Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Videolla: iPhone 8 on jo kloonattu kopiovalmistajien toimesta – mutta ei edes kovin hyvin

(Mainos: Oletko Nordean asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 10 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

Applen uudesta iPhonesta on liikkeellä kopioversioita jo useampia kuukausia ennen kuin Apple itse saa uudet puhelimensa kauppoihin.

Tosin nämä kopiot eivät välttämättä ole lopulta edes kovin lähellä todellista uutta huippu-iPhonea, jonka Applen odotetaan julkistavan syyskuun aikana. Kopio-iPhonet ovat myös yksi iPhone-huhu- ja vuotomyllyä sekoittava tekijä, sillä niitä erehdytään välillä luulemaan aidoiksi Apple-tuotteiksi.

Alla EverythingApplePron videolla esitellään iPhone-kloonia, joka kuitenkin todellisuudessa on vain Android-puhelin Applen käyttöliittymää muistuttavalla teemalla.

Taakse uuteen iPhoneen odotetaan kaksoiskameraa, joka on järjestelty pystysuuntaan. Kopio-iPhonessa kaksoiskamera on kuitenkin vain huijausta. Oikeassa tulevassa iPhonessa kaksoiskameran reuna ei myöskään välttämättä muistuta nykyistä iPhone 7 Plussaa, vaan on jyrkempi.

Lisäksi etupuolella iPhone-kopion näyttö ei oikeasti ole edes niin suuri kuin musta alue antaa ymmärtää, ja sittenkin uuteen iPhoneen odotetaan vielä huomattavasti lähemmäs reunoja yltävää, enemmän etupuolesta täyttävää näyttöä.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-iittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Hendriks

    On kyllä kloonit kehittyneet!.

Tuoreimmat jutut