Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Videolla näkemys tummasta teemasta: voisiko uusi huippu-iPhone olla tällainen?

(Mainos: Oletko Nordean tai Aktian asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 5 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

Tummateemainen iPhone-konsepti.

Tummateemainen iPhone-konsepti.

Syksyn iPhone-uutuuksiin odotetaan tänä vuonna kuuluvan kolme mallia – iPhone 7s ja iPhone 7s Plus ovat saamassa rinnalleen huomattavasti mielenkiintoisemman OLED-näytöllisen iPhonen, joka saattaa viimeisimpien huhujen mukaan saada nimekseen iPhone Edition.

OLED-iPhonen näytön odotetaan kattavan laitteen etupuolen eikä mukana ole enää perinteistä kotipainiketta. Sen sijaan huhutusti näytön alaosassa tullaan näkemään toimintoalue.

Ensi kertaa iPhoneihin tuleva OLED-näyttöteknologia suosii myös tumman teeman käyttöä, sillä mustat pikselit näytöllä eivät kuluta virtaa. Tumman teeman odotetaankin yleisesti olevan yksi iOS 11:n uudistuksista.

Nyt designer Vianney le Masne on luonut tyylikkään konseptin ja videon, joka kuvittelee miltä tumma teema ja iPhonen reunoille ulottuva OLED-näyttö voisivat näyttää. Näkemys ei todennäköisesti vastaa aivan lopputulosta, mutta antaa osviittaa tulevasta.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-iittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut