Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Galaxy S8 -puhelimille ensi viikolla korjauspäivitys – apua punaisen näytön ongelmaan

(Mainos: Osallistu tästä arvontaan ja voita OnePlus 5 -puhelin ja Elisan liittymä!)

Keskimmäisissä Galaxy S8 -puhelimissa on liian punertavat näytöt.

Keskimmäisissä Galaxy S8 -puhelimissa on liian punertavat näytöt.

Samsungin uusien Galaxy S8 ja Galaxy S8+ -huippupuhelinten saapuessa Suomessa myyntiin, on Samsung myös tiedottanut kaikille Galaxy S8 -puhelimille julkaistavan ensi viikolla ohjelmistopäivitys auttamaan liian punaisen näytön korjaamisessa.

Verkossa julkaistiin aiemmin kuvia, joissa näkyy selvästi joissakin Galaxy S8 -puhelimissa olevan punertava näyttö. Punertavan näytön huomaa erityisen helposti, kun näytöllä on jotain valkoista.

Samsungin alkuperäisen kommentin mukaan punaisen näytön ongelma oli korjattavissa vain näytön värisäätöjä asetuksista muuttamalla, mutta kaikille käyttäjille tästä ei ole ollut riittävää apua. Myös Samsungin ensi viikolla tuleva korjauspäivitys vain laajentaa punaisen säätöaluetta eikä varsinaisesti korjaa itse ongelmaa.

Osa The Investorin haastattelemista asiantuntijoista arvioi, ettei ongelmaa näytössä edes voi korvata täysin ohjelmistopäivityksellä. Laajennettu säätöalue kuitenkin saattaa riittää tyydyttämään asiakkaiden tarpeet, arvelee yksi asiantuntijoista.

Galaxy S8 -puhelimille on jo myös jakelussa Euroopassa huhtikuun tietoturvakorjaukset tuova päivitys. Samassa yhteydessä Samsung on ilmeisesti säätänyt Galaxy S8:n kasvojen tunnistusta. Punaisen näytön ohella helposti huijattava kasvontunnistus on toinen seikka, josta Galaxy S8:n ympärillä on noussut kohu.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tustustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-iittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi