Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Älypuhelin lähes koko etupuolen täyttävällä näytöllä nyt alle 150 euroa – myös lukuisia muita tarjouksia

Bluboo S1 on erittäin mielenkiintoinen älypuhelin. Syy on sen näytössä. Alle 150 euron hintaisessa puhelimessa on tarjolla kookas 5,5 tuuman ja 1920×1080 pikselin näyttö, joka ulottuu alareunaa lukuun ottamatta aivan reunalta reunalle ja täyttää etupuolen lähes kokonaan. Näytön suhde puhelimen etupinta-alaan nähden on jopa 90 prosenttia.

Muita Bluboo S1:n ominaisuuksia ovat 16 ja 3 megapikselin kaksoiskamera takana, sormenjälkitunnistin, MediaTekin kahdeksanytiminen Helio P25 MT6757 -järjestelmäpiiri, 4 gigatavua RAM-muistia, 64 gigatavua tallennusmuistia ja kaksi SIM-korttipaikkaa. Käyttöjärjestelmän versiokin on Android 7.0 Nougat.

Kaikin puolin alle 150 euron Bluboo S1:ssä on tarjolla erittäin mielenkiintoinen älypuhelin. Puhelimen voi hankkia nyt tarjoushintaan kansainvälisestä verkkokaupasta GearBest.comista.

Bluboo S1 -älypuhelin nyt alennushintaan GearBest.comista, hinta vain 140,26 euroa salamamyynnissä

GearBest.comin tarjoukset eivät rajoitu vain Bluboo S1:een. Myös useita muita hyviä tarjouksia on nyt tarjolla.

Honor T3 -tabletti

Honor T3 on tabletti 8 tuuman näytöllä, Qualcommin Snapdragon 425 -järjestelmäpiirillä, 2 gigatavulla RAM-muistia ja 16 gigatavulla tallennusmuistia. Kameroiden tarkkuudet ovat takana 5 ja edessä 2 megapikseliä.

Honor T3 -tabletti nyt alennushintaan GearBest.comista, hinta vain 144,37 euroa kuponkikoodilla KOBL09

Vernee Mars Pro -älypuhelin

Myös Vernee Mars Pro tarjoaa hintaisekseen laajan ominaisuuskattauksen: 5,5 tuuman kirkas näyttö 1920×1080 pikselillä, sormenjälkitunnistin, 13 megapikselin taka- ja 5 megapikselin etukamera ja 6 gigatavun RAM-käyttömuisti ovat Vernee Mars Pron ominaisuuksien kohokohtia.

Takakamera tarjoaa erittäin nopean automaattitarkennuksen ja aukon koko on hyvän valovoiman mahdollistava f/2,0. Lisäksi mukana on kaksois-LED-kuvausvalo. Mukana on myös 4G-yhteydet, 64 gigatavua sisäistä tallennusmuistia ja kaksi SIM-korttipaikkaa. Suorituskyvystä vastaa MediaTekin 2,5 gigahertsin kahdeksanytiminen Helio P25 -järjestelmäpiiri.

Vernee Mars Pro -älypuhelin nyt alennushintaan GearBest.comista, hinta vain 157,80 euroa salamamyynnissä

Anet E10 -3D-tulostin

Maailman suosituimman 3D-tulostinbrändin Anetin E10:ssä saa edulliseen hintaan kyvykkään 3D-tulostimen, jolla voi tulostaa erilisia esineitä. Anet E10:tä kuvaillaan suurikokoiseksi mutta hiljaiseksi. Se sisältää suuren näytön ja rakentaminen koostuu vain kahdeksasta vaiheesta.

Anet E10 -3D-tulostin nyt alennushintaan GearBest.comista, hinta vain 263,00 euroa salamamyynnissä

Lukemattomia Xiaomi-puhelin- ja muita tarjouksia

GearBest.com tarjoaa tuttuun tapaan lukuisia tarjouksia jatkuvasti myös Xiaomi-älypuhelimista ja kaikista sen lukemattomista muista laitteista. GearBest.comin kaikki Xiaomi-tarjoukset voit katsoa tästä! Tunnetumpiin kiinalaisvalmistajiin lukeutuvan Xiaomin puhelimissa yhdistyvät hyvät ominaisuudet, laatu sekä kohtuullinen hinta.

Xiaomi Ninebot Plus Electric -tasapainoskootteri

Xiaomi-tuotteisiin lukeutuu myös Ninebot Plus Electric -tasapainoskootteri. Kyse on poikkeuksellisen laadukkaasta ja suurikokoisemmasta tasapainoskootterista 11 tuuman renkailla. Skootteri sisältää myös seurantatoiminnon, jolloin laite seuraa käyttäjänsä perässä. Toimintasäde on jopa 35 kilometriä.

Xiaomi Ninebot Plus Electric -tasapainoskootteri nyt alennushintaan GearBest.comista, hinta vain 599 euroa kuponkikoodilla GrupKXMBSL

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Tuoreimmat jutut