Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Videolla näkemys tummasta teemasta: voisiko uusi huippu-iPhone olla tällainen?

(Mainos: Wolt-sovelluksella voit tilata ruokaa jo yli 400 ravintolasta. Lataa se tästä ja saat 5 ilmaista kotiinkuljetusta uutena käyttäjänä.)

Tummateemainen iPhone-konsepti.

Tummateemainen iPhone-konsepti.

Syksyn iPhone-uutuuksiin odotetaan tänä vuonna kuuluvan kolme mallia – iPhone 7s ja iPhone 7s Plus ovat saamassa rinnalleen huomattavasti mielenkiintoisemman OLED-näytöllisen iPhonen, joka saattaa viimeisimpien huhujen mukaan saada nimekseen iPhone Edition.

OLED-iPhonen näytön odotetaan kattavan laitteen etupuolen eikä mukana ole enää perinteistä kotipainiketta. Sen sijaan huhutusti näytön alaosassa tullaan näkemään toimintoalue.

Ensi kertaa iPhoneihin tuleva OLED-näyttöteknologia suosii myös tumman teeman käyttöä, sillä mustat pikselit näytöllä eivät kuluta virtaa. Tumman teeman odotetaankin yleisesti olevan yksi iOS 11:n uudistuksista.

Nyt designer Vianney le Masne on luonut tyylikkään konseptin ja videon, joka kuvittelee miltä tumma teema ja iPhonen reunoille ulottuva OLED-näyttö voisivat näyttää. Näkemys ei todennäköisesti vastaa aivan lopputulosta, mutta antaa osviittaa tulevasta.

(Mainos: Moilta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 € / kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 € / kk! Tustustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Kommentoi