Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

OnePlus 5:stä tulossa ohut? Julkistusta povataan kesäkuun puoliväliin

(Mainos: Moilta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 € / kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 € / kk! Tustustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Väitetty kutsukuva kertoo OnePlus 5 -julkistuksesta 15. kesäkuuta. Tai sitten ei.

Väitetty kutsukuva kertoo OnePlus 5 -julkistuksesta 15. kesäkuuta. Tai sitten ei.

OnePlus 5:n julkistus lähestyy vääjäämättä. OnePlus on jo aloittanut täysmittaisen ennakkomarkkinoinnin tulevalle puhelimelleen, jonka julkistusta on odoteltu kesäkuulle.

Tuoreen kuvapaljastuksen perusteella puhelimen julkistus voisi tapahtua jo 15. kesäkuuta. Kuva ei kuitenkaan ole missään nimessä vuotojen vakuuttavimmasta päästä, joten siihenkin kannattaa suhtautua vielä varauksella. Kovin montaa viikkoa OnePlussan tulevan puhelimen julkistusta ei kuitenkaan jouduttane enää odottamaan.

OnePlussan perustajiin lukeutuva Pete Lau on myös jälleen kommentoinut kiinalaisessa Weibo-palvelussa tulevaa puhelinta. Hänen mukaansa siitä on tulossa ohuin lippulaivaälypuhelin, joskin epäselväksi jää tarkoittiko Liu ohuinta OnePlussan lippulaivaa vai ylipäätään kaikkia lippulaivaälypuhelimia myös muilta valmistajilta.

Nykyisten OnePlus 3:n ja 3T:n paksuus on 7,35 millimetriä, joten joka tapauksessa OnePlus 5:stä on tulossa varsin ohut puhelin.

Uutuutta odotetaan useissa eri värivaihtoehdoissa, joihin saattaa lukeutua erikoinen violetin ja sinisen yhdistelmä.

OnePlus kiusoittelee tulevan OnePlus 5 -puhelimen värejä.

OnePlus kiusoittelee tulevan OnePlus 5 -puhelimen värejä.

OnePlus itse on toistaiseksi vahvistanut OnePlus 5:n sisältävän Qualcommin huippujärjestelmäpiirin Snapdragon 835:n. Tehojensa puolesta älypuhelin kuuluu näin myös aivan kärkikaartiin. Näytön koko voi säilyä ennallaan 5,5 tuumassa.

Huhujen ja vuotojen mukaan OnePlus 5 olisi saamassa taakse kaksoiskameran. Puhelimesta on nähty useita poikkeavia vuotokuvia.

(Mainos: Wolt-sovelluksella voit tilata ruokaa jo yli 400 ravintolasta. Lataa se tästä ja saat 5 ilmaista kotiinkuljetusta uutena käyttäjänä.)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Kommentoi

Kommentit

  1. Jani

    Siitäpä seuraaja S7:lle.

    • Hendriks

      S7 on silti kaikessa todennäköisesti parempi?. 🤔

Tuoreimmat jutut