Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Huippukovan hinta-ominaisuussuhteen älypuhelin ja muita halpoja tarjouksia

Kansainvälinen verkkokauppa GearBest.com tarjoaa jälleen huikeita alennuksia. Tarjouksessa nyt on muun muassa Vernee Mars Pro -älypuhelin, jossa pikkurahalla on tarjolla aikamoiset tekniset ominaisuudet.

Vernee Mars Pro

5,5 tuuman kirkas näyttö 1920×1080 pikselillä, sormenjälkitunnistin, 13 megapikselin taka- ja 5 megapikselin etukamera ja 6 gigatavun RAM-käyttömuisti ovat Vernee Mars Pron ominaisuuksien kohokohtia.

Takakamera tarjoaa erittäin nopean automaattitarkennuksen ja aukon koko on hyvän valovoiman mahdollistava f/2,0. Lisäksi mukana on kaksois-LED-kuvausvalo.

Täyden metallirakenteen puhelin tarjoaa todella kovat tekniset ominaisuudet hintaansa nähden. Mukana on myös 4G-yhteydet, 64 gigatavua sisäistä tallennusmuistia ja kaksi SIM-korttipaikkaa. Suorituskyvystä vastaa MediaTekin 2,5 gigahertsin kahdeksanytiminen Helio P25 -järjestelmäpiiri. Akun kapasiteetti on 3 500 milliampeerituntia ja lataaminen käy nopeasti 18 watin pikalatauksella.

Käyttöjärjestelmä perustuu Android 7.0 Nougatiin.

Vernee Mars Pro nyt alennushintaan GearBest.comista, hinta nyt vain 160,19 euroa

Xiaomi Mi Band 2

Hyvän aktiivisuusrannekkeen voi saada alle 20 eurolla, nimittäin Xiaomin Mi Band 2:n. Ranneke sisältää sykemittarin, askel-, matka- ja kalorimittauksen sekä OLED-kosketusnäytön. Rannekkeessa näkyvät myös valitut ilmoitukset älypuhelimesta, johon ranneke on yhdistetty Bluetooth-yhteydellä.

Liikkumisen ohella Xiaomi Mi Band 2 mahdollistaa myös nukkumisen seurannan. Ranneke on myös luokiteltu vedenkestäväksi 30 minuutin ajan 1 metrin syvyyteen asti.

Xiaomi Mi Band 2 nyt alennushintaan GearBest.comista, hinta nyt vain 17,79 euroa

Xiaomi Bluetooth-kaiutin

Xiaomin kannettava Bluetooth-kaiutin tarjoaa myös edullisesti laadukasta äänentoistoa. Kaiutin toimii langattomasti Bluetooth-yhteydellä tai haluttaessa kaapelilla sisältämänsä AUX-sisääntulon myötä.

Lisäksi kaiuttimessa on myös sisäänrakennettu mikrofoni puheluja varten.

Akun kapasiteetti on 1 200 milliampeerituntia ja riittää keskimäärin 10 tunnin musiikin toistoon.

Xiaomi Bluetooth-kaiutin nyt alennushintaan GearBest.comista, hinta nyt vain 20,46 euroa

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Tuoreimmat jutut