Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

5 parasta Xiaomi-älypuhelinta – nyt saatavilla ale-hintaan

Kiinalainen Xiaomi on tullut tunnetuksi erinomaista vastinetta rahalle tarjoavista älypuhelimistaan. Laadukas rakenne ja hyvät tekniset ominaisuudet yhdistyvät monissa Xiaomin puhelimissa erittäin kilpailukykyiseen hintaan.

Alla esittelemme viisi parasta Xiaomi-älypuhelinta eri hintaluokista.

Xiaomi Mi 6

Mi 6 on Xiaomin uusin huippupuhelin, jonka rakenteessa on yhdistetty tyylikkäästi metallia ja lasia. Puhelimessa on 5,15 tuuman näyttö ja sisällä Qualcommin tehokkain Snapdragon 835 -järjestelmäpiiri. Puhelimen erikoisuus on takaa löytyvät kaksi 12 megapikselin kameraa. Toinen kameroista on laajakulma- ja toinen telelinssi ja näin kamera mahdollistaa häviöttömän 2x optisen zoomin.

Xiaomi Mi 6 nyt alennushintaan GearBest.comista, hinta vain 373,79 euroa kuponkikoodilla GRMi64G

Xiaomi Redmi Note 4X

Edullisempi, mutta silti metallirunkoinen Redmi Note 4X sisältää 5,5 tuuman näytön, takana 13 megapikselin ja edessä 5 megapikselin kameran sekä Qualcommin Snapdragon 625:n. Edullisesta hinnastaan huolimatta myös Redmi Note 4X:ssä on sormenjälkitunnistin.

Xiaomi Redmi Note 4X:n kansainvälinen versio alennushintaan GearBest.comista, hinta vain 133,49 euroa kuponkikoodilla FNote4X

Xiaomi Redmi Note 4

Redmi Note 4X ja Redmi Note 4 muistuttavat läheisesti toisiaan. Tekniset ominaisuudet puhelimissa ovat käytännössä samat, mutta GearBestissä Redmi Note 4:stä alennuksessa on globaali versio. Se sisältää tuen myös Suomessa käytössä olevalle 800 megahertsin 4G LTE -taajuudelle.

Xiaomi Redmi Note 4:n globaali versio alennushintaan GearBest.comista, hinta vain 127,26 euroa kuponkikoodilla GDNote4

Xiaomi Mi 5

Mi 6:ta edeltänyt Xiaomin huippupuhelin Mi 5 on saatavilla nyt edulliseen alle 200 euron hintaan. Mi 5 sisältää näyttävissä lasikuorissa 5,15 tuuman näytön, Qualcommin Snapdragon 820:n, 3 gigatavua RAM- ja 64 gigatavua talennusmuistia, 16 megapikselin takakameran ja sormenjälkitunnistimen – kaiken tämän vain alle 200 eurolla.

Xiaomi Mi 5 nyt alennushintaan GearBest.comista, hinta vain 199,62 euroa salamamyynnissä

Xiaomi Redmi 4A

Todella edullista älypuhelinta hakevalle erinomainen vaihtoehto on Xiaomi Redmi 4A. Alle 90 euroa maksava puhelin sisältää 5,0 tuuman näytön, Qualcommin Snapdragon 425:n, 2 gigatavua RAM-muistia ja 32 gigatavua tallennusmuistia sekä 13 megapikselin taka- ja 5 megapikselin etukameran.

Xiaomi Redmi 4A alennushintaan GearBest.comista, hinta vain 86,32 euroa kuponkikoodilla G4A4G

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Tuoreimmat jutut