Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Google työstää kolmea uutta Pixel-puhelinta ensi vuodeksi?

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Viittaukset Crosshatch- ja Wahoo-koodinimiin Androidissa.

Viittaukset Crosshatch- ja Wahoo-koodinimiin Androidissa.

Google kehittää jälleen nähtävästi kolmea uutta Pixel-puhelinmallia ensi vuodeksi. Asia käy ilmi Droid-Lifen raportista perustuen lähteen antamiin tietoihin ja Android-käyttöjärjestelmän lähdekoodin syövereistä löytyneisiin vittauksiin.

Kehityksessä olevien Google-puhelinten koodinimet ovat paljastuksen mukaan Crosshatch, Albacore ja Blueline. Google antaa laitteilleen koodinimiksi erilaisia kalalajien nimiä.

Lisäksi Droid-Lifen lähteen mukaan puhelimista yksi olisi premium-malli, ja kaksi muutakin kuuluisivat high-end-huippuluokkaan. Budjettipuhelinkisaan Google ei olisi siis edelleenkään lähdössä.

Android-koodista on paljastunut myös viittaus Wahoo-koodinimeen, mutta Droid-Lifen mukaan se voi liittyä jo vuoden 2017 Google-tuotteisiin eikä kertoa enää tulossa olevasta uutuudesta.

Vaikka kehityksessä on nyt kolme uutta puhelinmallia, ei kaikkien tulo lopulta myyntiin ole vielä missään nimessä varmaa. Tämä nähtiin jo tänä vuonna, sillä lopulta lanseerattujen Pixel 2:n ja Pixel 2 XL eli koodinimien Walleye ja Taimen, lisäksi  Googlella oli kehityksessä myös kolmas puhelin Muskie, joka kuitenkin peruttiin.

Googlen laitekehitys on menossa osittain uusiksi, kunhan noin 2 000 työntekijää HTC:ltä siirtyvät Googlen palkkalistoille jo ilmoitetun kaupan toteutuessa. Myös tällä diilillä voi olla vaikutuksensa jopa jo ensi vuoden Pixel-uutuuspuhelimiin.

Google Pixel 2 XL.

Google Pixel 2 XL.

Google Pixel 2.

Google Pixel 2.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 
 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-iittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Hendriks

    Ilmeisesti Googlen taktiikkana ei edes ole myydä mahdollisimman paljoa omia puhelimiaan, 🤔.

    • Hendriks

      Mutta minä se vasta hölmö olenkin, 🤔.

Tuoreimmat jutut