Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

SSS: kohutun puhelinvalmistajan tuleva puhelinmalli esillä käräjäoikeudessa Salossa

(Mainos: Oletko Nordean asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 10 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

Turing Phone

Alkuperäinen Turing Phone konseptikuvassa.

Saloon älypuhelinvalmistusta puuhanneen Turing Robotic Industriesin vielä julkistamaton puhelinmalli on kiertänyt nähtävänä Salon käräjäoikeudessa, uutisoi Salon Seudun Sanomat. Oikeudessa käydään kiistaa Turingin Salossa sijaitsevien tuotantolinjojen takavarikoinnista.

Käräjäoikeus määräsi Turingin Salossa sijaitsevan irtaimen omaisuuden takavarikkoon tammikuussa naantalilaisen konsulttiyritys PHE-Consulting Oy:n hakemuksesta. PHE-Consulting on toiminut Turing Robotic Industries Oy:n liikkeenjohdon konsulttina, mutta sanoo Turingin jättäneen konsulttipalkkiot maksamatta yli 12 kuukauden ajalta. Arvonlisäveroineen summa on vajaat 330 000 euroa. Turing on kiistänyt vaatimukset ja vaatii takavarikon perumista. Käräjäoikeus antaa päätöksen asiassa maanantaina 13. maaliskuuta.

Salon Seudun Sanomien mukaan Turingin hallituksen puheenjohtaja Steve Chao vakuutti yhtiön olevan ja pysyvän Salossa. Vakuuttelunsa tueksi hän esitteli yhtiön vielä virallisesti julkistamatonta puhelinmallia.

Valmistuskumppaneita Turingille kartoittava Karri Suosara kertoi Mobiili.fille helmikuun lopulla, että tuotekehitys on tällä hetkellä käynnissä Kiinassa, ja että Salossa odotellaan. Neuvotteluja mahdollisten valmistuskumppaneiden kanssa käydään jatkuvasti. Toimitusjohtaja Steve Chao puolestaan ilmoitti Tekniikka & Talous -julkaisulle hiljattain, että Turing aloittelee tuotantoa Salossa vähitellen 23. maaliskuuta alkaen.

(Mainos: Wolt-sovelluksella voit tilata ruokaa jo yli 400 ravintolasta. Lataa se tästä ja saat 3 ilmaista kotiinkuljetusta uutena käyttäjänä.)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-iittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut