Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Mitä ihmettä? Hissiyhtiö KONE julkaisi mobiilipelin

(Mainos: Oletko Nordean asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 10 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

KONEen Above The Clouds -peli.

KONEen Above The Clouds -peli.

Suomalainen hissiyhtiö KONE on julkaissut mobiilipelin sekä Androidille että Applen iOS-laitteille.

Max & Bob Above the Clouds -peli on tehty opettamaan lapsille hauskalla tavalla hisseihin sekä liukuportaisiin liittyviä turvallisuusseikkoja ja siinä esiintyvät KONEen turvallisuusmaskotit Max-hiiri sekä Bob-elefantti. Max katoaa pelin alussa ilmapallon mukana ja pelaajan tehtäväksi jää ohjastaa Bobia Maxin etsinnässä. Siirtymiseen hyödynnetään niin hissejä kuin liukuportaitakin.

Peli on tarkoitettu 4-10-vuotiaille lapsille.

Uusi mobiilipeli on vain yksi osa KONEen lasten kasvatustyötä hissien käytössä. KONE järjestää myös tapahtumia ja vierailuja kouluihin ja päiväkoteihin ympäri maailman. Lisäksi KONEen turvallisuusmaskotit Max ja Bob ovat aiemmin päässeet esille jo lasten tehtäväkirjassa sekä animaatiofilmissä.

KONEen uusi Max & Bob Above the Clouds -peli on ladattavissa Applen iOS-laitteille App Storesta sekä Androidille Google Playsta.

(Mainos: Wolt-sovelluksella voit tilata ruokaa jo yli 400 ravintolasta. Lataa se tästä ja saat 5 ilmaista kotiinkuljetusta uutena käyttäjänä.)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Kommentoi