Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Mukana kaksoiskamera ja 6 gigaa RAMia – Honor V9 kansainväliseen myyntiin Honor 8 Prona?

(Mainos: Wolt-sovelluksella voit tilata ruokaa jo yli 400 ravintolasta. Lataa se tästä ja saat 5 ilmaista kotiinkuljetusta uutena käyttäjänä.)

Kiinassa ensi viikon tiistaina 21. helmikuuta julkistettava Honor V9 -puhelin on tulossa kansainväliseen myyntiin Honor 8 Pro -nimellä, kertoo venäläisen Mail.run Hi-tech-osio. Venäjällä puhelimen myynti on alkamassa jo maaliskuussa. Puhelinta aiotaan esitellä myös Mobile World Congressissa, joka käynnistyy Barcelonassa 27. helmikuuta.

Honor V9:n edeltäjä Honor V8 ei tullut kovin laajasti myyntiin kansainvälisesti, vaan jäi ennen kaikkea Huawein Kiinan kotimarkkinoiden erikoisuudeksi.

Honor V9 / Honor 8 Pro on teknisesti mielenkiintoinen uutuus: se sisältää 5,7 tuuman näytön 2560×1440 pikselillä, 12 + 2 megapikselin kaksoiskameran sekä sormenjälkitunnistimen takana, 8 megapikselin etukameran, kahdeksanytimisen järjestelmäpiirin, jopa 6 gigatavua RAM-muistia, jopa 128 gigatavua tallennusmuistia, microSD-muistikorttipaikan sekä 3 900 milliampeeritunnin akun.

Suurikokoisella näytöllä varustettu metallirakenteinen puhelin on varsin ohut, paksuutta on vain 6,97 millimetriä. Paino on 184 grammaa.

Tänään Suomessa myyntiin tuleva Honor-uutuus Honor 8 Lite, joka muistuttaa ulkoisesti huomattavasti suosittua Honor 8:aa mutta on ominaisuuksiltaan karsittu.

Honor V9 / Honor 8 Pro sen sijaan eroaisi ulkoisesti melkoisesti alkuperäisestä Honor 8:sta.

Honor DUK-TL30 eli Honor V9 / Honor 8 Pro.

Honor DUK-TL30 eli Honor V9 / Honor 8 Pro.

(Mainos: Wolt-sovelluksella voit tilata ruokaa jo yli 400 ravintolasta. Lataa se tästä ja saat 5 ilmaista kotiinkuljetusta uutena käyttäjänä.)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Kommentoi

Kommentit

  1. J.S

    Huhhuh. Voi Huawei sentään. Pakko matkia Applea joka asiassa. :/ Iphone 7 plus paistaa kovasti silmiin.