä 24 tunnin ajan. Facebookin sovelluksilla päivityksiä julkaisee aktiivisesti 250 miljoonaa somettajaa, joka on huomattavasti enemmän kuin Snapchatin 170 miljoonainen käyttäjäkunta.

Uudenkarheat tilapäivitykset ovat tämän lisäksi nähtävissä nyt myös WhatsAppin web-versiossa.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut