Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

WhatsAppin hymiöt uusiksi Androidilla – päivitys nyt saatavilla

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Uutisoimme aiemmin WhatsAppin suunnitelmista tuoda sovellukseen omat emojinsa Applen vastaavien sijaan. Beetaversiossa testatut emojit ovat nyt kaiken Android-kansan saatavilla.

Tähän asti WhatsAppissa on alustasta riippumatta, selainversio mukaan lukien, viestitelty Applen emojein ja täten on varmistettu sujuva käyttö esimerkiksi iOS- ja Android-laitteiden välillä. Uudet, Android-käyttäjien iloksi tulevat hymiöt eivät juurikaan eroa aiemmin käytetyistä, mikä on todennäköisesti tarkoituskin.

Nyt saatavilla on myös uuden Unicode-standardin versiossa mukaan tulleita Emoji 5.0 -emojeita, joita Apple ei ole valikoimaansa ehtinyt vielä lisätä lainkaan.

Facebook, jonka alle myös WhatsApp kuuluu, on tulevaisuudessa tekemässä laajemminkin muutoksia käyttämissään emojeissa. Aiemmin Facebook Messengerillä oli omanlaisensa, mutta jatkossa ne korvautuvat Facebookin pääsovelluksesta tutuilla emojeilla, kertoo Android Police -sivusto.

WhatsAppin hienokseltaan uudistetut hymiöt ovat nyt saatavilla kaikille Android-käyttäjille, ja ne mukanaan tuova päivitys on ladattavissa Googlen Play-kaupasta.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 
 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-iittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Hendriks

    Emojien tulisi olla samat laitteesta ja alustasta riippumatta!.